- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.361
Adet olmam lazım ama 2 kere hatta bence 3 kere yumurtladım bu ay ovulasyonlar öyle dediBat ne zamanYaa ben hamile değilim kesin bende de idrar sıklığı var ama enfeksiyondan sanırım daha da var zaten bata 6 gün psikolojim bozulmuş benim
Al benden de o kadar bu 10 yılda 1 düşük 1 kimyasal varOhoooo ya ben ne yapayım 10 yıl oldu ..
Evet evet bu kez benim belirtim cok az zaten nerdeyse hic yokAynen öyle canım çok sebebi oluyo çünkü ağrıların adet dışında da insan ne dese bilemiyo
Ayy inşallah bebiş haberi verirsin canımmmAdet olmam lazım ama 2 kere hatta bence 3 kere yumurtladım bu ay ovulasyonlar öyle deditabi ilkinden sonra değerlendirme olmadı. Bence 4 mayıstaki 2. Yumurtlamamı baz almalıyım ve 17-18 bat diyebilirim. Enfeksiyon da çok pis ya çok umutlanıyor insan var diye ama işte 2 ay önce de çok sık çıktım çok ihtimal vermedim çünkü tek ilişki olmuştu ama bi heyecan yapmadım değil üşütmüştüm onda da
Ayy inşallah gebesindir kuzumEvet evet bu kez benim belirtim cok az zaten nerdeyse hic yok
Bak bende 2 aydır hep çizgiler çıkıyor sonradan kaç testimde oldu hem de ya bir şeyler olmaya çalışıyor olmuyor ya da benim çişte var bişeylerAyy inşallah bebiş haberi verirsin canımmm❤❤ sol kasığım acayip otururken bile alttan batıyo hiç böyle olmamıştım ara da normal ağrıyo regl ağrısı gibi ama enfeksiyondan sanırım bu öbürü niye oldu anlamadım çokta sık tuvalete gidiyorum akıntı hiç yok enfeksiyon olsa olmazmiydi ya ayy kafam çok karışık benim
Ayy inşallah vardır inşalllahhhhBak bende 2 aydır hep çizgiler çıkıyor sonradan kaç testimde oldu hem de ya bir şeyler olmaya çalışıyor olmuyor ya da benim çişte var bişeylerbenim enfeksiyonda da akıntım falan olmadı hiç üşütmeye bağlı yaşadım muhtemelen. İnşallah vardır ama hissediyorum canım yok
Geçen yaptığım testlere bende efekt yaptım hayali görürüm diye tık yokKızlar testle şasi bak şaşır oynuyorumburdakiler efekt yapıyor ya bende yapmaya başladım belki hayali mayali görürüm diye
Bak efektle de yok efektsizdeKızlar testle şasi bak şaşır oynuyorumburdakiler efekt yapıyor ya bende yapmaya başladım belki hayali mayali görürüm diye
İnşallah bitanem seninde olur inşallah en kisa zamanda sen bana bu ay hep gebesindir dedin bakalim ne olacak son 5 ,Ayy inşallah gebesindir kuzum❤❤
Benn varimmm)))7si yumurtlama oldu 18-19u test yapmayi düşünüyorum)Bat 21 Mayıs olan yok mu ya test yapan. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Bak efektle de yok efektsizde
Ben baka baka gözlerim hayal görüyor galiba cok hayali görüyorumGeçen yaptığım testlere bende efekt yaptım hayali görürüm diye tık yok
Bende bende vallaBen baka baka gözlerim hayal görüyor galiba cok hayali görüyorum
İkinci çizginin çıkacağı yere odaklanmisim baska yere bakmıyorum galiba hayal goruyorum sadece efektle o daSanki görüyorum yoksa ben mi kör oluyorum testlere bakmaktanzaten bu ikinci çizgiler tam nerde cikiyo bilebilsem hayali görcem belki onuda kestiremiyorum artık
Yaa bende işte başka yere bakamıyorum şaşı oluyorum sonra kafamı kaldırıp bi sallıyorum sonra bi daha teste dönüyorumİkinci çizginin çıkacağı yere odaklanmisim baska yere bakmıyorum galiba hayal goruyorum sadece efektle o da
İyi akşamlar.Sizin tahlil sonucu çıktımi?sayfalari okudum ama kaçirdim sanırım))durumunuz nasıl?hangi belirtiler yaşiyorsunuz?Sen regl olmadın mı kuuzum sende vardı sanki birşeyler
Gebe olcan tabikideİnşallah bitanem seninde olur inşallah en kisa zamanda sen bana bu ay hep gebesindir dedin bakalim ne olacak son 5 ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?