- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.261
Umay canım gebelik belirtin var miydi özellikle şundan anladım gebe olduğumu dediğin bişey var miydiİlk kan değeriniz ne çıktı acaba ❤maşallah hayırlı olsun bu arada bende cuma günü öğrendim bugün tekrar kan verdim doktora gittim folik asit falan verdi
Benide ekle canımEklerim canim bat ne zMam
Ay vardı hatta ben kendimi hamile sandım sabah uyandığımda hafiften böyle mide ekşimesi gibi kokuları bazen çok net almaİnşallah inşallah inşallah sende belirti var mı kaçıncı günün
Canım naptın yaptın mı testiniKızlar valla ben dayanamıyorum gidip test alıyorum 5 günüm kaldi
Anladım canım sağlık olsun İnshaAllah güzel ve doğru bir zaman da gelicektirYani bu ayda olmadı
Ben de aynı durumdayımKızlar ya bu sol yumurtalığımda ki ağrı bi türlü geçmedi kaç gündür bide canımı yakıyo yumurtalıktan ince bi ağrı aşağıya doğru acıtıyo arada da kasıklarım ağrıyo çift taraflı neden böyle yadoktora da randevum haftaya salı yarın sağlık ocağına gitsem anlarlar mı ki
Hayır güzelim öyle düşünme .. zaten herşey yolunda gitse bile gebelik şansı %28 miydi neydi öyle bir şeydi.. yani kısacası devammmm .. elbette birinden biri tutacak..My_Moonlight06 elendik ben kirmiziya döndü malesef 2 gunde 1 iliski yasadik yinede banamisim demedi haziran grubuna eklermisiniz beni Childdevelopment yanlis etiketlemedjm umarim 2 gunde 1 ikiskide olmuyorsa hic olmaz ki bu hay allahim
Haklisin ama bu ay cok umitliydim ovulasyon donemi kacamaz dedjm okadar iliskiye ama bu ay yumurta yoktu heralde anlamadimHayır güzelim öyle düşünme .. zaten herşey yolunda gitse bile gebelik şansı %28 miydi neydi öyle bir şeydi.. yani kısacası devammmm .. elbette birinden biri tutacak..
Kızlar burdan herkese tavsiye ediyorum eğer yorulduysaniz kendinizi dinlemeyi bırakın takip de yapmayın istediğiniz zaman ilişki olsun çok arayı açmadan.. kafanızı bir boşaltın ciddi söylüyorum yok şu bu mu demek o su mu demek yerine sakin gitsin bakalim
Yok tatlım 13.günü gittim iğnelere klomene rağmen büyümedilerAdetin kaçıncı günündesin ki ? Belki geç yumurtlayacaksindir
5ten küçük kesin negatif mi yaBenimde 1.20 çıktı ya inşallah bebistirrrr
Öff cok acıyo doktora gitsem bebekse cok erken sanmıyorum da olduğunu amaBen de aynı durumdayım
Benim daha 10 gün var idrar yolu enf sandım o da değilmiş anlamadım niye böyleÖff cok acıyo doktora gitsem bebekse cok erken sanmıyorum da olduğunu amaNe kadar var bata benim daha 6 günüm var ya
Şimdi ne deniyorsunuz pekiYok tatlım 13.günü gittim iğnelere klomene rağmen büyümediler
Valla bende bu ay öyle düşünüyorum canım gelecek ay hsg cekecem nede olsa diyorum elimden geldiğince uğraş buluyorum. Güne falanda dikkat etmeyi düşünmüyorum sadece akıntım çok olursa catladigini düşünerek o günü değerlendirirsem değerlendiririm. Onun dışında akışına birakacam canım ne zaman isterseHayır güzelim öyle düşünme .. zaten herşey yolunda gitse bile gebelik şansı %28 miydi neydi öyle bir şeydi.. yani kısacası devammmm .. elbette birinden biri tutacak..
Kızlar burdan herkese tavsiye ediyorum eğer yorulduysaniz kendinizi dinlemeyi bırakın takip de yapmayın istediğiniz zaman ilişki olsun çok arayı açmadan.. kafanızı bir boşaltın ciddi söylüyorum yok şu bu mu demek o su mu demek yerine sakin gitsin bakalim
ya nasıl da koyulaşmış Allahım şu görüntüyü isteyen herkese nasip et
Olsun geçen ay benimde öyle oldu .. 12. Gün gittkm 13mm olmuş yeterli değil ama daha olur dedi.. sonra gittim başka yumurtalar 9mm olmuş ama büyük olan aynı kalmış..Yok tatlım 13.günü gittim iğnelere klomene rağmen büyümediler
Tamam canimHaber et kuzucum ❤
Regl olma zamanlarımız aynı gündü seninle canım kasık ağrın var mı hiç benim bugün başladıda böyle sol tarafata bir ağrı daha da bata 11 gün varBen de 5 gün kala falan yapcam test
Yok canim yapacam bir saateYaptın mı kuzum
Çok şükür değilmiş benimde 3 4 gündür böyle cuma hafif bi kasık sancsıyla başladı simdi durum bu içerden iğneliyolar gibi sanki tarifte edemiyorum çok değişik sürekli çişe gidiyorumBenim daha 10 gün var idrar yolu enf sandım o da değilmiş anlamadım niye böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?