- 12 Kasım 2021
- 3.580
- 4.388
- 83
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.361
Bu test yoksa çıkarmaz ama çoook azı da çıkarıyor çok hassas.. mesela dün 2 bugün 3 se hcg onu bile tespit ediyorBen geçen ay prodoctor da 3 testte gördüm hem de bariz belli. Güvenmiyorum artık testlere sadece dün yaptığıma göre azcık daha belirgin
Inşallah canim amin saol.. kan vermeye geldim hastaneye simdi. Sen naptin?E var canım baya belli hayırlı uğurlu olsun inşallah
Allah tamamina erdirsin sagliklaaaa
Bebeğim bekleyeceğim evet bu arkadaş parasının hakkını veriyor ama kaset test bat zamanı yapayım diyorum korkuyorum annee al beni içine diye devam ederim şimdiBu test yoksa çıkarmaz ama çoook azı da çıkarıyor çok hassas.. mesela dün 2 bugün 3 se hcg onu bile tespit ediyorsen kaset teste geç artık yarın
Tabiii canım kendileri kaybeder bizim gibi anneleri hıhhhŞimdi gelmeyen bebeler düşünsün
Hahaha az önce bizimde aramızda böyle bi konuşma geçti
Tatlım şaşı oldum yine yaa, baktıkça görüyorum sanki bişey ama o kesin benim ekran çözünürlüğümle alakaladır kesin vardır o çizgiBebekler günaydın şimdi cart curt yapmadan filtresiz foto ekliyorum görebilen varsa beni cimciklesinpartalina_ R Random3 @Cgh @Rainbowcolours @miresl @Elif_edanur_61_61 @sultansultan90 @Veziir @Gzmyts53 ve ekleyemediklerim
Canım öncelikle doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu nice yılların olsun inşallah. Yeni yaşın sana bicirik bir bebiş getirsinKızlar günaydın benimki bugün doğum günümde kırmızıları getiriyor sanırım bacaklarıma agrı girdi doğum günü hediyem kırmızılar geliyorrrrrr
Yok kuzu yapmayacağım diye niyetlendim şimdilik. Bata kadar bekleyeyim diyorum çünkü tekrar fos çıksın istemiyorumTabiii canım kendileri kaybeder bizim gibi anneleri hıhhh
Tatlım şaşı oldum yine yaa, baktıkça görüyorum sanki bişey ama o kesin benim ekran çözünürlüğümle alakaladır kesin vardır o çizgihadi şimdi sabırsızlıkla yarın sabahı beklicez artık
Seni etiketlemeyi unuttum heralde gördün mü attığımı?Canım öncelikle doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu nice yılların olsun inşallah. Yeni yaşın sana bicirik bir bebiş getirsin
Canımm doğum günün kutlu olsun nice senelereSagol kuzucum 30 olduk vallahi yok yok geliyor anlıyorum suan şiddetli girdi bacaklarıma bakayım gelirse ogleden sonra doktora gideyim
Bugün benimde doğum günümKızlar günaydın benimki bugün doğum günümde kırmızıları getiriyor sanırım bacaklarıma agrı girdi doğum günü hediyem kırmızılar geliyorrrrrr
Senin de doğum günün kutlu olsun canım nice güzel senelere bebişlerinizle beraber inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizi de unutmasınBugün benimde doğum günümAllah'ım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah mutlu yıllar
Şimdi ona bakıyordum kuzum. Hiç çizgi göremeyen ben bile gördüm çizgiyi. Yarın kaset test ile devam et istersen. Artı Med varsa tavsiye ederim canım çok küçük değerleri bile algılıyor ve beni hiç yanıltmadı. Ay geliyor galiba biz kiSeni etiketlemeyi unuttum heralde gördün mü attığımı?
Günaydın,ben gördüm çok silik çizgiyiBebekler günaydın şimdi cart curt yapmadan filtresiz foto ekliyorum görebilen varsa beni cimciklesinpartalina_ R Random3 @Cgh @Rainbowcolours @miresl @Elif_edanur_61_61 @sultansultan90 @Veziir @Gzmyts53 ve ekleyemediklerim
Amin canım inşallah Allah'ım herkese sağlıklı bir şekilde hayırlı zamanda nasip etsinSenin de doğum günün kutlu olsun canım nice güzel senelere bebişlerinizle beraber inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizi de unutmasın
Bence de kaset test için erken,adet gününüz gelsin yaparsiniz,bir sorum olucakti okuyanlar lütfen cevaplarmisiniz.Ben 32gunde bir adet oluyorum, bugün adetin 21ci günü,17ci günü 21mm yumurta çatlamış,ultrasonda korpus luteum görüldü,çatlamadan 1-2gün önceye kadar kasık agrisi,gaz, göğüslerde şişkinlik vardi , çatlama sonrasi kasik ağrısı geçti,dünden beri yine ağrılarım başladı sag tarafta bacağima vuruyor kramp kimi,batmalar oluyor ,sizce döllenme olduğu için ola bilirmi?Bebeğim bekleyeceğim evet bu arkadaş parasının hakkını veriyor ama kaset test bat zamanı yapayım diyorum korkuyorum annee al beni içine diye devam ederim şimdi
Çok erken hissedilmez belirtiler 6-12 gün sonra döllenme olup hissedilir canım.. İnşallah bebistirBence de kaset test için erken,adet gününüz gelsin yaparsiniz,bir sorum olucakti okuyanlar lütfen cevaplarmisiniz.Ben 32gunde bir adet oluyorum, bugün adetin 21ci günü,17ci günü 21mm yumurta çatlamış,ultrasonda korpus luteum görüldü,çatlamadan 1-2gün önceye kadar kasık agrisi,gaz, göğüslerde şişkinlik vardi , çatlama sonrasi kasik ağrısı geçti,dünden beri yine ağrılarım başladı sag tarafta bacağima vuruyor kramp kimi,batmalar oluyor ,sizce döllenme olduğu için ola bilirmi?
Evet artı med de çok iyi kuzu batı beklerim gelmezse yaparım. Umutlanmak istemiyorum inşallah gelir yaŞimdi ona bakıyordum kuzum. Hiç çizgi göremeyen ben bile gördüm çizgiyi. Yarın kaset test ile devam et istersen. Artı Med varsa tavsiye ederim canım çok küçük değerleri bile algılıyor ve beni hiç yanıltmadı. Ay geliyor galiba biz ki
Günaydın inşallah vardır çok aminGünaydın,ben gördüm çok silik çizgiyiinşaallah gebeliktir
Yaaa sen de evlat mutluluğuyla gir inşallah yeni yaşınaBugün benimde doğum günümAllah'ım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah mutlu yıllar
Teşekkür ederim canım hepimiz inşallah tek duam buYaaa sen de evlat mutluluğuyla gir inşallah yeni yaşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?