- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #10.861
Aşılama olunca insan ayrı bir heyecan yapıyormuş yaa ben öyleydim en azındanAhahahah bende ole vallahi kafadan atmak en güzeli ben klomen letudan sonra son aşılama öncesi son cıkıstayım femaraya basladık bu ay da çarşamba kontrol var ama bu sefer bende saldım takmamak en iyisiymiş daha cok üzülüyoruz valla
Ne demek canısı ben senin samimiyetine çok güvendimİnshaAllah faydasını alırsın canım benim..
Sağol Allah razı olsun senden beni sorduğun için canım
Kuzummm bizim kına, düğün var kuzenimin yogunum biraz reglmde bitti degerlendirmelere basladik bugunKuzum naptın test fln yaptın mı ? @Venev bebişim sende son durum ne kızzz haber verin bana eski tayfa napıyosunuzz@ad000 M Mavimiresl My_Moonlight06 @Niqu @iyilikperisi92 R Random3 @Hello Kity kuzum sen naptın yaptınmı test ? @Arianaa asko sen ne durumdaasınn kızlar özledim senii yazınnn
Gezmeye cok ihtiyacim var bu ara aslinda surekli disardayim ama düğün telasesinden bisey anlayamadmSagol askoo bgn iyi gezdim tozdum vallaiyi geldi psikolojim cok bozulmustu
Hadi bakalım şifa olsun vitamin olsun bide bebiş olsunBende 3 ay içtim folik asit Şubat ayındsn beri. Nisan sonu bitti ara verdim çok olmasın diye. Yeniden başlıcam şimdi:)
Amin insallah canım hayırlısıylaHadi bakalım şifa olsun vitamin olsun bide bebiş olsun❤❤
Benim kasık ağrılarım başladı canımHadi bakalım şifa olsun vitamin olsun bide bebiş olsun❤❤
Ayy doğru ya bu ara zaman kavramım çok karışık beynimde afedersinAdetim daha geçmediki,21-22mayıs olmali, inşaallah ki olmaz)
Her yerleşme ağrısız olmuyo ki canım dur bakalım kırmızıları görmesene kadar umut var inşallah bebişin seninledirBenim kasık ağrılarım başladı canımacaba dün gelen şey yerleşme kanaması değil miydi yani nokta kadar peçeteyi kaplamıcak kadardı lekelenme.
Ay insallah canımHer yerleşme ağrısız olmuyo ki canım dur bakalım kırmızıları görmesene kadar umut var inşallah bebişin seninledir❤
Yaa severim ❤❤ İnşallah inşallah çok amin ❤Ay insallah canımBebişin deyince bir şey oldum
Çoook amin canım sağlıklı hayırlı bir evlat sağlıklı sorunsuz bir hamilelik insallah herkese tabi bekleyenYaa severim ❤❤ İnşallah inşallah çok amin ❤
Amin canım benim inşallahÇoook amin canım sağlıklı hayırlı bir evlat sağlıklı sorunsuz bir hamilelik insallah herkese tabi bekleyen
İyi bari parol vermesi iyi olmuş çok geçmiş olsun canım ya inşallah bi an önce iyi olursun ❤Yok parol sadece boğaz spreyi birde
Yok canım kötü birşey değil sanırım benimde erken döllenme oldu. Reglime 5 gün kala kaset teste öğrendim değerim 130 çıktıErken döllenme kötü bişey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?