- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.801
Son adet 16 nisan beklenen 13 mayis . Sonuc pozitif beta 103 cıktı dünTabi eklerim, nedir acebaa?
Yarına mutlaka güncellerim İnshaAllah
Aminnn inşallah canımİnşallah canım iki gün önce yaptım hiç yoktu bu gün böyle iki gün sonra İnşallah çok çok kızarmış olur
Geç döllenme ihtimalin olabilir mi senin de canımEvet idrar testinde çıkmıyor gerçi 1 tane yaptım da ama yinede kan vercem kafam rahatlarsın eğer varsa kanda çıkar şimdiye kadar yoksa da doktora giderim neden geciktim diye
Benimde doktorum a olan guvenimden araştırmadım. Mesela bir baska doktor folbiol un folik asit degerinin yuksek oldugunu kullanmamami soyledi.Yeni mi bilmiyorum ama doktoruma çok güvenirim o yüzden çok sorgulamadım
Sadece konuyu açan kişi düzenleme yapabildiği için başkası devralamaz
Canım bence bekle adet olmadıkça negatif diyip kendini yorma<1.20 yazıyor direk
Tamam canım çok teşekkür ederimİnstagram da var sayfası bak canım soru cevap yapıyor orada sorabilirsin birde Telegram da grubu var içeriği temiz hepsinin güvenilir bir hoca yani kesinlikle bi bakmanı tavsiye ederim
Canım 7. Haftaya kadar bekle bence kalp atışını da beraber duyarsınYok yazmadim kuzum 103 cikti beta hcg. Haftaya gitsem ultrasonla anca belli olur gibi.3000 olmasi lazim karindan gormek için oyleydi dimi? Diofol folik asit başladım. Insallah saglikla duzenli artar..Rabbim sanada guzel neticeler versin insallah
Benim oluyor genelde yumurtlama döneminde amaSelam kızlar hiç alt kısımda kramp gibi snaiyelik ağrılar yaşayan varmı ya biraz iş yaptım yoruldum normalde hastalanmadan önce olurdu böyle ağrı kramp atıyo gibi
Ohooo belirtiyle olsaydı hepimiz 5.ye hamileydikCanım tekrarlamadım. gitti bende olan tüm hamilelik zımbırtılarıyapma kuzum dur aferin böyle sabırlı ol gününü bekle beklemek daha heyecanlı emin ol. Şimdi okuldayım çıkışta kendimi bi eczanede bulmazsam iyi
Ne kadar doğru dedinizOhooo belirtiyle olsaydı hepimiz 5.ye hamileydikbelirtisiz hamilelik candır canikom
Askoo okulda napiyosn sen ogretmenmisin yoksaCanım tekrarlamadım. gitti bende olan tüm hamilelik zımbırtılarıyapma kuzum dur aferin böyle sabırlı ol gününü bekle beklemek daha heyecanlı emin ol. Şimdi okuldayım çıkışta kendimi bi eczanede bulmazsam iyi
Tebrikleer canım sağlıkla gelsin miniğinKızlaar hamileyimmm
Teşekkür ederim Allah'ım hepinize nasip etsinTebrikleer canım sağlıkla gelsin miniğinKac çıktı değerin
Ayyy başında yakalamissin ne güzel yaTeşekkür ederim Allah'ım hepinize nasip etsin13.29 daha Cook kucuuk hergun iki katına çıkmış sonuç.. Sağlıkla ilerlesin hayırlısıylaa
Hayırlı olsunTeşekkür ederim Allah'ım hepinize nasip etsin13.29 daha Cook kucuuk hergun iki katına çıkmış sonuç.. Sağlıkla ilerlesin hayırlısıylaa
Yumurtlama 3 gün sürdü 28 nisan da gördüm pik.Ayyy başında yakalamissin ne güzel yacanım kaçıncı gün yumurtlama görmüştün? Birde o testler erken gebelik miydi? Bende innovita ovulasyon aldım da yanında gebelik testleri var seffaf posetin icinde normal gebelik mi erken gebelik mi bilemedim
Posetteki erken gebeliklerde daha iyi bence ilk onunla öğrendim hafif silik diyeAyyy başında yakalamissin ne güzel yacanım kaçıncı gün yumurtlama görmüştün? Birde o testler erken gebelik miydi? Bende innovita ovulasyon aldım da yanında gebelik testleri var seffaf posetin icinde normal gebelik mi erken gebelik mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?