- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #10.801
Canımsın❤ amin inşallah bi geçsin şu günler yoksa randevu alıp gidicem canımYaa canım kıyamam çok geçmiş olsun anneler daha karnına düşmeden anne oluyor işte Rabbim nasip etsin inşallah sanada hayırlısıylaAma aksatma bence canım…
Aaa sen 2. Bebisi istiyorsunBen ilk hamileliğimde 2 gün şiddetli bi şekilde bel ağrısı kasık ağrısı bi sıcak basması bi üşüme yaşamıştım hastalancam sanmıştım halbuki günüm geçmiş 3 gün farketmemişim annem söylemişti hamilesin diye yoo hastalancam demiştim testi aldı getirdi bi yaptım hamileyim ağlamıştım sevinçten
İnşallah canım güzel günlere çıkmak dileğiyleCanımsın❤ amin inşallah bi geçsin şu günler yoksa randevu alıp gidicem canım
Herkeste aynı olmaz canım bende öyleydi ama sende farklı olabilir ben 1 kimyasal 1 de düşük yaşadım kızımdan sonra ortak tek belirtisi alt kısımda ağrı basınctı zaten hepsinde de adet tarihimi unutmuştumYa bazen belimde bir ağrı oluyır ama çok kısa sürüyor ağrı denemez ama hissediyorum birşeyler uzun sürmediği için belirti demiyorum. Normalde yorganla örtünen ben suan attım herseyi bir an sıcak bastı nasıl. Böyle diye diye hamile gözüyle bakcam belki kendime ama insallah negatifse çok sarsılmam
Evet kuzum kızım var 11 yaşında teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kucakladınız boş kalmasınAaa sen 2. Bebisi istiyorsunben sanıyorum ilk maşallah
Amin canım inşallahİnşallah canım güzel günlere çıkmak dileğiyle
Tabi canım haklısın herkesin bir olmaz bakalım ne olacak hayırlısı artıkHerkeste aynı olmaz canım bende öyleydi ama sende farklı olabilir ben 1 kimyasal 1 de düşük yaşadım kızımdan sonra ortak tek belirtisi alt kısımda ağrı basınctı zaten hepsinde de adet tarihimi unutmuştum
Sonuç neymiş?merhaba benim bat yarın dün eczaneye uğrayamadım evde de sadece ovülasyon testi vardı daha önce burada öğrenenleri görünce denemek istedim sıvıya falan dikkat etmeden ovülasyon testi yaptım bilgisi olan yorum yapabilir mi
Bekliyorum canım, bugün/ yarın.
@Sopranoooo @Safiye19 @ramella @Venev @elaaaaaa H Hayatlarrr kızlar 15 mayıs görünüyorsunuz benim de 15 mayıs durumlar ne sizlerde Bekliyorum canım gelir buğu yBe
Hayırlısı canım haberdar et bizideTabi canım haklısın herkesin bir olmaz bakalım ne olacak hayırlısı artıkçok geçmiş olsun ama birtane kızın var çok şükür Allah iyi insanlarla karsılaştırsın insallah.
Öyle di mi sarhoş gibi yapıyor o ilaçlar üstüne oruç zamanına denk geldiO zaman fitilden kaynaklı bişey belkide kimyasal olmasının nedeni en azından bizde öyleben ilk içtiğimde iş yerinde tost makinesini açık unutmuştum öyle safa çevirmişti beni çok ağır gelmişti işte ilaçlar çok çabuk yan etki yapar bende ne olduğu farketmiyo vitamin bile yapıyo yan etki ilaç içmek zaten çok iyi bişey değil bide ettikleri beter ediyo
Ya cok kötü geçmiş gitmiş olsun inşallahÖyle di mi sarhoş gibi yapıyor o ilaçlar üstüne oruç zamanına denk geldiBir daha antibiyotik ve fitil görmek istemiyorum. Senin daha kötüymüş uyumadan önce iç bari folik asiti falan
Yaa cok üzüldümKızlar benim durum düşükle sonuçlandı
Tabikide ederim buraya katıldığından beri kalbim hep sizle zaten süreklide burdayım en kısa zamanda güzel haberler verirsin bize inşallah canım ❤❤Lütfen bana dua edin Allah rızası için hep birbirimize dua edelim olurmu belki sizin duanız kabul olur bilemeyiz bu kötü psikolojiden çıkmak istiyorum bende sizlere dua edeceğim Allahım en kısa zamanda kucağımjzı doldursun
Benimde senin gibi sancılı geçer,. Dr a sordun mu nedenini?Valla dediğim gibi ovülasyon testi ile takip ettim adetin ilk gününden itibaren 11 . Gün yumurtlamayı gördüm yumurtlama öncesi ve çatlama günü birlikte olduk. Bence yumurtlamam ayın 20 sinde oldu 19 undaki birliktelikten olmuştur bence ama iki gün çok şiddetli ağrı çektim kasığımda yumurtlama ve çatlama günü ama benim hep çyle olur yumurtlamam çok ağrılı geçer
Hahaha ayyy yatayımmmm yerlere beeee
Evet kesinlikle ve paşa ile sushi hahahaha onlar bı ayrı ama..
Adetim daha geçmediki,21-22mayıs olmali, inşaallah ki olmaz)Ne kadar geçmişti adetin canım benim daha 1 hafta var bende sinirlenince benimde oluyo o alt kısımdaki ağrı çok kötü bende ya böyle iç alt kısımdan aşağıya doğru baskı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?