- 20 Ekim 2012
- 333
- 242
- 303
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #12.021
Üst üste gerçekleşen kimyasal gebeliklerde pıhtılaşma sorunundan şüpheleniyor doktorlar olabilir mutlaka baktır.Aynen öyle canım teşekkür ederim
Bu cuma gideyim diyorum genel kontrolü yapsın bugün kan alan hemşire kanınız çok koyu dedi. Bundan da kaynaklanır mi ki
Tamam ben 2 ay önce covid geçirdim ondan olabilir belki deÜst üste gerçekleşen kimyasal gebeliklerde pıhtılaşma sorunundan şüpheleniyor doktorlar olabilir mutlaka baktır.
Kız düşünsene cam silerken yazdigimiBen de hem yapıyorum hem yazıyorum
Evet cnm 8 gün gectiSenin bat geçmişti demi
Bu balkon mutfak cami kaldi ama sanirim yagmur yağacak ben sileyim yinede napimKolay gelsin canıms
Balkon camlarina Cesaret edemiyorum benBu balkon mutfak cami kaldi ama sanirim yagmur yağacak ben sileyim yinede napimteşekkürler aşkoms
Üzüldüm kuzum geçmiş olsunTelefon uygulaması 10 kasımı gösteriyordu eğer 7 sinde yumurtladıysam çok erken oluyor bence spermler canlı kaldı bir iki gün ya da yumurtladım bilmiyorum sağlıklı bir gebelik olmadı maalesef 9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Tek ilişkiyle nasıl hamile kalınıyor diyenlere bunu diyorum hayırlısını dileyin diye
Ben de geçen sene kimyasal geçirdim canım. Gebeliği öğrendikten 3 gün sonra değerimin düştüğünü öğrendim o gün de kanamam önce kahve akıntıyla daha sonra aşırı pıhtılı kanamayla devam etti. Parça parça pıhtılar geldi sürekli ve çok ağrılıydı ilaç kullanmak zorunda kalmıştım 10.günde kanamam bitti değerimde 1,20ye inmişti.Kızlar kimyasal gebelik yaşayan var mı aranızda neler oldu neler yaşadınız.. Ben sağlıksız kimyasal gebelik geçiriyorum sanırım. Pazartesi değerim iyi gidiyorken bugün düştü değerim
Bu bir sene içinde hamile kaldınız mı acaba. Biraz okudum da kimyasal gebelik geçirenler hemen hamile kalıyormuş..Ben de geçen sene kimyasal geçirdim canım. Gebeliği öğrendikten 3 gün sonra değerimin düştüğünü öğrendim o gün de kanamam önce kahve akıntıyla daha sonra aşırı pıhtılı kanamayla devam etti. Parça parça pıhtılar geldi sürekli ve çok ağrılıydı ilaç kullanmak zorunda kalmıştım 10.günde kanamam bitti değerimde 1,20ye inmişti.
Geçmiş olsun kendini çok üzme nasip şimdi değilmiş demek ki. Rabbim doğru zamanda hayırlısını,sağlıklısını nasip eder inşaAllah
inşallah canımAmin canım çok teşekkür ederim. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah
Maalesef kalamadım canım geçen sene 19 mayısta öğrenmiştim gebeliğimi tam 1 yıl oldu. 6 ay önce de aşılama denedik o da tutmadı. Beklemedeyiz hala yaza kadar olmazsa tüp bebek düşünüyoruz. Benim eşimde sperm problemi olduğu için böyle zorlu geçiyo. Eğer eşin de veya sen de problem yoksa tekrardan hamile kalman yüksek ihtimal canımBu bir sene içinde hamile kaldınız mı acaba. Biraz okudum da kimyasal gebelik geçirenler hemen hamile kalıyormuş..
Bilmiyorum kuzum cuma günü gidicem kontrole.. hakkımızda hayırlısıMaalesef kalamadım canım geçen sene 19 mayısta öğrenmiştim gebeliğimi tam 1 yıl oldu. 6 ay önce de aşılama denedik o da tutmadı. Beklemedeyiz hala yaza kadar olmazsa tüp bebek düşünüyoruz. Benim eşimde sperm problemi olduğu için böyle zorlu geçiyo. Eğer eşin de veya sen de problem yoksa tekrardan hamile kalman yüksek ihtimal canım
Bu balkon mutfak cami kaldi ama sanirim yagmur yağacak ben sileyim yinede napimteşekkürler aşkoms
Amin canım benim hayırlı haberler al inşaAllahBilmiyorum kuzum cuma günü gidicem kontrole.. hakkımızda hayırlısı
Amin canım hepimize inşallahÜzüldüm kuzum geçmiş olsun
Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin
Nasip oldu mu tek ilişkiylede oluyo işte.
Spermler canlı kalmıştır muhtemelen tez zaman da Rabbim tekrardan nasip eder de sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşaAllah
Ben dinlenme aralarında yazıyorumBu balkon mutfak cami kaldi ama sanirim yagmur yağacak ben sileyim yinede napimteşekkürler aşkoms
Aynen öyle canım ama bizde kurt varO yüzden doktorlar boşuna demiyor en az bir hafta geçince test yapın diye duramıyoruz ki
Ya lütfen olmasınKızlar kimyasal gebelik yaşayan var mı aranızda neler oldu neler yaşadınız.. Ben sağlıksız kimyasal gebelik geçiriyorum sanırım. Pazartesi değerim iyi gidiyorken bugün düştü değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?