- 25 Temmuz 2019
- 799
- 337
- 103
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.181
Evet yaa bu ay yumurtlama olmadi ozaman eee seffaf akıntılarim oldu okadar neydi madem o bir daha ki sefere seffaf akinti gelince inanmicam bir suru belirtim oldu akintinin yaninda ondan yumurtlamadan emindim ama yoktu demekkiValla benimde aynı. O kadar da güzel hissediyordum kinapalım zamanı değilmiş.
Neyse bakalım hayırlısı demekten başka bir şey kalmıyor. Ben artık umursamamaya çalışcam ya valla yoruldumEvet yaa bu ay yumurtlama olmadi ozaman eee seffaf akıntılarim oldu okadar neydi madem o bir daha ki sefere seffaf akinti gelince inanmicam bir suru belirtim oldu akintinin yaninda ondan yumurtlamadan emindim ama yoktu demekki
Ben saldim şuan artik olursa olur olmazsada takmicam amannn herkes üremek zorunda mi canim hahahajaNeyse bakalım hayırlısı demekten başka bir şey kalmıyor. Ben artık umursamamaya çalışcam ya valla yoruldum
Ben ilk defa etiketlendim. Beni silebilirsin canım birkaç defa yazdım kimse cevap vermiyor zaten. 2 li 3 lü sohbetler var yazdığım gibi kaldı. Ogünden sonra yazmadım zaten. Teşekkürler herşey için@Reyyanalmd @Beyazmelek11 @Fehva
@E L B A @Zeyno2734 @MehmetugbaGunzaman @vrllardanbirben @Feyzaakncc @dilara capgu @Bebisimolsunnf @Htc 35 @Manolyalar @Dua4614 @10760052marla @Aynuradana @bonnibel @Mavihali @Kisgunesim22 @orkide98 @busraa2619 @ezomanyaa @Afddy @kendimidurdaracakdegilim @Mrve1201 @Tiryakim @Rafiyeatilla @aysesngul @Cotto @orjinal19 @A R Y A @Derin1111
Kızlar rica ediyorum son durumlarınızı bildirin..Bir çoğunuzu kaçkez etiketledim buraya girmenize rağmen cevab gelmedi..
Siz bana haber vermeyince listeyi güncelleyemiyorum, bu yüzden uzun zaman yazmayan olursa listeden silmem gerekiyor.. lütfen iki dakika da olsa geri dönüş yapın..
Sende benim gibi başında ogrenmissinKizlar emin olabilirim artık dimi
Sağol canım inşallah öyledir hala korkuyorum HCG 4.67 çıktıSende benim gibi başında ogrenmissinhayırlı olsun
Geçen pazartesi 2.56 Perşembe 13.29 bugün de verdim bekliyorum sonucuSağol canım inşallah öyledir hala korkuyorum HCG 4.67 çıktı
Senin kaç cikmisti
Canım biz devlette yaptıramadık. Ama sabahtan verenlerin öğleden sonraya çıkıyormuş sonucu. Ben özel laboratuvarda yaptırdım, 11 gibi verdik, 15:00 gibi çıktı öğleden sonra.Merhaba. Bu sorunuzun cevabını öğrenebildiniz mi?
Canım sen kaç günde bir adet oluyorsun birde yumurtlama günün be zamandı biliyor musunSağol canım inşallah öyledir hala korkuyorum HCG 4.67 çıktı
Senin kaç cikmisti
28gunde bir görüyorum yumurtlama günümde takvimde 1mayis gorunuyorduCanım sen kaç günde bir adet oluyorsun birde yumurtlama günün be zamandı biliyor musun
Canım ilk testini yaptırdığında adetin geçmiş miydi?Geçen pazartesi 2.56 Perşembe 13.29 bugün de verdim bekliyorum sonucu
Senin değer yükselmeye meyilli bir değer yükselir yani
Aaa senin daha düşük mü ogrendiginde kaç haftalık peki 2.56 kenGeçen pazartesi 2.56 Perşembe 13.29 bugün de verdim bekliyorum sonucu
Senin değer yükselmeye meyilli bir değer yükselir yani
Adet günümden iki üç gün önce test yapmaya başladım silik cikiyordu adet günümde kan aldırdım bı sonuç çıktı bu sabah yine test yaptım ikinci çizgi net ciktiCanım ilk testini yaptırdığında adetin geçmiş miydi?
Yok canım teste çok silik gördüm o yüzden gittim verdim ve adetime 5 gün vardiCanım ilk testini yaptırdığında adetin geçmiş miydi?
Adete 5gun varken mi 2.56 di pekiYok canım teste çok silik gördüm o yüzden gittim verdim ve adetime 5 gün vardi
Ayy o beklenen gün geldi bileGünaydın kızlaaar.. yumuşlarımı topladılar 11 tane çıkmışhastane odasında hala narkoz etkisindeyim hepinizi öpüyorum çoook R Random3 Venev @sumuhallebisi @Papatyamveben-Mavi My_Moonlight06 @sedacamasal ve tüm canımlar..
Canım kan negatif olunca ve içimde bir şüphe vardı var diye o 2 gün daha bekleyip tekrar verdim içim rahat etsin ama şuan eski adet tarihine göre 4 haftalikAaa senin daha düşük mü ogrendiginde kaç haftalık peki 2
Kuzum hadi çok geçmiş olsun annelerini bulsun minnoşlar her şey sıkıntısız sağlıkla ilerlesin güzel haberlerin devamı gelsin güzelim benimGünaydın kızlaaar.. yumuşlarımı topladılar 11 tane çıkmışhastane odasında hala narkoz etkisindeyim hepinizi öpüyorum çoook R Random3 Venev @sumuhallebisi @Papatyamveben-Mavi My_Moonlight06 @sedacamasal ve tüm canımlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?