Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde hiç gaz sorunumuz olmadı desem yeridir. Ben yediklerime içtiklerime çok dikkat ettim hatta haziranın ortasına kadar ayağımdan çorap çıkartmadım üşütmemek için.. Doğumdan sonra çok korktum bebeğimde gaz sancısı olur die çevremde herkes gazdan çok şikayet ediyordum ama dediğim gibi bundan korktuğum için çok dikkat ettim.
merhaba mayıs anneleri ben temmuz annesiyim.kızım çok gazlı herkes 3 aylık olunca geçer diyor.sizin bebekleriniz ne durumda 3 ayı doldurdunuz artık gerçektende bebeklerin gazları bittimi.bana hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor çok zor geçiyor günlerim.
canım merhaba, gözünü korkutmak gibi:) olmasın ama benim bebiş 5.ayına girdi. halen gaaaaaaazla uğraşıyoruz maalesefevet eskisi kadat değil ama yine de var. saatlerce emziremediğim oluyor. istemiyor gazından huzursuz olduğu için.. ben de dikkat ediyorum yediklerime ama yine de oluyo işte. sab, neo baby, metsil, babuline... vs.. ne varsa gaz adına içti yavrum
o karın bacak sırt masajları...
dışarı çıktığımızda sab ve emzik bizim kurtarıcımız:) onlarsız bi gezinti asla düşünemiyoruz:)
ama dediğim gibi ilk zamanlarki gibi de değil çok şükür. sırtını bayaaa --bi pıtpıtı geçtik de----pot pot--- :)) latınca atabilince ne ala....
umarım en kısa sürede bebişlerimiz kurtulur bundan da onlar da bizde bi rahatlarız..
sevgilera.s.
ayyy canım deme yaa.az önce eşimle salonun bi peteğinden diğer peteğine bi salıncak kurduk.son günlerde iyice huysuzlaştı önceden ayakta sallayınca susuyodu şimdi oda kar etmiyor elimizde battaniye ile sallıyoduk ama oda bi 5-10 dk. idare ediyodu.psikolojim bozulmak üzere sırtını yere koyar koymaz başlıyo ağlamaya kucakta gezincede ve battaniyede sallanınca biraz iyi oluyo.sürekli ıkınıp kızarıyor ve sürekli huysuz mızmız.bi yere yatırdığımda bi süre bakınıp oyalandığını bilmem.öyle çok gür sesli değil allahtan ama dudaklarını büze büze ağlıyor benimde içim parçalanıyor.ne biyere gidebiliyoruz nede birisi bize gelince rahat ediyoruz.sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor.ben 3 ayı zor beklerken şimdi sen 5 ay diyosun.allah yardımcımız olsun.tek tesellim sağlıklı olması çok şükür.bende metsil,zinco,colinox ve rezene çayı verdim ama hiç fayda etmedi.sab dediğin nasıl baya etki ediyomu.