- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.630
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #10.981
İnshaAllah hakkında hayırlısı canım..Kuzuucumm ben tüp için doktor arayışındayım.. Biriyle görüştüm içime sinmedi haziran adetiyle başka bir doktorla görüşeceğim.. Köprüden önceki son çıkışta bebem kendiliğinden gelse mucize olsa diye umutt ediyorum.
Sen neler yapıyorsun kuzucum
Tabi kuzum var Haziran gurubuHepinize teşekkür ederim destek mesajlarınız için kızlarburalardayım bi müddet daha haziran gebelik planlayanlar grubu olursa katılmak istiyorum orayada takip edelim birlikte destek olalım birbirimize
Hayır canım gerek yok şimdilik.. düşük tamamen bittiğinde hormonlarda düşrcem bazen bira daha uzayabilyor öyle okudum burdaBirde kızlar bilginiz varsa bişey sormak istiyorum kanamam başladı üç gün önce kanamayla düşer demi beta hcg ekstra bişey yapmaya gerek varmı sizce
Adet gecikmesi yapiyormus ya bazisindaBende olmadı
Canım evet düşer kendi kendine ama doktora gittin dimiBirde kızlar bilginiz varsa bişey sormak istiyorum kanamam başladı üç gün önce kanamayla düşer demi beta hcg ekstra bişey yapmaya gerek varmı sizce
Evet bende duydum..ama bana yapmadı..risk etdim bende..dedim belki kalırım..ama olmadıAdet gecikmesi yapiyormus ya bazisinda
Neyse hayit kur falan derken ben cok sey yaptim bence bu ay biraz bi rahat durayimEvet bende duydum..ama bana yapmadı..risk etdim bende..dedim belki kalırım..ama olmadı
Ben biraz kurlerden uzak duranım..korkarım kötü olur diyeNeyse hayit kur falan derken ben cok sey yaptim bence bu ay biraz bi rahat durayim
Letu da klomen gibi ilaç canım 3 ay kullandımLetu ne canım ? O şeytan niye olsun deluuu hahahah
Bana hayıt iyi geldi ama çörek otu kürü Allah'ım Allah'ım öyle kötü bir adet geçirdim ki aşırı kanama aşırı sanci sanki doğum yaptimBen biraz kurlerden uzak duranım..korkarım kötü olur diye
Haziran grubuna ekler misin kuzum beni deAdet gecikmesi yapiyormus ya bazisinda
Peki sende kan testi yaptırdın mi kuzum ve hamile misinPanik yapma..bende 17 gün gecikme oldu..gec döllenme diyorlar ola biliyormuş..
Hayıt nasıl iyi geldi??Çakşır kökü suyunu içdik 3 ay..hepsi boş..Bana hayıt iyi geldi ama çörek otu kürü Allah'ım Allah'ım öyle kötü bir adet geçirdim ki aşırı kanama aşırı sanci sanki doğum yaptim
Bende öyleydim canım heo stres adet olunca oturur ağlarım herseeye gebelik belirtisi derim ama artik dedim yok yeter psikolojim bozuldu ister olsun ister olmasinKızlar ya benim çok sinirim bozulmaya başladı daha önce hiç bu kadar takılmamıştım takmamıştım kafama bebek için ama şimdi iyice sinirim bozulmaya başladı sol kasığımdan aşağı doğru böyle ince bi ağrı kramp gibi ara ara da kasıklarım ağrıyo aşırı sinirli ve gerginim ve alıngan yoksa bakırköy e ziyaretime gelirsiniz
3 defa kan testi yaptım..hepsi neqatif..yok hamile diğilim..ve ilk defa bu kadar gecikme yaşıyordum..o stresi unutmamPeki sende kan testi yaptırdın mi kuzum ve hamile misin
Ekleyeyim çiçeğim bat ne zamanHaziran grubuna ekler misin kuzum beni de
Meme hassasiyeti kasık ağrısı çok olurdu onlar bayağı hafiflediHayıt nasıl iyi geldi??Çakşır kökü suyunu içdik 3 ay..hepsi boş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?