- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #12.041
Kader arkadasim benimBurda ne biçim yağıyo rüzgarla beraber bende sileli çok olmamıştı gitti camlarım
Canım sorun pıhtılaşması mi pıhtılaşmaması miÜst üste gerçekleşen kimyasal gebeliklerde pıhtılaşma sorunundan şüpheleniyor doktorlar olabilir mutlaka baktır.
Bencede bizden çıktı daha silemeyizKader arkadasim benimolsun sonucta sildikmi sildik temiz hatunmuyuz tabikisi temiz hatunuz hava sartlari bizim sorunumuz degil bizden çıktı
4 camlı benimki katlanir camlardan cok büyük degil yani oda tıkır tıkır siliniyorBalkon camlarina Cesaret edemiyorum ben
KatılıyorumBencede bizden çıktı daha silemeyiz
Canım seni korkutmakta istemem ama ben iki ay arayla üç defa kimyasal geçirdim bu son aylarda daha öncesinde de bir boş gebeligim olmuştuBu bir sene içinde hamile kaldınız mı acaba. Biraz okudum da kimyasal gebelik geçirenler hemen hamile kalıyormuş..
Canım sorun
Gebelikte normalde pıhtılaşma artıyor pıhtılaşmanın aşırı artması diye biliyorum canım emin olmamakla birlikte.Canım sorun pıhtılaşması mi pıhtılaşmaması mi
Gerçekten çok kötü birşey yani ben çöktüm bugün Allah kimseye yaşatmasın inşallah sağlıklı gebelikler olsunCanım seni korkutmakta istemem ama ben iki ay arayla üç defa kimyasal geçirdim bu son aylarda daha öncesinde de bir boş gebeligim olmuştuhamile kalmaya kesin kalırsın Allah'ın izniyle önemli olan sağlıklı olması inşallah Allah'ım sana da banada bizler gibi olanlara da bir daha yaşatmasın..Çok yıpratıcı bir süreç belirli zaman sonra insan gebe kaldığına bile sevinemiyorum sebebini bulamadı hiç bir doktor tek söyledikleri tıpta bazı şeyler aciklanamiyor...
34 çıktı canım hayırlısı buymuşYa lütfen olmasınkimsenin sevinci kırsalında kalmasın ne çıktı değerin?
Valla ben test mest yapmıcam bu ay saldım tamamen takmayınca daha güzel daha iyi gidiyorSenin sürekli pozitif cikti ve gerckten sinir bozucu sonuclar cikti ya. Bende bilindik marka istemedim işte o yuzden.. insallah bende kendimi tutabilirim insallah masallah falan hicte tutacagimi sanmiyorum neyse ben gideyim temizlige devam edeyim
Aa anladım kuzum teşekkür ederimGebelikte normalde pıhtılaşma artıyor pıhtılaşmanın aşırı artması diye biliyorum canım emin olmamakla birlikte.
Benim balkonum çok büyük benimde katlanıyor ama cesaret edemiyorum4 camlı benimki katlanir camlardan cok büyük degil yani oda tıkır tıkır siliniyor
Zor olur ozamanBenim balkonum çok büyük benimde katlanıyor ama cesaret edemiyorum
Ben maalesef 3 defa yaşadım. Kendi kendisine kanamayla gidiyor. En azından hamile kalabildigini öğrenmiş oluyorsun embriyo sağlıklı değildir diyor doktorlar. En fazla 35. Güne kadar kanaman başlıyor canım geçmiş olsun üzme kendiniKızlar kimyasal gebelik yaşayan var mı aranızda neler oldu neler yaşadınız.. Ben sağlıksız kimyasal gebelik geçiriyorum sanırım. Pazartesi değerim iyi gidiyorken bugün düştü değerim
Ayy kaçıncı kat canım çok korkarım yüksekten ben olsam bende silemezdimBenim balkonum çok büyük benimde katlanıyor ama cesaret edemiyorum
Kuzum benim de olmuştu sebebi yumurta yada sprem kalitesizliği diğer ihtimal spremden gelen kromozom eksikliği vs vs ama çoğu kadın yaşıyor dedi doktor ve lütfen ama lutfen ADETİNİZİN USTUNDEN 5 GUN GEÇMEDEN kan testi vermeyin ben o günden sonra bekliyorum adetimin geçmesini psikoloji çok önemli üzülme kuzum daha sağlıklı güzel hamilelikleri olur inşallah
Teşekkür ederim kızlar destekleyen herkese iyiki varsınız.. Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsinKuzum benim de olmuştu sebebi yumurta yada sprem kalitesizliği diğer ihtimal spremden gelen kromozom eksikliği vs vs ama çoğu kadın yaşıyor dedi doktor ve lütfen ama lutfen ADETİNİZİN USTUNDEN 5 GUN GEÇMEDEN kan testi vermeyin ben o günden sonra bekliyorum adetimin geçmesini psikoloji çok önemli üzülme kuzum daha sağlıklı güzel hamilelikleri olur inşallah
Ayyy canımmmm geçmiş olsunnnnnn şimdi nasıl?Çok teşekkür ederimben bayramda annem kalp krizi geçirdi hastanede geçirdik. Ne ovulasyonla takip edebildim ne de birşey anlayabildim. Bu ay aslan pençesi ile hayıt otu kullanıyorum. Eşim de de bende de hiç bir sorun yok hamd olsun. Rabbim zaman veriyor sadece. Haziranın 22 sinde hsg çekileceğim işte onu bekliyorum dualarınızi eksik etmeyiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?