- 12 Kasım 2021
- 3.572
- 4.387
- 83
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.241
Aklında kalacağına yap gitsin yaaKızlar valla ben dayanamıyorum gidip test alıyorum 5 günüm kaldi
Ya bende bu kadar net sayı çıkmıyor <5 çıkıyor sadece meselaGeçen pazartesi 2.56 Perşembe 13.29 bugün de verdim bekliyorum sonucu
Senin değer yükselmeye meyilli bir değer yükselir yani
Demi ya yapacağımAklında kalacağına yap gitsin yaa
Ben de 5 gün kala falan yapcam testKızlar valla ben dayanamıyorum gidip test alıyorum 5 günüm kaldi
Allahım be güzel kırmızılar bunlar maşallah maşallah
İlk kan değeriniz ne çıktı acaba ❤Sizlerde dualarındasiniz canım güzel haberlerinde mutlaka etiketle beni kacirmayayim
Amin kuzucum inşallahAllahım be güzel kırmızılar bunlar maşallah maşallahdarısı keseyi görüp kalp atışlarını duymaya inşallah
İlk değerim 130 çıktı bende Çarşamba kan vereceğim. Çarşambaya kadar bu şekilde takip edeyim dedimİlk kan değeriniz ne çıktı acaba ❤maşallah hayırlı olsun bu arada bende cuma günü öğrendim bugün tekrar kan verdim doktora gittim folik asit falan verdi
Neden yükselirmiş ki canım bişey dedi miEvet canım gittim doktora aso değerim yüksek çıktı
Ne güzel maşallah erkenden öğrenmişsinİlk testimi reglime 5 gün kala yaptım canım bugünde reglime 2 gün var
Haber et kuzucum ❤Kızlar valla ben dayanamıyorum gidip test alıyorum 5 günüm kaldi
Canım kan testini adetim geçtikten 2 gün sonra vermiştim 1.20 çıkmıştı bidaha da cesaret edemedim açıkçası 15 regl gecikmesi mevsim geçişlerinde normal diyorlar 15 gün dolmasını bekliyorum pazartesi gidip kan vericem. İnşallah güzel haberler alırızNedeen kan testi vermiyorsun kuzum benimde öyleydi adetimin 5. Günü kan testi yaptırdım negatif ondan öncede evde yapmıştım doktor adet söktürücü verdi ama hala gelen giden yok yavaş yavaş başlıyor ama gelmeye bence şimdi kan testinde çıkarsa vardır hemen git yaptır doktor ilk haftalar gebelikte önemli dedi dış döllenme vs ona bakiliyormus benimde hiç gecikmezdii hemen müsaitsen git ver belkide çok güzel haber alacaksin
Benimde 1.20 çıktı ya inşallah bebistirrrrCanım kan testini adetim geçtikten 2 gün sonra vermiştim 1.20 çıkmıştı bidaha da cesaret edemedim açıkçası 15 regl gecikmesi mevsim geçişlerinde normal diyorlar 15 gün dolmasını bekliyorum pazartesi gidip kan vericem. İnşallah güzel haberler alırız
İnşallah inşallah inşallah sende belirti var mı kaçıncı gününBenimde 1.20 çıktı ya inşallah bebistirrrr
1.20 negatif canım. Çarşamba günü doktora gideceğim inşallah adet söktürücü alırım mecburH Hello Kity kuzum naptinn kan test verecektin güzel haberlerle 8.gun değil mi gecikmedeki
Bence çarşamba gittiğinde tekrar kan testi iste. Doktor yapar büyük ihtimalle ama yapmazsa bile sen talep et canım. Beta baktırmadan adet söktürücü alma.1.20 negatif canım. Çarşamba günü doktora gideceğim inşallah adet söktürücü alırım mecbur
Yaptın mı kuzumKızlar valla ben dayanamıyorum gidip test alıyorum 5 günüm kaldi
Konusurm bı canım. Ama sanmıyorum burdan yükseleceğini geçen ay da 1.20 çıkmıştı zatenBence çarşamba gittiğinde tekrar kan testi iste. Doktor yapar büyük ihtimalle ama yapmazsa bile sen talep et canım. Beta baktırmadan adet söktürücü alma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?