- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #11.281
Ayy inşallah güzel haberler verirsin bize kuzucum❤Tamam canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah güzel haberler verirsin bize kuzucum❤Tamam canim
Canım yerleşme olmasada başka bir sebebten kaynaklanan lekelenme olabilir adetine daha var adet gecikmeden teste çıkmayabilir çok var öyle canım...Hanımlar günaydın, ben galiba elenmek üzereyim. Şimdi bana bir akıl verin bat 20 mayıs 21 de olabilir. Bundan yaklaşık 10 gün önce falan pembe ama çok açık bir pembe leke geldi hatta ağrımda vardı dedim heralde regl erken geliyor. Ama devamı gelmedi bir kere oldu geçti gitti. Bu beni şüphelendirdi bu kadar erken zaten başlamazdı normalde en fazla bir iki gün erken yada bir iki gün geç olurum. Yaptığım tüm erken gebelik testleride negatif( yaptığımda yine 8-9 gün vardı reglime) sonuç olarak hala regl günüm gelmedi ama şuan aşırı sancım var artık gebelik ümidim yok bekliyorum şuan regl gelecek diye fakat bu 10 gün önceden gelen leke neydi sizce içinden çıkamıyorum
Adet günün geçti miydi senin canım ?Maalesef çıkmadı bugün de olmazsam kan testi yaptırcam artık yarın sabah
Sağlık olsun İnshaAllah hayırlısi ile gelicem bebişincanım beni silebilirsin ben adet oldum sayılır
Hakkında hayırlısı canım .. Rabbim en kısa zamanda sevindirsin seni..Malesef ben elendim cnm silebilirsin beni
Merhaba Ayşe hoşgeldinKızlar merhaba son adet tarihim 1 mayıs 25 mayıs da bat. Takip yapmadım ama yumurtlama zamanlarını değerlendirdik diye düşünüyorum. Şimdi kasığımda belim de hafif ağrı lar var göğüslerim normalde yumurtlamadan sonra sönerdi hala şiş ve dokununca acıyor ve kremsi beyaz akıntım var erken gebelik belirtisi olabilir mi?
Aminnn canım benim inşallah. Ben haberdar ederim mutlaka sende kontrollerin sonrası haber ver mutlakaya nasıl da koyulaşmış Allahım şu görüntüyü isteyen herkese nasip et maşallah kuzum, doktordan da güzel haberle dön ben çok seviniyorum okudukça gördükçe ya
Hahahha o kadar olumsuz olmamakla beraber görmek istediğim mesajlardan biriBen saldim şuan artik olursa olur olmazsada takmicam amannn herkes üremek zorunda mi canim hahahaja
Geçmiş olsun canımmm üzülme İnshaAllah herşey yoluna girecek..Selam kizlar mesajlarnizi okuyordum prolaktin sorunu olan hurma ve havuc süt ürünleri cikolata vs tüketmesin prolaktininiz yükselir buda gebelige engel oluyor dostinex kullanan varsa düzenli kan versin prolaktin düşünce birakin ilaci ve şansinizi deneyin bazi doktorlar korunun diyo yada bisey demiyolar onun icin en iyisi birakmaya yakin yada birakinca denemek
Keske bende yine test filan yapma heycanini yaşasaydim ama şuan eşim başka hastaligindan ötürü hastanede yatiyor bu ay bi ara verdik agir ameliyatlar geciriyo.. bi dualarinizi aliriz ama ❤ bundan ders cikardim bebek icin aglamicam hayat kisa aglamaya degmiyor 3 yil agladim yeterli bence bazi seylerin vakti var demek. Sizlerde caninizi skmayin cok üstüne durunca olmuyor iste ... kendinize iyi bakin❤
Hayırlısı artık canım bakalım ağrım olunca ümidi kesmiştim ama regl olmadan kesmemek lazım tabiCanım yerleşme olmasada başka bir sebebten kaynaklanan lekelenme olabilir adetine daha var adet gecikmeden teste çıkmayabilir çok var öyle canım...
Yerleşiyor ise bile henüz çıkmaz onc enor günün gelsin hiç kendini sıkıntıya sokma .. stress yapma belki birşeyler oluşuyordur boşuna germe kendini
Yaptim elim ayağım tutriyor bakmaya korkuyorumAyy inşallah güzel haberler verirsin bize kuzucum❤
Duramadın yaaaa hadi çizgi gör de inşallah heyecanına değsinYaptim elim ayağım tutriyor bakmaya korkuyorum
Duramadın yaaaa hadi çizgi gör de inşallah heyecanına değsin
Aynı boşvermişlik bende de var vallahiKızlar nasılsınız.pek fazla giremiyorum buraya.. cuma günü femara içmeyi bıraktım cumartesi günü yumurta takibe gidicektim bugüne erteledim öyle bir boşvermişlik. Bu ay bırakıcam tedaviyi sanırım bi süreliğine
Güzelim dedim sana bekle diye üstelik bu kaset test erken gebelik de değil bekle biraz daha. Ben bu ay akıllandım artık ovulasyon da yok erken test de yok adetim gelsin sonrası Allah KerimEki Görüntüle 3067269
Gördüm göreceğim çizgimi
Ovulasyon u birakmistim ama gebelik testini bırakamadım erken gebelik yapmak istemiyorum ya o olmayani da silik çıkarıyor bazenGüzelim dedim sana bekle diye üstelik bu kaset test erken gebelik de değil bekle biraz daha. Ben bu ay akıllandım artık ovulasyon da yok erken test de yok adetim gelsin sonrası Allah Kerim
Tamam şimdi en az 3 gün bekliyorsun test falan yok tamam mı?Ovulasyon u birakmistim ama gebelik testini bırakamadım erken gebelik yapmak istemiyorum ya o olmayani da silik çıkarıyor bazen
İNŞAALLAH canım umut edip bekleyen herkes kavuşsun muhabbet kuşum bile 2 tane yumurta yaptı ben 1 tane doğuramadım bu eşimeSağlık olsun canim yaaa . İnshaAllah yakında kavuşacaksın