- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 248
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.521
Kuzum normalde stres üzüntüm olmadı takı a since sonucu alana kadar sonucu alınca çok üzüldüm nolcaksa olsun hayırlısı buymuş ne diyim rbabim bilir işini ama herkes duamda rabbim herkesin gönlündeki duayı en kısa zamanda kabul eylesinÇok uzulduysen de geçikebilir canım takma kafana Allah'ım hayırlı zamanda nasip etsin sağlıklı bir sekilde
Yumurtlama kanaması da olur yerleşme de sen kendine dikkat et canımKızlar hepinize selamlar, benim bat 21 mayıs daha 10 gün var yani normalde bir iki gün önce yada bir iki gün sonra olurum ama bugün pembe lekem geldi bu kadar öne gelmiş ihtimali varmıdır regl günümün acaba?
Ama o kahverengi oluyor diye biliyorum canım bu baya pembe açık pembe hafif kasık ağrımda var gelecek diye bekliyorum şuan devamıYumurtlama kanaması da olur yerleşme de sen kendine dikkat et canım
Ayy Canım evet inşallah hayırlısı ❤ kızlar bi ses verin bize lütfenCanım aynıyız hayırlısı olsun bakalım adet belirtisi mi yoksa acaba gebelik mi yoksa yumurtlama mi tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa bilgi sahibi oluruz
Hem pembe hem kahverengi olur canım zatenAma o kahverengi oluyor diye biliyorum canım bu baya pembe açık pembe hafif kasık ağrımda var gelecek diye bekliyorum şuan devamı
Ya bebek var işteeBugünkü testim bu test 2 buçuk kusur Hcg ölcuyorsa helal olsun vallakafam allak bullak oldu beaEki Görüntüle 3063584
İnşallah canım hayırlısı diyelim o halde kızıma hamileyken gebeliğimi öğrendikten sonra olmuştu ama rengi sanki daha kahveydi diye hatırladığım için emin olamadım :) neyse artık devamı gelirsede önümüzdeki aylara odaklanırızHem pembe hem kahverengi olur canım zateninşallah gelmez
Ayy hadi güzel haberler ver bize canımAdete son 4. Bugün de gelen giden yok gibitest yapmamak için zor tutuyorum kendimi eczanenin ordan geçmemek için yolumu değiştiriyorum
O kadar çok merak ediyorum kiiiii o yüzden tutmaya çalışıyorumAyy hadi güzel haberler ver bize canım❤ inşallah bebeğin seninledir ❤❤
Yaaaa çok acayip bişe bu ve komik her sabah kendine engel olmaya çalışmakAdete son 4. Bugün de gelen giden yok gibitest yapmamak için zor tutuyorum kendimi eczanenin ordan geçmemek için yolumu değiştiriyorum
Öyle vallaYaaaa çok acayip bişe bu ve komik her sabah kendine engel olmaya çalışmak
Çok iyi anlıyorum seniO kadar çok merak ediyorum kiiiii o yüzden tutmaya çalışıyorum
HahahÇok iyi anlıyorum seniinşallah güzel haber vardır çok sevinirim benim daha adetin 15. Günü orta yerimden çatlıycam çıkacağını bilsem şimdi gidip test alırdım
Bizede haber ver canım var mı belirti falan☺Hahahvalla ben dayanamıycam giibi ama bakalım
Kızlar su erken gebeligi eczaden alayım dedim 82 tl verdim yaa trendde 5 tanesini 80-90 a alıyodum pufff verdim valla
İnşallah adet olmayız da pozitifi görürüz. Buna çok ihtiyacım var
Ohooo 2.5 mu kaldı allasen? Hadi hadi yeni gebeşimiz hayırlı olsun
Rabbim
Hayırlısıyla en kısa zamanda versin mucizeni bacım benim üzülme nolur kıyamam gözyaşlarına ya rabbim en kısa zamanda mujdemi versin bize
Kizlar hsg randevusu aldim pazartesi saat 15:30İlk kez gerçek anlamda hayalet çizgi gördüm testinde. Bakıyorum görüyorum, bidaha bakıyorum yok, bidaha bakıyorum yine varvar kuzum bence belirginleşecek de daha. Hangi test bu seninki?
Üzülme kuzum ya lutfen hem yakindir hissediyorum bidahaki ay asilama vs deniycez biseylerKızlar günaydın benimki bugün doğum günümde kırmızıları getiriyor sanırım bacaklarıma agrı girdi doğum günü hediyem kırmızılar geliyorrrrrr
Ben de trendyoldan laboquick aldım 10lu 5 tane de gebelik vardı baya uyguna geldi. 10 tane bana yetiyor zaten 25-26 döngüm hemen bat geliyorİnternetten laboquick öneririm 20 ovulasyon 2 gebelik hediyesi oluyor fazlaca yetiyor hem eczane pahalıdır almayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?