- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #9.721
Kizcelerim kan verdim dua edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ne zaman cıkıcak hadi inşallah güzel haberler getirsin bugün bizeKizcelerim kan verdim dua edin
Hadi güzel haberlerini alalım inşallahhh ne zaman çokta sonuç acabaKizcelerim kan verdim dua edin
Verdim canımBencede yaptırsan çok iyi olur belki negatif değil hem negatif olsada eninde sonunda regl gelicek sadece daha fazla umutlanmamış olursun
Ayyy ne zaman cıkıcak hadi inşallah güzel haberler getirsin bugün bize
3 buçuk en geç dedi ararız seni dediler zaman geçmez artiikHadi güzel haberlerini alalım inşallahhh ne zaman çokta sonuç acaba
Ayy evet geçmez bizede geçmiycek şimdi meraktan çatlayabilirim bende seninle3 buçuk en geç dedi ararız seni dediler zaman geçmez artiik
Hadi hayırlısı olsun kuzum. Güzel haberler gelsin inşallahKizcelerim kan verdim dua edin
Canım tekrarlamadım. gitti bende olan tüm hamilelik zımbırtıları yapma kuzum dur aferin böyle sabırlı ol gününü bekle beklemek daha heyecanlı emin ol. Şimdi okuldayım çıkışta kendimi bi eczanede bulmazsam iyiVenev canım ne yaptın sabah testi tekrarladın mı? Bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Allah'tan eşim evde de test almaya çıkamıyorum :))
Benimde pazartesi günü vajinal ultrosan çekimim olacak. Çarşambada regli günüm. Varsa orada belli olur mu acaba? Yada bu ultrosan çektirmenin bir zararı var mıdır?Canım tekrarlamadım. gitti bende olan tüm hamilelik zımbırtıları yapma kuzum dur aferin böyle sabırlı ol gününü bekle beklemek daha heyecanlı emin ol. Şimdi okuldayım çıkışta kendimi bi eczanede bulmazsam iyi
Off ne yapsam ki ben vakit geçseAyy evet geçmez bizede geçmiycek şimdi meraktan çatlayabilirim bende seninle
Amin canım benimHadi hayırlısı olsun kuzum. Güzel haberler gelsin inşallah
Mide yanmam yok. Ama bu ay pek ilişki yaşayamadık. 4-5 kez yumurtlama gününe denk getirdik. Ama içimden bir his bu ay olmucak diyor kısmet… ilk kez deniyoruz bizde. Hayırlsı, sağlıklısı olsun herkesler için insallah.Evet aynen bende bu durumdayim,adetim-21-22 mayıs, çatlamadan 2gün önce göğüslerim şişti, ağırlık yapiyor hala da devam ediyor,gaz, kasık ağrısı,her sabah uyandigimda mide yanmasi
aşkım yapmayacaktım ama kocam istedi yaptım atıcım şimdi size de elf gözlerinizi hazırlayınCanım sen bugün bi test daha yapsan
İnşallah canım benim amiinn
O mesele zaten beni en çok üzen şey. Demin bi baktım yolda dolanıyo bir çocuk 2 yaşında yokturBoy boy hemde ahh bide bakamiyolar çıldırıyorum resmen
Eşim burnu tıkalı diye sprey istedi işten dönerken alsana dedi hayır alamam dedim eczaneye yaklaştırma beni ben görünce yolumu değiştiriyorum dedimVenev canım ne yaptın sabah testi tekrarladın mı? Bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Allah'tan eşim evde de test almaya çıkamıyorum :))
Yolla gelsinAşkımlar be
aşkım yapmayacaktım ama kocam istedi yaptım atıcım şimdi size de elf gözlerinizi hazırlayın
erken gebelik testi mi yaptınız?Arkadaşlar yardımcıolursanız sevinirim Dün adetime 6gun vardı öğlen wc de fark ettim ki kanamam başlamış erken olduğumu düşündüm umursamadim ki şu saat oldu hala tık yok adet gala devamı gelmedi ağrı sizi sancı hiç biri yok sadece baş ağrısı var ve dayanamadım Test yaptım
İçimizdeki sesler bazen şaşirta biliyor bizleri,en güzeli hiçbir şey yokmuş gibi anı yaşayip günü geçirmek, inşaallah ki her kes için hayirlisi olurMide yanmam yok. Ama bu ay pek ilişki yaşayamadık. 4-5 kez yumurtlama gününe denk getirdik. Ama içimden bir his bu ay olmucak diyor kısmet… ilk kez deniyoruz bizde. Hayırlsı, sağlıklısı olsun herkesler için insallah.