- 4 Şubat 2021
- 2.657
- 3.291
- 83
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.641
sağol guzum zaman geçip gitti valla bende anlamadımAyy canım benim ne güzel seni görmekkız nasıl geçmiş zaman öyle maşallah erkek annesi olmak ayrıcalıktır hahaha. Sağlıkla büyüsün minnoş inşallah gerisi boş.. biz gördüğün gibi bıraktığın yerdeyiz, ay ay yuvarlanıp gidiyoruz işte
Kızlar banada dua edin rabbim evladın sağlıklısını hayırlısını versin inslalahsağol guzum zaman geçip gitti valla bende anlamadımdaha dün gibiydi öğrendiğim .Olur guzum inşallah müjdemizi alırız sizden
Yaa kız dur beni heveslendirmeAnaaaaammmm ayyyy hadi isnhaAllahhh.. bir ilaç filan aldım dedinn ama neydi o ilaç dikkat kuzummm Yaa bebiş geliyor sanırım
Tabi atayım canımTesti yeniden ata bilirmisiniz?bulamadim da ben
Aa gebelik yokmuymus üzüldüm canm kısmet yaValla ne desem ben adet oldum bugün doktora gittim kimyasalı heralde ama benim ikisinde memeucunun etrafı baya bı kararmıştı
sağol guzum , valla bulantı ve tiksinme olayları geçti şükür .Şimdilik iyi gidiyoOoo güzel annemiz gelmişnasıl geçiyor hamilelik? Neler hissediyorsun? Hazırlıklara başladın mı
Hangimiz elenmedik ki beeeeBeni alkışlarla uğurlayabilirsiniz. Dolsun göbekler boş kalmasın kucaklar temennisiyle eleniyorumpartalina_ @miresl M MiuLego @Mrs Electrical Engineer S sultansultan90 @Cgh
Kuzum acaba erken gebelik testi mi alsan eczaneden bu testler de emin olamıyorum ben ins bebişten dolayıdır emin olmanın tek yolu kan veremiyorsan erken gebelik testi alman kaliteli olanındanKızlar diğer gruba yazdım sizde bir bakın ya ne olacak benim bu halim. @ad000 @Random3Venev S sultansultan90 My_Moonlight06
Canim belirtin var miBenimde 21 mayıs ya insallah güzel haberler aliriz
Canım belirtin var mi benim 19uBenimde 22 az kaldı canım 20 21 gibi test yapcam bakalım
Evet benim ve 2 aydır sinirlerim bozuluyor bu testlereTestler çok sinirbozucu,sizmiydiniz pahali gebelik testi aldiniz ve silik çizgi çıktı, resmen duygularimizla oynuyor testler
Tutabilsek bi kendimizi bi frenlesek çok güzel olacak da iştePredictor ilk kez gecen ay almistim banada ayni sekilde ikinci cizgi cikarmisti cok sasirdim en pahalı test ve sonuc yaniltici
Ooo anne kuş bebişinin yerini yapmaya başlamış bilesağol guzum , valla bulantı ve tiksinme olayları geçti şükür .Şimdilik iyi gidiyoyavaş yavaş aldık bazı eşyalarını guzum ya özellikle bez stokları sıpa bol bol işesin ..banyo seti, pişik kremleri, zıbınlar, yelekler, örtüler, bunlarda alındı daha çok eksik var kasıma kadar tamamlarız inş
Anammm yerim ben 7 cüceleri transfer ne zamandı?Ooo anne kuş bebişinin yerini yapmaya başlamış biledaha çok zamanınız var yavaş yavaş herşey hazır olur.. ne güzel heyecanlar ben de tüp bebeğe başladım, bugün haber verdiler 7 embriyo oluşmuş.. 7 tane tek hücreli evladım var
Ahhaha tam 7 cüce hem deAnammm yerim ben 7 cüceleri transfer ne zamandı?
Hepsi ulaşsın inşallah en şanslı olanlar da gelsin annelerineAhhaha tam 7 cüce hem detransfer cumartesi olacak canım, 5 güne ulaşan cücelerden 2 tanesini seçicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?