- 3 Ağustos 2021
- 446
- 347
- 23
- 29
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.841
Tamam bakayım inşallah vardır bu markaErken gebelik ve artimed almanı tavsiye ederim
Merhaba hoşgeldinMerhaba herkeseBende bu ay çalışmalara başladım Allahın izniyle Şubat ayından beri folik asit kullandım 3 ay ve bu ay bıraktım fazla içmemek adına. İlk folik asiti depolayıp sonra denemeye başladım. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah isteyen herkese amin
Amin kuzum hep ediyorumCanımm hayırlı sağlıklı olsun inşallahhh♥ dualarında bizlerde eksik etme
Evet bebeğim öğretmenimAskoo okulda napiyosn sen ogretmenmisin yoksa
Sen beni boşver beybisu senden haber ver nasıllar yumoşlarOhooo belirtiyle olsaydı hepimiz 5.ye hamileydikbelirtisiz hamilelik candır canikom
Merhaba hoşbuldumMerhaba hoşgeldin
Yeni cevab verebiliyorum günlerdir burada değildim.. Aminn İnshaAllah güzel haberi alırız ..
Listeye eklemem için son adet tarihini ve beklediğin adet tarihini bir de ne zamandır bebiş istiyorsun bildirir misin ?
Hadi inşallah güzel haberler alırızMerhaba hoşbuldum
24 Nisan’da en son adet oldum. Yanlış anlamadım insallah:) adetin ilk günü yani.
22 Mayıs’ta beklediğim adet tarihi.
Bebişi ilk bu ay denemeye başladık Allahın izniyle
Amin insallah…
Amin insallah bekleyen herkes içinHadi inşallah güzel haberler alırız
Bence olabilir birde benim olivasyon testinde yumurtlama donemim 28 Nisan'di bat ise 7.mayis olmalıydı ama hala olmadimGeç döllenme ihtimalin olabilir mi senin de canım
Süpeerr bende okul öncesi öğretmeniyim ama doğu görevim ciktiktan sonra biraktim Bitlis e cikmisti coook uzakkEvet bebeğim öğretmenim
Aktardan mı temin ettiniz? Kullanım miktarınız ne kadardı biraz detaylandırabilir misiniz ?Eki Görüntüle 3064717
Ben bu çay sayesinde hamile kaldığımi düşünüyorum tabi önce veren Rabbim
Böyle bir problemler varsa tavsiye ederim yani hormonlari da düzeltiyor ve prolaktin yüksekliğini düşürüyor.. 2 ay polip için tedavi oldum mümkün değil hamile kalamazsin dediler illa ameliyat 1cmdi bende istemedim ameliyat felan masajlar yaptım öyle kuculdu gitti 7 ay ilaç kullandım klomen ve dupbaston hiç bir işe yaramadı adetlerimi geciktirdi daha da kötü yaptı beni sanki hepsini bıraktım adetin 1 gün başlayıp 15 gün çay içtim tabi yumurtlama gördüğün an bırakıyorsunuz 10 ay sonunda oldu.. Sizede fikir olsun istedim tabi kullanmadan önce iyice araştırın isterseniz.Allah'ım isteyen hepinize nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla bunu gönülden söylüyorum beklemek çok yıpratıyor insanı. Çok kafaya takmayın diyecem o da olmuyor tabi sadece ilişkiye girerken bebek için girmeyin esinizle ayakları havaya dikmekle olmuyor çok diktim ayaklarımı havaya olmadı bu ay hiç 5 dakika yatıp sonra kalkıp duşumu aldım hemen ilişkiden sonra Yani demem o ki umudunuzu hiç kaybetmeyiniz Rabbimin bildiği hayırlı zamanı vardır. Oyy çok uzun oldu kız
Benimde son iki korunmasz ilişki 29 Nisan ve 5 Mayıs. Reglm de 8 Mayıs olmalıydı. Aynı gidiyoruz inşallah gebeliktir sebeplerimizBence olabilir birde benim olivasyon testinde yumurtlama donemim 28 Nisan'di bat ise 7.mayis olmalıydı ama hala olmadim
Hayırlı olsun çok sevindimAmin kuzum hep ediyorum
Yumoşler büyüyorlar, çatlatmadan büyütürsem ptesi toplayacaklarSen beni boşver beybisu senden haber ver nasıllar yumoşlar
Yarın sende yaptirsana testte varsa kesin çıkar yoksa belki kist felan hemen tedavi başlarBenimde son iki korunmasz ilişki 29 Nisan ve 5 Mayıs. Reglm de 8 Mayıs olmalıydı. Aynı gidiyoruz inşallah gebeliktir sebeplerimiz
Evet canım aktarda temin ettim adetin 1 gün başladım sabah akşam 1 bardak sıcak su bir tatlı kaşığı otu koyup 7 dk demledim.. sonra suzdum içine bir tatlı kaşığı hakiki bal koyup karıştırdım içtim. Adet bittiğinde de hergun 1 bardak içtim ta ki yumurtlamayı görene kadar.Aktardan mı temin ettiniz? Kullanım miktarınız ne kadardı biraz detaylandırabilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?