- 3 Ağustos 2021
- 446
- 347
- 23
- 29
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.881
Yaaa ne biliyim işte bi yapayım dedim yarın da normal yapayım diye düşünüyordum. Valla zor tuttum kendimi bu güne kadar. Ama niyeyse o kadar üzülmedim şu an ya geçen ay ilk test yaptığımda ağlamıştım ama şu an bi farklı hissediyorumTamam hiç panikleme bak benim geçti adetim ama tertemiz çıktı test bilmiyoruz ki ne zaman oluştu yumurta belki gec oluştu yarın test felan yapma bırak adetin geciksin 3 gün felan öyle yap baktın hala negatif ama adet olmuyorsun kan testi yap erken yapmışsın biraz her vücut farklı demekki benim bı arkadasimin 1 hafta gecikti testleri hep negatif çıktı kan testinde 1200 perde çıktı mesela geç döllenme demiş doktor
Aa evet yok gibiDur atayim yok gibiydi Eki Görüntüle 3064779
Normal test aldım iki tanede yarın yapayım diyorum sabah ilk idrarlaKuzu bende bundan aldım bu 100/200 Hcg gösteriyor benim varken bile çıkmadı buna umut bağlanma
Sana birşey diyim mi saçma gelebilir ama gerçekten işe yariyor koca karı yöntemi ve bu hep doğru yanıt vermiştir sabah ilk idrarda şeffaf bir kaba yap kenara koy dursun dolabın içine bile koyabilirsin akşam bak idrara içinde yuvarlak duman şekli dipte varsa gebesin yoksa zaten oluşmazNormal test aldım iki tanede yarın yapayım diyorum sabah ilk idrarla
Hayırlısı canım benimde bat 23 kendim için pekte umudum yok ama inşallah bebiş belirtilerimizdirBenimde var canim bat 21
Allah allaaahhhSana birşey diyim mi saçma gelebilir ama gerçekten işe yariyor koca karı yöntemi ve bu hep doğru yanıt vermiştir sabah ilk idrarda şeffaf bir kaba yap kenara koy dursun dolabın içine bile koyabilirsin akşam bak idrara içinde yuvarlak duman şekli dipte varsa gebesin yoksa zaten oluşmazben o yönteme inanıp gittim verdim kan haha şüphesi olan varsa herkes yapsın yüzde yüz sonuç yani
Yok ya onlar yalan ama bu yöntem doğru anneannem yaparmış eskiden nerde varmış böyle testlerAllah allaaahhhben de limonla bir şey görmüştüm idrara limon sıkıyorlar falan
Ay yarın deneyim bakayım merak ettimYok ya onlar yalan ama bu yöntem doğru anneannem yaparmış eskiden nerde varmış böyle testler
Yaaa çok iyiiiSana birşey diyim mi saçma gelebilir ama gerçekten işe yariyor koca karı yöntemi ve bu hep doğru yanıt vermiştir sabah ilk idrarda şeffaf bir kaba yap kenara koy dursun dolabın içine bile koyabilirsin akşam bak idrara içinde yuvarlak duman şekli dipte varsa gebesin yoksa zaten oluşmazben o yönteme inanıp gittim verdim kan haha şüphesi olan varsa herkes yapsın yüzde yüz sonuç yani
HoşgeldinHerkese merhaba 2013 mart annesiyim 9 moladan sonra tekrar anne olmayı diliyorum bu ay
Son adet 24 nisan
HoşgeldinMerhaba beni de listeye ekleyin lütfen
Sat.18 Nisan
Bat. 20 Mayıs
1.5 yıldır bekliyoruz
Herkesin umduğuna kavuşması dileğiyle
Bir değişiklik yapalım hepimiz yarın testlere değilde kaba yapalım hahaYaaa çok iyiiiçok önceden ben böyle şeyler denemiştim ama pek becerememiştim
Mutlaka sabah ilk idrar olacak yani dipte top gibi yuvarlak duman oluşuyor çok az idrar olmasın en az 3 parmak bardakta idrar.Ay yarın deneyim bakayım merak ettimtam olarak nasıl bir görüntü olması gerekiyor onu anlamadım
Hahaha çok saçma geliyor ama valla doğru çıkıyor.. bu limon tuz şeker camasirsuyu felan yalanYaaa çok iyiiiçok önceden ben böyle şeyler denemiştim ama pek becerememiştim
Tamam deniycemMutlaka sabah ilk idrar olacak yani dipte top gibi yuvarlak duman oluşuyor çok az idrar olmasın en az 3 parmak bardakta idrar.
Fotosunu çektim ama idrar olunca atmayayim şimdiTamam deniycem
Fotosunu çektim ama idrar olunca atmayayim şimdi
Merakla bekleniyorHahah tamam ben yarın bi deniycem bakalım
İnşallahMerakla bekleniyorinşallah oluşur o topcuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?