- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #10.921
Tamam canım çok teşekkür ederim. Zaten doktora da sorarım mutlakaYalnız birşey soylicem adet söktürücü duphastron al bence birşey varsa da zarar vermez kuzum..
O zaman sana daha kırmızı koymayım listede adet gibi değildi se?Ay bilemedim valla ya bugün kesildi gibi ama bakalım. Ben bu ay takip falan etmeyi düşünmüyorum valla kendi haline bırakacağım
Daha önce baktirmistim ama belki yine ister. Bakalım ne diyecekBizim niye böyle oldu seninle anlamadım aynı zaman da geciktik bende test yaptım 1.20 çıkmıştı benimde şimdi adet söktürücü içiyorum sende adetliyken hormonlarina baktırdım mi bana doktor adetin 3.gunu gel dedi
Benim gaz dışında bir belirtim yoktu. Ben adete 5 gün kala test yaptım ve değerim 130 idi canım ama benim biraz erken çıktı. Konuştuğumuz gibi erken döllenme olabilir benim.Çok teşekkürler canım. En azından bende kaset test alırım. Bakalım heyecanlıyımsenin belirtiler neydi canım. Adete kaç gün kala yapmıştın testi ?
Benimde ara ara kasıklarım fena yokluyor. Bilmiyorum bir yanım o kadarcık şey yerleşme kanaması olamas diyor. Bakalım biraz heveslendim ne olacak :/Benim gaz dışında bir belirtim yoktu. Ben adete 5 gün kala test yaptım ve değerim 130 idi canım ama benim biraz erken çıktı. Konuştuğumuz gibi erken döllenme olabilir benim.
Kuzucum hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır mutlaka. Geç döllenme olma ihtimali var demiştin belki öyledir. 1.2 kritik bir değer çünküSanmıyorum canım yükselmez. Geçen ay da böyle olmuştu 3 gün gecikmeylehayırlısı olsun hakkımızda
Benimde çok az geldi 2 gün ve günde 2 defa. Oda kahverengi akıntı şeklindeydiBenimde ara ara kasıklarım fena yokluyor. Bilmiyorum bir yanım o kadarcık şey yerleşme kanaması olamas diyor. Bakalım biraz heveslendim ne olacak :/
Canım sen adet oldun mu ?Benimki 10nu her ay grupta denk geluoz sen gecikti diyorsun sonra ben yazıyorum filan gülesim geldihayırlısı ya ben bu ay çok ümitli dglm gelir yaknda adet benm
Valla benim ilk peçeteye kahve çok minik bi akıntı geldi. Renginden dolayı şüphelendim. Daha sonra yine gidip sildim bu sefer pembemsi bi renk geldi ama iz iz çok az. Bir daha gelmedi. Yani çoğu kişinin 1-2 gün sürünce bende emin olamadım.Benimde çok az geldi 2 gün ve günde 2 defa. Oda kahverengi akıntı şeklindeydi
Bende denemek istiyorum da cesaret edemedimBen uzun zaman once adet düzeni için uygulamıştm işe yaradı gibi ama kimisinde ksit yapıyormuş anlayamadım da.. ama zarasiz normalde ve çok hamile kalan var öyle
Tatlım ben bu ay bence 3 kere falan yumurtladım testler öyle söyledi ama bence baz almam gereken gün 4-5 mayıs sanırım 17-18 gibi adet olacağım. Neye dayanarak yok diyorum testlerde bir şey çıkmıyor geç döllenme de imkansız bu sebeple adeti bekliyorumNerden eminmisin canım ağrın mi var yoksa lekelenmen filan mı var ?
Ben regl olmadım olunca bildiricem ama testler negatifR ReyyanalmdBeyazmelek11 F Fehva
E L B A Z Zeyno2734 M Mehmetugba Gunzaman vrllardanbirben F Feyzaakncc B bebisim92 B Bebisimolsunnf H Htc 35 M Manolyalar Dua4614 1 10760052marla A Aynuradana bonnibel Hali K Kisgunesim22 H himnsl HiMom ezomanyaa A Afddy K kendimidurduracakdegilim M Mucize bebek 1201 H Hayalperess R Rafiyeatilla A aysesngul C Cotto orjinal19 A R Y A Derin1111
Kızlar rica ediyorum son durumlarınızı bildirin..Bir çoğunuzu kaçkez etiketledim buraya girmenize rağmen cevab gelmedi..
Siz bana haber vermeyince listeyi güncelleyemiyorum, bu yüzden yazmayan olursa listeden silmem gerekiyor.. lütfen iki dakika da olsa geri dönüş yapın..
Anladım canım bazen geç döllenme filan oluyor benimde birkere baya geçmişti adetimin üzerinden düşükle sonuçlansada gebeydim.. hemde testler negatif ken keseyi gördümBen regl olmadım olunca bildiricem ama testler negatif
Hiç ümidim kalmadı ki kuzum ya. Adet gelse de rahatlasam. Böylesi daha zormuş vallahiKuzucum hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır mutlaka. Geç döllenme olma ihtimali var demiştin belki öyledir. 1.2 kritik bir değer çünkü
Sen orayı kaçırmışsın canım ben adet oldum bitti çoktan adet bittikten sonra geliyor bu lekelerO zaman sana daha kırmızı koymayım listede adet gibi değildi se?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?