- 16 Nisan 2022
- 211
- 249
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.921
Yumurtalama dönemin ne zamandi canım hangi tarih sen testlere bakma yarın hemen kan testi ver belki gec donllenme yada kanındaki değer daha düşüktur bilemeyiz ki ama bence yarın sabah test ver hamileysen de hemen vitaminler kan değerler felan onlara başlarsın birde bu testler değer aralıkları yazmıyor ki HCG belki düşüktür cikmamistirReglin gecikmesinin 5.günü ve idrar testi hala negatif çıldıricimmmmmmmmmbir bakın hele
İnanirmisin calismamaya öyle alismisim ki hic işime gelmiyoBelki bir gün tekrar dönersin canım
Kuzum Hürrem gibi her yerde ben gebeyim diye gezmek isterdim ama ben gebe değilim
Evet tatlım aldım tabi ki durur muyum? Tabi ki tertemiz çıktı ne çıkacağdı?Venev bebek naptin testi tekrarladin mi
Yaaa ne sabır isteyen bir branş 3. Yü yapmandan belli kuzum. İnşallah Allah pişmanlık vermesin göreve başlamadığın için. Hayatın nasıl mutluysa öyle devam tatlımSüpeerr bende okul öncesi öğretmeniyim ama doğu görevim ciktiktan sonra biraktim Bitlis e cikmisti coook uzakkuzun zamandir calismiyorum buradada özel egitim kurumlarina girmek istemedim 2 cocukta üst üste biliyosun.. bakacak kimsem olmadigi icin biraktim ama pişman değilim
Ne güzel işte ilkini yakalamasan ikinciyi yakalarsın inşallah bazen aynı ayda 2 kere yumurtlama oluyormuş. Olabiliyormuş öyle şeyler. Benim de ağrım geçti dün akşam uyuyamadım ağrıdan bugün değerlendirdik inşallah olurEvet bende yumurta çatlamasina az kalmiş ağrılar geldi,çatladiktan 1gun sonra ağrı gitdi,2gün sonra yeniden geldi,saklambaç oynuyor sanki
Evet canımAy bir öğretmen daha varmış
Ayyy evet aynen o iğne vallaAh fistigim yakaladim seni sonundaBen gerilerde araniyordum bak son sayfada buldum seni. Catlamasinlar diye igne veriyorlar diye biliyorum. Cetratide mi ne. Ilaclari da ezberledim valla okuya okuya
Çok geçmiş olsun canım benim@Random3partalina_ kizlar ne durumdasiniz? Sayfalarca geriye gittim rastlayamadim. Umarim hayirli haberleriniz vardir. Bugun astim teshisi koydular bana da. Kortizonlu zimbirtimi aldim da geldim. En az 3 ay kullanacakmisim. Bu ay takviye olarak pregnacare almistim ama beni beton gibi yapti, muhtemelen demirden dolayi, 1 haftadir takviyeleri de biraktim.
Canım bilmiyorum ki ya 28 nisanda önce pembe Bi leke geldi akşamına kahverengiye döndü 2 gün böyle peçeteye silince gelen Bi akıntım oldu kahverengi acaba ozaman mı yumurtam çatladı diyorum kafam çok karışık pazartesi kan vereyim diyorum 7 mayısta adet olmam lazımdı bu gün ayın 12si inşallah geç döllenmedirYumurtalama dönemin ne zamandi canım hangi tarih sen testlere bakma yarın hemen kan testi ver belki gec donllenme yada kanındaki değer daha düşüktur bilemeyiz ki ama bence yarın sabah test ver hamileysen de hemen vitaminler kan değerler felan onlara başlarsın birde bu testler değer aralıkları yazmıyor ki HCG belki düşüktür cikmamistir
Hayırlısı olur inşallahKizcelerim kan verdim dua edin
İnanirmisin calismamaya o kadar alistim ki sana anlatamamYaaa ne sabır isteyen bir branş 3. Yü yapmandan belli kuzum. İnşallah Allah pişmanlık vermesin göreve başlamadığın için. Hayatın nasıl mutluysa öyle devam tatlım
Bidaha test yapsana şenlenelim at bizede cift cizgili olsun lutfenKızlar yzdım ama bay gerilerde kalmıs tekrar soruyumbugun adet günüm ama gelen giden yok agrısıda yok gögüslerim acıyor dün fark ettim ve uzayan akıntım var sarımsı renkte gebelik testi yapmıstım 4 gün önce cıkmadı bu akıntı adet belirtisimi yoksa gebelik mi size
Bata var daha ha birede yumurta gozukuyor kuzu yaa catlayamiyomu acep senin yumurtalarKuzum Hürrem gibi her yerde ben gebeyim diye gezmek isterdim ama ben gebe değilimmiratech öyle diyor artık yok yani eminim
İnşallah canim ama son aylardir hep regle bir hafta on gün kala bu ağrılar oluyor hep belirti diyordum bu kez demiyorumHayırlısı canım benimde bat 23 kendim için pekte umudum yok ama inşallah bebiş belirtilerimizdir
Ciddi miii silik falanda mi yok, peki ya ovülasyon nasılEvet tatlım aldım tabi ki durur muyum? Tabi ki tertemiz çıktı ne çıkacağdı?
Mümkünse olsun artik bi zahmet beyaz popisli bebelerHaklısın tabi canım yine de inşallah gerek kalmaz yeni döneme filan
Ne aç ne tok olacak şekilde canım ben akşam yemekten 1-2 saat sonra felan iciyordumAç tok fark ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?