- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.941
2 gün sonra yine kan ver beta hcg artmaya devam ederse sağlıklı gebelik demektir. Bende aynı durumu yaşamıştım ama maalesef birden sıfırlandı adet günümle denk geldi ve kimyasal gebelik oldu yani erken düşük olmuştu. Beta değeri 5 in üstünde ise gebelik var diye biliyorumKızlar merhaba,
Yeni üyeyim ve ilk mesajımı buraya yazıyorum hepinize merhaba
Ben bir şey sormak istiyorum. Yumurtlama gününde birliktelik olduktan sonra 9. Günümde evde gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.
Dün yani yumurtlamanın 10. Gününde ise kandaki değer 5.25 çıktı.
Değer çok düşük ama beklenen regl günü 16 mayıs.
Acaba bebiş ihtimali var mı?
Aklımda bununla geziyorum. Bu konuda deneyimi olanlar benimle fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim.
Teşekkür ederim
Hepinize sağlıklı gebelikler herkes bebişine sağlıkla kavuşur İnşallah
Tsh 3 altında istiyor doktorlar gebelik döneminde ama sağlık ocağında test yapıldıysa bir tık fazla çıkabiliyor.Adetin 3.günü hormon testi sonuçlarımı yorumlayabilecek olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çok geçmiş olsun canım inşallah bundan sonraki süreçlerin hep çok güzel çok seyrinde gider. Kasık ağrın var mıydı peki? Beni en çok kasık ağrım korkutuyor. Adet olacak gibi bir ağrı2 gün sonra yine kan ver beta hcg artmaya devam ederse sağlıklı gebelik demektir. Bende aynı durumu yaşamıştım ama maalesef birden sıfırlandı adet günümle denk geldi ve kimyasal gebelik oldu yani erken düşük olmuştu. Beta değeri 5 in üstünde ise gebelik var diye biliyorum
Adetin gelmediyse test yap çıkar sonucu bence inşallah hamilesindirKızlar yzdım ama bay gerilerde kalmıs tekrar soruyumbugun adet günüm ama gelen giden yok agrısıda yok gögüslerim acıyor dün fark ettim ve uzayan akıntım var sarımsı renkte gebelik testi yapmıstım 4 gün önce cıkmadı bu akıntı adet belirtisimi yoksa gebelik mi
nasıl güzel olur yaaa evde hiç tedtim yok gidip alabilecek bir noktadada değilim çatladım meraktaAdetin gelmediyse test yap çıkar sonucu bence inşallah hamilesindir
Teşekkür ederim dönüş yaptığınız için, Allah razı olsun.Tsh 3 altında istiyor doktorlar gebelik döneminde ama sağlık ocağında test yapıldıysa bir tık fazla çıkabiliyor.
Referans dışı değeri anlayamadım acaba ölçüm yapılamadı gibi bişey mi ?
Doktorun değerlendirdiğinde için rahat edecektir canım normal referans aralığında çoğu maşallah.
Anlaştık hepimiz kaba yapıyoruzBir değişiklik yapalım hepimiz yarın testlere değilde kaba yapalım haha
Bende sanırım kendimi çok fazla mı dinliyorum ondan mı oluyo anlamadım ama bende regl diye düşünüyorum enfeksiyon var belkideİnşallah canim ama son aylardir hep regle bir hafta on gün kala bu ağrılar oluyor hep belirti diyordum bu kez demiyorum
Onu ben bilmiyorumTamam şeffaf mı olucak illaki
Enfeksiyon da kasık ağrısı yapiyor ya hava değişimi soğuk vurunca da oluyor aman ne bileyim. Sivilcemde cok artti bu aralar benimBende sanırım kendimi çok fazla mı dinliyorum ondan mı oluyo anlamadım ama bende regl diye düşünüyorum enfeksiyon var belkide
Alışmıssin o yüzden canım. Bende mesela çalışmadan yapamam.İnanirmisin calismamaya öyle alismisim ki hic işime gelmiyobebekten sonra hele hic geri dönemem çünkü bakacak kimsem
Yaa benimde normalde hiç çıkmaz sivilce falan bende arada adete 2 3 gün kala çıkar şimdi bi kaç tane birden var yüzümdeEnfeksiyon da kasık ağrısı yapiyor ya hava değişimi soğuk vurunca da oluyor aman ne bileyim. Sivilcemde cok artti bu aralar benim
Ona göre yarın bardak alıcamOnu ben bilmiyorum
Ne belirti ne değil anlamaz olduk valla yaYaa benimde normalde hiç çıkmaz sivilce falan bende arada adete 2 3 gün kala çıkar şimdi bi kaç tane birden var yüzümde
Valla katılıyorum şaştık iyiceneNe belirti ne değil anlamaz olduk valla ya
Cok heyecanli ya, masallah kuzum sanaAyyy evet aynen o iğne vallaiğneler oluyorum işte bugün tam 8.günüm. Ptesi toplayacaklar ve cumartesi tekrar taze transfer yapacaklar hala tam adapte olamadım heralde ptesi anlayacağım durumun ciddiyetini
Benim de öyle oldu inşallah vardır bişeylerYaa benimde normalde hiç çıkmaz sivilce falan bende arada adete 2 3 gün kala çıkar şimdi bi kaç tane birden var yüzümde
O kadar sabredemem kuzum ya haftaya bugun fln gideyim diyorum.. cook teşekkürler canim benimCanım 7. Haftaya kadar bekle bence kalp atışını da beraber duyarsın
Hayırlı uğurlu olsun çok çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?