- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.981
Ayy geçseydi bi şu 12 14 günYumurtlama takip ediyorsan 12-14cu gün deneyin o zaman kesin sonuç alırsınız
Evet geçmiyorAyy geçseydi bi şu 12 14 gündaha 10 gün var adete
Malesef ☺❤Evet geçmiyor
Kuzu test falan yaptnmi bu aksam ne kdar kaldi bataYaaa ne sabır isteyen bir branş 3. Yü yapmandan belli kuzum. İnşallah Allah pişmanlık vermesin göreve başlamadığın için. Hayatın nasıl mutluysa öyle devam tatlım
Senin bat gelmismiydi kuzum ne zamandiKızlar birşey soracam ya pazartesi 2.56 ydi ya sonuç şimdi 13.26 sizce normal ilerliyor mu ben korkuyorum çünküinşallah sağlıklı bir şekilde ilerler içime kuşku düştü netten baktım da az birşey 13 değer nasıl diye çok da iyi şeyler okumadım.
Öyle şeylere netten bakma canım zaten orda düzhün bişey yazmıyo ki değer nasıl bilmiyorum ama 2 gün sonra bi daha ver bakalım yükseliyo mu testi nerde yaptırdın özelde miKızlar birşey soracam ya pazartesi 2.56 ydi ya sonuç şimdi 13.26 sizce normal ilerliyor mu ben korkuyorum çünküinşallah sağlıklı bir şekilde ilerler içime kuşku düştü netten baktım da az birşey 13 değer nasıl diye çok da iyi şeyler okumadım.
Evet özelde yaptırdım yani hesaplarıma göre 2 günde bir yukseliyorsa normal gözüküyor ama ne bilim çok düşük gibi geç döllenme nasıl oluyor ki benim tahminen yumurtlamadan 14 gün bugün, yumurtlama 3 gün sürdü ama nasil hesaplıyoruz kafam karıştı catlamadan felansa 12 gunÖyle şeylere netten bakma canım zaten orda düzhün bişey yazmıyo ki değer nasıl bilmiyorum ama 2 gün sonra bi daha ver bakalım yükseliyo mu testi nerde yaptırdın özelde mi
Bizim 11 aydir olmuyorÖyle canım haklısın. 5 aydır olmayınca böyle evham oldu. 3 gün bile yordu zaten pes ettim :)
Evet özelde yaptırdım yani hesaplarıma göre 2 günde bir yukseliyorsa normal gözüküyor ama ne bilim çok düşük gibi geç döllenme nasıl oluyor ki benim tahminen yumurtlamadan 14 gün bugün, yumurtlama 3 gün sürdü ama nasil hesaplıyoruz kafam karıştı catlamadan felansa 12 gunÖyle şeylere netten bakma canım zaten orda düzhün bişey yazmıyo ki değer nasıl bilmiyorum ama 2 gün sonra bi daha ver bakalım yükseliyo mu testi nerde yaptırdın özelde mi
Dün olmam gerekti yumurtlamaya göreSenin bat gelmismiydi kuzum ne zamandi
Bence kötü bi durum olmuycakEvet özelde yaptırdım yani hesaplarıma göre 2 günde bir yukseliyorsa normal gözüküyor ama ne bilim çok düşük gibi geç döllenme nasıl oluyor ki benim tahminen yumurtlamadan 14 gün bugün, yumurtlama 3 gün sürdü ama nasil hesaplıyoruz kafam karıştı catlamadan felansa 12 gun
Dün olmam gerekti yumurtlamaya göre
Salı 5.00 Çarşamba 10 Perşembe 13.26 ki akşam da alacaksın 2 kat ilerlemekte yani adet dongune var hiç panik yapma sağlıklı beslenhamilesin kuzummm tebrik ederim yumustanin döllenme tarihini bilmiyoruz ama bence normal gibi geldi hergun 2 katına cikmisKızlar birşey soracam ya pazartesi 2.56 ydi ya sonuç şimdi 13.26 sizce normal ilerliyor mu ben korkuyorum çünküinşallah sağlıklı bir şekilde ilerler içime kuşku düştü netten baktım da az birşey 13 değer nasıl diye çok da iyi şeyler okumadım.
Inşallah sağlıkla gelsin, Keşke okumasaydim içime bir sıkıntı düştü vallaBence kötü bi durum olmuycakgüzel ilerliycek insallah
3 kaldı bata miratech yaptım bence hamile değilim kuzum kuruma çizgisi gibi bir şey çıktı 1 saat sonra falan umudum yok yaniKuzu test falan yaptnmi bu aksam ne kdar kaldi bata
E zaten anca yerleşiyo bebek kuzu hiç sıkma canını boş yere 2 gün sonra da sağlık ocağında bi yaptır yakınsa tabi gidebiliyorsan hem orayada bilgi vermek gerekiyo ya onuda aradan çıkartmış olursun hemde için rahat ederEvet özelde yaptırdım yani hesaplarıma göre 2 günde bir yukseliyorsa normal gözüküyor ama ne bilim çok düşük gibi geç döllenme nasıl oluyor ki benim tahminen yumurtlamadan 14 gün bugün, yumurtlama 3 gün sürdü ama nasil hesaplıyoruz kafam karıştı catlamadan felansa 12 gun
Içimi rahatlattin yaaSalı 5.00 Çarşamba 10 Perşembe 13.26 ki akşam da alacaksın 2 kat ilerlemekte yani adet dongune var hiç panik yapma sağlıklı beslenhamilesin kuzummm tebrik ederim yumustanin döllenme tarihini bilmiyoruz ama bence normal gibi geldi hergun 2 katına cikmis
O sıkıntıyı kov bakalım ordan güzel düşün güzel olsun kendine durduk yerde kötüyü çekme lütfenInşallah sağlıkla gelsin, Keşke okumasaydim içime bir sıkıntı düştü valla
O sıkıntıyı kov bakalım ordan güzel düşün güzel olsun kendine durduk yerde kötüyü çekme lütfen
. Okuma bisey simdilik aklin karismsnInşallah sağlıkla gelsin, Keşke okumasaydim içime bir sıkıntı düştü valla
Yavrum sen hic doktora falan gitmismiydin tahlil vs hani diyorum lh larda yuksek cikiyo ya surekli3 kaldı bata miratech yaptım bence hamile değilim kuzum kuruma çizgisi gibi bir şey çıktı 1 saat sonra falan umudum yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?