- 26 Ekim 2020
- 304
- 195
- 53
- 29
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #9.121
merhaba ne kadar süredir kullanıyorsunuz bende advıctor siparişini verdimEş paketi (bee fodega panace)advictor man women aldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ne kadar süredir kullanıyorsunuz bende advıctor siparişini verdimEş paketi (bee fodega panace)advictor man women aldim
İki aydır deniyoruz biz. Geçen ay hiç öyle bir his ya da bir şey düşünmüyordum ama nedense bu ay sanki varmış gibi hissediyorum. Umarım doğru hissediyorumdur umarım benimledirCanım insan gebe kalınca anlar gebe kaldığını bence
6 gündür kullaniyorummerhaba ne kadar süredir kullanıyorsunuz bende advıctor siparişini verdim
Kuzu ben de adetten 1 gün sonra gittim. Ben Folden QF diye folik asit kullanıyorum vitaminli olan benimkisi sadece folik asit yok içindeBen çatlama iğnesi olmadım ama doktora randevu aldım tam da adet tarihinden 1 gün sonraya bulamadım tek randevu o gündü bi gidip muayene olsam hemde tahlillerimi yaptırsam iyi olucak folbiol içiyorum ben folik asiti sizinki ne ?
İns seninkide kuzum gelmez kırmızılarEvet canım hiç bişey kullanmadım. İnşallah seninki güzel sonuçlanır![]()
inşallah faydasını görürüz6 gündür kullaniyorum
Yok ya sabah doktora yazdım progestanı bırakayım mı test negatif diye. Bırakmamı istedi kan testi istemediMoralini düşürme sakın.. var zamanı demek ki canım, denemiş oldunBana illaki kan test yaptırmışları progestanı bırakmamdan önce.. istediler mi öyle bişey?
Son günlerde hissetmiştim ama aşılamanın umuduyla ilgili değil. Ben sürekli bu sonucu almaktan yoruldum. Yani anne olamayacaksam bu benim kaderimde yoksa bu istek içimden aklımdan gitsin istiyorum öyle dua ediyorum. Bu ay eşim çok ümitlenmişti ilk defa bence hamilesin falan dediAşlamanın ihtimali çok düşük ama insan ister istemez cok büyük umut bağlıyor... üzülmeyin ne olur, hayırlısıyla sağlıklıla gelsin yeterki![]()
Bu gün aşılama günü ile birlikte 14.gün canım. Progestanı bıraktım bi kaç güne gelir heralde reglKaç gün geçti aşılamadan bebeğim? Üzüldüm.. hepimiz yine hayal kırıklığıyla kapatıyoruz bu ayı galibadaha zamanın varsa umut da vardır
Ay valla tekrar umut bağlamıycam regl 10 gün gelmezse öyle test yaparım. Testi damlattıktan sonra başında ikinci çizgi kızaracak mı diye beklemek kadar üzücü bişey yokKuzum bekle bakalım 2 gün daha gelmezse bide erken gebelikle dene
14. Gün canım aşılama günü dahilcanım aşılamadan sonra kaçıncı günün bugün?
Öyle tabi aşko nasip de yokmuş bu ay. Bidahaki ay Allah kerim. Hiç bişey takip etmiycem artık bebe falan da aklımdan çıkarıyorum gelecekse gelir. Artık kendime aileme odaklanıcam biraz. Ders çalışmam lazım aşılama derdine düştüm bu ay hiç çalışmadım kpssye az kaldı ona yoğunluk vericem.Canım benim çok iyi anlıyorum seni ne yapalım şansımıza olmadı önümüzdeki aya güzel sonuçlar alırız inşallah![]()
canım naçizane tavsiyem 1-2 ay daha denemen.Yok ya sabah doktora yazdım progestanı bırakayım mı test negatif diye. Bırakmamı istedi kan testi istemedi
Son günlerde hissetmiştim ama aşılamanın umuduyla ilgili değil. Ben sürekli bu sonucu almaktan yoruldum. Yani anne olamayacaksam bu benim kaderimde yoksa bu istek içimden aklımdan gitsin istiyorum öyle dua ediyorum. Bu ay eşim çok ümitlenmişti ilk defa bence hamilesin falan dedi
Bu gün aşılama günü ile birlikte 14.gün canım. Progestanı bıraktım bi kaç güne gelir heralde regl
Ay valla tekrar umut bağlamıycam regl 10 gün gelmezse öyle test yaparım. Testi damlattıktan sonra başında ikinci çizgi kızaracak mı diye beklemek kadar üzücü bişey yok
14. Gün canım aşılama günü dahil
Öyle tabi aşko nasip de yokmuş bu ay. Bidahaki ay Allah kerim. Hiç bişey takip etmiycem artık bebe falan da aklımdan çıkarıyorum gelecekse gelir. Artık kendime aileme odaklanıcam biraz. Ders çalışmam lazım aşılama derdine düştüm bu ay hiç çalışmadım kpssye az kaldı ona yoğunluk vericem.
Pahallı biraz ya ben de alayım dedim ama çok masraf oluyor doktor ilaç falanHsg den sonra 1ay ilaçlara ara verip bunu deneyebilirim biraz maliyetli bitşry sanırım
Denemeler devam eder canım zaten onu bırakmam ama düzenli gün aşırı falan olmaz heralde. Zaten görev gibi ilişki olunca ondan da soğudum. Spontane devamcanım naçizane tavsiyem 1-2 ay daha denemen.
çünkü kullandığın ilaçların iğnelerin etkisi sonraki ayı da etkiliyor. önümüzdeki ayı da değerlendir bence.
aşılamanın normal gebelikten pek bir farkı yok zaten tutma olasılığı yüzde 15-17 civarı.
ama hazır bu ay o kadar iğne kullandın etkisi devam ediyorken bir ay daha denesen çok çok iyi olur.
Sizin kaç gün oldu bide neyiniz varinşallah faydasını görürüz
Dimi ya asla hissetmiyorum ya şişlik var biliyorum ama amannn adet olmadan oncede sisligim olur ki normal nebilim ama dedigin gibi hissetmiyorum heeee ama sonradan hissedermiyim bilmiyorum tabikiCanım insan gebe kalınca anlar gebe kaldığını bence
Aynen benimde o yok ama agrilarimda kayboldu şuan hala ordayim afet olcaksamda artmaliydi artmadi yok oldu degisikBir tek mide bulabtım yok zaten hahahah![]()
Allahım nolur bu ay tutsun totem amin amin aminnnnKızlar ben biraz heyecan yaptım. Progesteron değerim 19.56 çıkmış döngünün 21. Gününde. Ya çatlama olduğu anlamına geliyor yada gebelik oluşumu. İnşallah tedaviye gerek kalmazda sağlıkla olur tek duam bu. Anlayan arkadaşlar değere yorum yapabilir mi?Venev @Fang S sultansultan90
Rainbowcolours @dceke ve etiketleyemedigim diğer arkadaşlar
Canım msj geldi dağıtıma çıktı diye çok heyecanlıyımKız niye gitmiyosun eczaneye git bitane al
ya evet görev gibi olunca çok zor oluyor, yumurtlama döneminde gün aşırı 3-4 kez yeter.Denemeler devam eder canım zaten onu bırakmam ama düzenli gün aşırı falan olmaz heralde. Zaten görev gibi ilişki olunca ondan da soğudum. Spontane devam
Ya inşallah öyleyimdir çok da umutlanmak istemiyorum ama testler var diyor sankiCanım muhtemelen sen hamilesin![]()
benim bildiğim kadarıyla yumurtlaman olmuş demek.Kızlar ben biraz heyecan yaptım. Progesteron değerim 19.56 çıkmış döngünün 21. Gününde. Ya çatlama olduğu anlamına geliyor yada gebelik oluşumu. İnşallah tedaviye gerek kalmazda sağlıkla olur tek duam bu. Anlayan arkadaşlar değere yorum yapabilir mi?Venev @Fang S sultansultan90
Rainbowcolours @dceke ve etiketleyemedigim diğer arkadaşlar