- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
- 63
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #10.881
Lütfen olmayınız öğretmen hanımMy_Moonlight06 canım bugün bat günüm ama ben adet olacağıma eminim beklemedeyim
Hahahah amin amin derim de bu isteğe yok be kuzum valla hissediyorumLütfen olmayınız öğretmen hanım
İyi bari canım. Ben tam olarak ne yasıyorum bilemedm lekelenmem nokta kadar çok az bugünde kasık ağrısı başladı hayırlısı bakalım haftaya yapacağım test. Kaset test en doğru sonucu gösteren mi ? Hayırlısı olsun bu arada tebriklerYok canım kötü birşey değil sanırım benimde erken döllenme oldu. Reglime 5 gün kala kaset teste öğrendim değerim 130 çıktı
Nerden eminmisin canım ağrın mi var yoksa lekelenmen filan mı var ?My_Moonlight06 canım bugün bat günüm ama ben adet olacağıma eminim beklemedeyim
Ayyyy ne tatlısınnnn Yaa faydam olabildiyse ne mutlu bana kuzummmmmNe demek canısı ben senin samimiyetine çok güvendimböyle zor konularda arkadaşım oldun o yüzden asıl ben teşekkür ederim. Sen neler yapıyorsun aslında ?
Çok teşekkür ederim canım sipariş vericem adetimden sonra başlıcam inşallah hangisini önerirsinizSabah 8 ile 10 öğle 12 ile 17 akşam da 20 ila 22 arası saatlerde yapabilirsin canım.. aynı gebelik testi gibi tek farkı ilk idrar la yapılmaz.. ve t çizgisi c kadar koyu veya ondan da koyu olursa yumurtlama var demek oluyor normalde silik çizgi hep çıkacaktır.. köyü olduktan sonrada silikleşme olursa yumurta çatladı demektir..
Sen testi yaptıkça at buraya biz kızlarla sana yardımcı oluruz canım
Al benden de o kadarAyy doğru ya bu ara zaman kavramım çok karışık beynimde afedersininşallah canım güzel haberler verirsin inşallah ❤❤
Naptin bebiş ya yeni gördüm verdn mi kanYarin gidip özelde bi kan testi vermeyi düşünüyorum. Pazartesiyi bekleyemecegim canım. Düşündükçe stres yapıyorum. Stresten de gecikebilir. Ne olduğu çıksın da olmadı doktora giderim artık neden adet olmadim diye
Kan verdim 1.20 negatif canım.Naptin bebiş ya yeni gördüm verdn mi kan
Yaa çok üzüldüm belli olmaz belki yükselir ya hayırlısı olsn hakkımızda bende daha bekliyorm adetiKan verdim 1.20 negatif canım.
Çarşambaya randevu aldım artık adet söktürücü alırım mecbur
Sanmıyorum canım yükselmez. Geçen ay da böyle olmuştu 3 gün gecikmeyleYaa çok üzüldüm belli olmaz belki yükselir ya hayırlısı olsn hakkımızda bende daha bekliyorm adeti
Bakalım benim nasıl olck ben ay sonunu bekliycem kan ile test içinSanmıyorum canım yükselmez. Geçen ay da böyle olmuştu 3 gün gecikmeylehayırlısı olsun hakkımızda
Instagram'da iki tane kadın var ben minnakkkurabiyeler den daha önce aldım innovita testlerini çok hassaslar ordan alabilirsin canımÇok teşekkür ederim canım sipariş vericem adetimden sonra başlıcam inşallah hangisini önerirsiniz
Ben bı goruneyim doktora. Geç bile kaldım canımBakalım benim nasıl olck ben ay sonunu bekliycem kan ile test için
Çok teşekkür ederim. Evet kaset test erken gebelik testine göre çok daha doğru çıkarıyor. Çünkü 20 ve üzeri değeri algılıyor. Kuruma çizgisi pek olmuyorİyi bari canım. Ben tam olarak ne yasıyorum bilemedm lekelenmem nokta kadar çok az bugünde kasık ağrısı başladı hayırlısı bakalım haftaya yapacağım test. Kaset test en doğru sonucu gösteren mi ? Hayırlısı olsun bu arada tebrikler
Bende adete 1-2 gün kala alayım madem eczaneden. Hangi markanınkini aldınız acaba ? Ve sabah ilk idrarla mı yapmak şart ?Çok teşekkür ederim. Evet kaset test erken gebelik testine göre çok daha doğru çıkarıyor. Çünkü 20 ve üzeri değeri algılıyor. Kuruma çizgisi pek olmuyor
Bizim niye böyle oldu seninle anlamadım aynı zaman da geciktik bende test yaptım 1.20 çıkmıştı benimde şimdi adet söktürücü içiyorum sende adetliyken hormonlarina baktırdım mi bana doktor adetin 3.gunu gel dediKan verdim 1.20 negatif canım.
Çarşambaya randevu aldım artık adet söktürücü alırım mecbur
Ben öğleden sonra yapmıştım canım. Daha önce artı Med alıyordum beni hiç yanıltmadı. Bu sefer onu bulamadım al bi diye bir marka ile yaptım ama bunun hassasiyeti nasıldır bilmiyorum. Çünkü değerim 130mus. Onu her marka algilardi büyük ihtimalleBende adete 1-2 gün kala alayım madem eczaneden. Hangi markanınkini aldınız acaba ? Ve sabah ilk idrarla mı yapmak şart ?
Çok teşekkürler canım. En azından bende kaset test alırım. Bakalım heyecanlıyımBen öğleden sonra yapmıştım canım. Daha önce artı Med alıyordum beni hiç yanıltmadı. Bu sefer onu bulamadım al bi diye bir marka ile yaptım ama bunun hassasiyeti nasıldır bilmiyorum. Çünkü değerim 130mus. Onu her marka algilardi büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?