- 3 Ağustos 2021
- 446
- 347
- 23
- 29
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.741
|
Bat ne zamandı canım. Var mı daha yoksa geciktin mi ?Rainbowcolours A ad000 My_Moonlight06 R Random3 sultanı ekleyemedim ya diğer unuttuğum kızlar bi bakın elf gözlerinzle bakın.Eki Görüntüle 3064535 Eki Görüntüle 3064536 Eki Görüntüle 3064537 Eki Görüntüle 3064538 Eki Görüntüle 3064540 Eki Görüntüle 3064539 Eki Görüntüle 3064540 Eki Görüntüle 3064541
Aşılamanın 15.günü bu gün canım ilaçlar gecikme yapabiliyormuş ondan tam bat bilmiyorum. Bu fotoğraflar 20dk içinde çektim şimdiki hali daha belirgin ama bilerek atmadım testin üzerinde 20 dk sonrasını dikkate almayın yazıyorduBat ne zamandı canım. Var mı daha yoksa geciktin mi ?
Sonuç bekliyorum canım
Sopranoooo miraclebeyb ramella Venev elaaaaaa H Hayatlarrr kızlar 15 mayıs görünüyorsunuz benim de 15 mayıs durumlar ne sizlerde
Yükselmeye meyilli bir degerbu canım sen dikkat et bı 4 gün sonra yine kan ver benceKızlar merhaba,
Yeni üyeyim ve ilk mesajımı buraya yazıyorum hepinize merhaba
Ben bir şey sormak istiyorum. Yumurtlama gününde birliktelik olduktan sonra 9. Günümde evde gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.
Dün yani yumurtlamanın 10. Gününde ise kandaki değer 5.25 çıktı.
Değer çok düşük ama beklenen regl günü 16 mayıs.
Acaba bebiş ihtimali var mı?
Aklımda bununla geziyorum. Bu konuda deneyimi olanlar benimle fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim.
Teşekkür ederim
Hepinize sağlıklı gebelikler herkes bebişine sağlıkla kavuşur İnşallah
Ben çok silik görüyorum canımRainbowcolours A ad000 My_Moonlight06 R Random3 sultanı ekleyemedim ya diğer unuttuğum kızlar bi bakın elf gözlerinzle bakın.Eki Görüntüle 3064535 Eki Görüntüle 3064536 Eki Görüntüle 3064537 Eki Görüntüle 3064538 Eki Görüntüle 3064540 Eki Görüntüle 3064539 Eki Görüntüle 3064540 Eki Görüntüle 3064541
Cevabın için çok teşekkür ederim canım benim sen de güzel haber bekliyorsun sanırım inşallah çok güzel haberler alırsınYükselmeye meyilli bir degerbu canım sen dikkat et bı 4 gün sonra yine kan ver bence
Amin kuzum hepimiz o güzel haberi alalım inşallahCevabın için çok teşekkür ederim canım benim sen de güzel haber bekliyorsun sanırım inşallah çok güzel haberler alırsın
Canım belirtilerin var mi varsa neKızlar merhaba,
Ben bir şey sormak istiyorum. Yumurtlama gününde birliktelik olduktan sonra 9. Günümde evde gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.
Aklımda bununla geziyorum. Bu konuda deneyimi olanlar benimle fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim.
Teşekkür ederim
Şöyleee otuur uzat ayaklarını aç sevdiğin bi diziyi filmi izle kucağında da paylamış mısırla başka yolu yokOff ne yapsam ki ben vakit geçse
Canım valla adet olacakmış gibi kasık ağrısı bel ağrısı var ara ara ama işte o korkutuyor insanıCanım belirtilerin var mi varsa ne
Valla ben dün sabah erken gebelik testi yaptım hiç birşey göremedim
Sopranoooo miraclebeyb ramella Venev elaaaaaa H Hayatlarrr kızlar 15 mayıs görünüyorsunuz benim de 15 mayıs durumlar ne sizlerde
Benim böyleydi silik çıktı Hcg canımmerhaba benim bat yarın dün eczaneye uğrayamadım evde de sadece ovülasyon testi vardı daha önce burada öğrenenleri görünce denemek istedim sıvıya falan dikkat etmeden ovülasyon testi yaptım bilgisi olan yorum yapabilir mi
Regl gelmese cumartesi kan vericem canım inşallah hayırlısı olur. Ama ufaktan bi mutlu olmadım da değil. Şimdi daha belirgin olduBen çok silik görüyorum canım
Canım gebeliğin henüz çok yeni, baya erken yakalamışsınKızlar merhaba,
Teşekkür ederim
Belki daha çok küçük annesiRegl gelmese cumartesi kan vericem canım inşallah hayırlısı olur. Ama ufaktan bi mutlu olmadım da değil. Şimdi daha belirgin oldu
Ayy inşallah Allahım herkese gönlündekini nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim cevap verdiğin içinCanım gebeliğin henüz çok yeni, baya erken yakalamışsınhem regline daha 4 gün var. Birde regl günü kan ver derim :) inşallah sağlıklı artış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?