- 4 Mart 2022
- 528
- 459
- 33
- 32
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #10.241
Tebrikler canım ne güzel net çıkmış maşallah.Kızlar ilk 3 dkda böyle çıktı sizde bir bakın inşallah test yanlış değildir. Çok heyecanlandım @Venev @Fang @dceke @Mucizemmm16 @Safiye19 @Hello Kity @sultansultan90 ve hatırlayamadığım diğer kızlar
Test pek bozuğa benzemiyo hemende çıkmış hayırlısı olsun koş kan verKızlar ilk 3 dkda böyle çıktı sizde bir bakın inşallah test yanlış değildir. Çok heyecanlandım @Venev @Fang @dceke @Mucizemmm16 @Safiye19 @Hello Kity @sultansultan90 ve hatırlayamadığım diğer kızlar
Daha reglime 5 gün var ve kaset testte böyle net çıktı o yüzden şüphe ettim canım testi tekrarlayacağım.Tebrikler canım ne güzel net çıkmış maşallah.
Canim birkac kez denemek gerekiyor anladigim kadariyla. Altin yumurta hangi ay bizi bulacak belli degil. Gercekten istiyorsaniz ve esin destekliyorsa devam edin. Ben biraktim artik. Gecen ayki klomenden sonra kist olustu. D.kontrol hapi kullaniyorum su an. Aslinda tup bebege karar vermistik ama arastirdikca ondan da vazgectim. Nasipse zaten olur, zorlamaya gerek yok diyorum. Bir yandan da kopruden onceki son cikis bu yaz yaptirdim yaptirdim bi daha sansim yok diyorum. Arada kaldim gibi. Surekli saglik problemleri cikiyor, su an saglikli dusunemiyorum. Bu konuda en buyuk is eslere dusuyor ama benim esim kriz yonetemez, saklanir gecmesini bekler. Her konuda yardimci olur ama psikolojik destek sifir. Ne yazikki boyle, tek basima da cesaretim yok haliyle.Kuzum çok hayali bişey gördüm gibi ama 15 gün için daha belirgin görmek gerekmez miinşallah geç döllenme olmuştur
Tatlım ben çok erken havlu attım. Aşılamadan 10 gün sonra regl oldum, bitti. Zaten bu aydan sonra tedaviyi bırakacaktım. Artık sadece sizinle olmak için takılıyorum buralardageçmiş olsun tatlım, tedavini güzelce düzenli uygula, en azından teşhis konulmuş geçmişler olsun çalışmalara devam mı?
Kuzum çok hayali bişey gördüm gibi ama 15 gün için daha belirgin görmek gerekmez miinşallah geç döllenme olmuştur
Tatlım ben çok erken havlu attım. Aşılamadan 10 gün sonra regl oldum, bitti. Zaten bu aydan sonra tedaviyi bırakacaktım. Artık sadece sizinle olmak için takılıyorum buralardageçmiş olsun tatlım, tedavini güzelce düzenli uygula, en azından teşhis konulmuş geçmişler olsun çalışmalara devam mı?
Negatif kan sonucu 0.1 değer yakında gelir adet o zaman doktoru bekleyimİnşallah canım. Evet insan en kötüsünü düşünüyor direkt ben kanser olduğumu falan düşünmüştümNeyse ki düşükle birlikte gitti o da. Senin yokmuş bak şu an ne güzel
Hayırlı olsun şimdiden. Belirgin bir çizgi varKızlar ilk 3 dkda böyle çıktı sizde bir bakın inşallah test yanlış değildir. Çok heyecanlandım @Venev @Fang @dceke @Mucizemmm16 @Safiye19 @Hello Kity @sultansultan90 ve hatırlayamadığım diğer kızlar
Bence hemen kan testi yapmalısın. Çok net çıkmış kaset testte de ne güzel. 5 gün varsa erken döllenme o zamanDaha reglime 5 gün var ve kaset testte böyle net çıktı o yüzden şüphe ettim canım testi tekrarlayacağım.
Negatif çıktı üzüldümCıktı mı sonucun canım
Üzülme canım çok şükür kist yok sağlıklısın.Negatif kan sonucu 0.1 değer yakında gelir adet o zaman doktoru bekleyim
Hayırlı olsun çok sevindimKızlar ilk 3 dkda böyle çıktı sizde bir bakın inşallah test yanlış değildir. Çok heyecanlandım @Venev @Fang @dceke @Mucizemmm16 @Safiye19 @Hello Kity @sultansultan90 ve hatırlayamadığım diğer kızlar
Ona sarıldım bendeÜzülme canım çok şükür kist yok sağlıklısın.
Kaç gün gecikti sende??bak bende ilk defa 17 gün gecikti...3 defa kan testi yaptım tabi neqatifBoşuna para veriyoruz biz bu testlere bence bak 1 hafta oldu hala adet gelmedi eeee bebek yoksa niye gelmedi varsa Bebek kanda niye çıkmadı bı bok anlamadim
Sağol kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. 2 tane kaybım var o yüzden çok korkuyorum açıkçasıHayırlı olsun şimdiden. Belirgin bir çizgi var
Ben diğer gebeliklerimide çok erken öğrenmiştim canım. Sanırım ben erken yumurtluyorum.Bence hemen kan testi yapmalısın. Çok net çıkmış kaset testte de ne güzel. 5 gün varsa erken döllenme o zaman
Yaa üzüldüm canım alttan muayene etmiş miydi? Rahim duvarının kalınlaşmasıyla ilgili bir şey söyledi miNegatif kan sonucu 0.1 değer yakında gelir adet o zaman doktoru bekleyim
Amin inşallahSağol kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. 2 tane kaybım var o yüzden çok korkuyorum açıkçası
Amin canım inşallah. Evet konuşmuştuk benim Aralık ayında bir kürtajım Şubat ayında da bir düşüğüm var. İnşallah bu sefer sağlıkla gelir. Rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallahHayırlı olsun çok sevindimsizinle konuşmuştuk yakın zamanlarda düşük yapmışız diye hatırlıyorum inşallah bana da nasip olur
O kadar dogru seyler yaziyorsun ki, saglikli dusunebiliyorsun, mantikli ve olumlusun. Ben sana cok inaniyorumCanım herkes farklı şeyler yaşıyor tabiki, kötü tecrübeler daha çok yazılıyor doğal olarak hepimiz paylaşmak ihtiyacı duyuyoruz.. ama inanki büyütülecek bişey yok.. hsg çektirmeyle ilgili de, aşılamayla ilgili de kötü tecrübeler çok var.. tüp bebekle ilgili de var.. bebeği yeni olan arkadaşım, ben tedavide ne yaşadım hatırlamıyorum bile dedi geçen gün, yaptığım iğneleri ilaçları hatırlamıyorum dedihepsi unutuluyor işte sonuç önemli
1 hafta ki daha önce bu kadar olmadiKaç gün gecikti sende??bak bende ilk defa 17 gün gecikti...3 defa kan testi yaptım tabi neqatif
Yok yapmadı doktor üstten baktiYaa üzüldüm canım alttan muayene etmiş miydi? Rahim duvarının kalınlaşmasıyla ilgili bir şey söyledi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?