- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.524
- 63
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.761
Canim testin duruyorsa buraya atabilir misin? Bende yumurtlama takip ediyorum da ovulasyonla bende baslarim 9. Gün test yapmayaAyy inşallah Allahım herkese gönlündekini nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim cevap verdiğin için
Ahaha tabi ekledimCanim testin duruyorsa buraya atabilir misin? Bende yumurtlama takip ediyorum da ovulasyonla bende baslarim 9. Gün test yapmaya
Hee bu erken gebelik testiiiii şu pahalı olanındanAhaha tabi ekledim
teşekkür ederim canım umut oldun :) sanırım sende sonuç bekliyorsun inşallah güzel sonuçlar alırsın sağlıkla ilerler :)Benim böyleydi silik çıktı Hcg canım
Bende bundan sipariş vermiştim hala gelmedi 4 gün olduAhaha tabi ekledim
Gerçekten düşük bir değeri nasıl gösterdi anlamadım ayy bu işler çok karmaşıkHee bu erken gebelik testiiiii şu pahalı olanındanhic yaniltmiyor bu ne güzel çıkarmış cift cizgiyi, baya da hassas demekki 5 değeri bu kadar net gosterdiyse darısı bana ve topikteki bütün arkadaslara inşallah
Amin canım öyle oturup bekliyorumteşekkür ederim canım umut oldun :) sanırım sende sonuç bekliyorsun inşallah güzel sonuçlar alırsın sağlıkla ilerler :)
İnşallah regl günü geçmeden emin olamıyor insan yine de ama sabırsızlanma da oluyor bir yandanBende bundan sipariş vermiştim hala gelmedi 4 gün olduseninki net çıkmış kuzum hayırlı sağlıklı bir sekilde kucağına alırsın inşallah
Kuzum hiç bilmiyorum ya kan versen pazar falan çıkar belki sonucun ya da erken gebelik yapsan onda da çıkar heraldeBenimde pazartesi günü vajinal ultrosan çekimim olacak. Çarşambada regli günüm. Varsa orada belli olur mu acaba? Yada bu ultrosan çektirmenin bir zararı var mıdır?
Ben düşünmüyorum artık hamile olduğumu bakalım kaldı 3 gün
@Sopranoooo miraclebeyb @ramella Venev @elaaaaaa @Hayatlarrr kızlar 15 mayıs görünüyorsunuz benim de 15 mayıs durumlar ne sizlerde
Canım bir doktor var Mehmet Fatih karslı diye onun yöntemi bu adet bitimi ilk gün ilişki oluyor sonra 3-2-3-2 diye gidiyor yani ilk ilişki sonra üç gün sonra ilişki ondan sonra iki gün sonra ilişki gibi birde çıkardığı karışımlar var valla hamile kalan o kadar kişi var ki yani şöyle diyeyim yollarca gebe kalamayanlar bunun sayesinde kalıyor bakanlık onaylı ilaçlar karışımlar sosyal medyada var istersen takip et canım bende hsg çektirdim bu ay iki ay deniycem böyle eğer olmazsa bende başlıycam o karışımlara
O mesele zaten beni en çok üzen şey. Demin bi baktım yolda dolanıyo bir çocuk 2 yaşında yoktur
Ay ben de öyle valla 10 gündür bi ağrı var kasıklarımda ara ara geliyo gidiyoValla ben dün sabah erken gebelik testi yaptım hiç birşey göremedimama ara ara sancılarım oldu yumurtlamadan sonra birde adet olacakmış hissi karın ağrısı yani şu bi kaç gündür birşey hissetmiyorum ama Bugün yine çok hafif batmalar oldu amaan dedim sonra olursa olur olmazsa devamkee ahahah
Yaa hicc paniklemeee bak olmamışsin bu güzel belki gec dollenmedir bence pazartesi günü kan ver yada erken gebelik testi al bugün onda çıkarHep silik çıkıyor yani koyulasma yok gibi ve ya bilmiyorum çok kafam karıştı. Valla dün olmam gerekirdi hesaplarıma göre.
Hafif gölge var gibi canım inşallah yoldadır birileriRainbowcolours @ad000 My_Moonlight06 @Random3 sultanı ekleyemedim ya diğer unuttuğum kızlar bi bakın elf gözlerinzle bakın.Eki Görüntüle 3064535 Eki Görüntüle 3064536 Eki Görüntüle 3064537 Eki Görüntüle 3064538 Eki Görüntüle 3064540 Eki Görüntüle 3064539 Eki Görüntüle 3064540 Eki Görüntüle 3064541
Canimm naptın oldun mu adettOcaktan veri en rahat olduğum.ay bu aydı aslında. Çünkü bebek düşünerek yapmadım hiç. Birkaç ay sonra devam ederiz demiştik. Rahat olsan da olmuyor.
Olmadim canım. Yarın belki test yaparım olmazsamCanimm naptın oldun mu adetthadi inşallah olmamamissindirrr
Ben bu testi yapmadan 1 saat önce su içmiştim biraz o da etki etmiştir heralde. Ama heveslenemiyorum ya 15. Gün daha belirgin olurdu olsaydı. regl gelmez de kanda çıkarsa anca inanırımHafif gölge var gibi canım inşallah yoldadır birileri
Yada annesi psikopat olmayan çizgiler görüyorBelki daha çok küçük annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?