Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar nasıl gidiyor sürecin? Ben de 2 mayısta oldum çatlatma iğnemi. Kasiklarimda agri var ama yaklaşan regl agrisi mi onu ayırt edemiyorumKızlar adetin 5. Günü Klomen kullandım 7 gün içtim sabah ve akşam 3 Mayıs sabah 8:30 da çatlatma iğnesini yaptırdım aynı zamanda iğne olan biri var mı süreci birlikte takip edelim
Bende bırınde yaptırdım bugün 13. Gün kan sonucum pozitifKızlar adetin 5. Günü Klomen kullandım 7 gün içtim sabah ve akşam 3 Mayıs sabah 8:30 da çatlatma iğnesini yaptırdım aynı zamanda iğne olan biri var mı süreci birlikte takip edelim
Seni diğer konu başlığından biliyorum tebrik ediyorum Darısı basımıza insallah.. bugün benim de 10. Günden 11.güne yolculuk, 3 güne regl olmazsam ben de kan testi yaptıracağım.Bende bırınde yaptırdım bugün 13. Gün kan sonucum pozitif
Sadece kasık agrısı hala devam ediyor inşallah tez zamanda hepinize nasıo etsnSeni diğer konu başlığından biliyorum tebrik ediyorum Darısı basımıza insallah.. bugün benim de 10. Günden 11.güne yolculuk, 3 güne regl olmazsam ben de kan testi yaptıracağım.
Benim kaşık agrisi haricinde hiç bir belirtim yok böyle olunca da acaba regl öncesi agrisi mi ayırt edemiyorum. Sen fiziksel olarak hangi belirtileri hissetmiştin?
Selamlar. Ara ara kaşık ağrım oluyor son 3 gündür de akıntım var beklemedeyim bakalım nasip inşallah ikimiz içinde olumlu sonuç alırızSelamlar nasıl gidiyor sürecin? Ben de 2 mayısta oldum çatlatma iğnemi. Kasiklarimda agri var ama yaklaşan regl agrisi mi onu ayırt edemiyorum
Öylemiii hayırlı olsun inşallah idrarda ne zaman öğrendiniz?Bende bırınde yaptırdım bugün 13. Gün kan sonucum pozitif
Dün öğrendim bugün kan verdımÖylemiii hayırlı olsun inşallah idrarda ne zaman öğrendiniz?
Hayırlı olsun inşallah bende hangi gün yapsam düşünüyorum 3 mayısta iğne oldumDün öğrendim bugün kan verdım
Bugün kacıncı gunkı canısıHayırlı olsun inşallah bende hangi gün yapsam düşünüyorum 3 mayısta iğne oldum
3 Mayıs sabahı olmuştum işte 10. GünBugün kacıncı gunkı canısı
Ben 9 günden itibaren yaptım iğnenin vücutları atıldığını görmek için 11 gün silik 12 gün pozitif gördüm3 Mayıs sabahı olmuştum işte 10. Gün
Bende 2-3 gün daha bekliyim o zamanBen 9 günden itibaren yaptım iğnenin vücutları atıldığını görmek için 11 gün silik 12 gün pozitif gördüm
Bugün zaten13 . GünBende 2-3 gün daha bekliyim o zaman
Bugün 10. Günüm 12-13. Günde evde testi denerimBugün zaten13 . Gün
Betanız kaç geldi sizinBugün zaten13 . Gün
15Betanız kaç geldi sizin
Hayırlı olsun inşallah