- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.001
Prolaktine baktın mı canım süt hormonuna o da gebeliği engeller baktır benceYaa olabilir belkide bide göğüslerim sızlıyo ara ara süt doluyo gibi bunada anlam veremiyorum önceden çok olurdu geçmişti bu ay yeniden başladı
Valla canım en geç 15 Mayıs'ta olmam lazım sanırım. Yani bu hafta içinde. Yumurtlamaya göre bugün 12 günümAdetinize kaç gün var net tarih biliyor musunuz
Daha çok varmış canım buna göre 2,56 çıkması gayet normalValla canım en geç 15 Mayıs'ta olmam lazım sanırım. Yani bu hafta içinde. Yumurtlamaya göre bugün 12 günüm
İnşallah vardır gebelik benim de adet 15 Mayıs yarın yapcam artık erken gebelik testini. Burada birinde okumuştum bu civarlar çıkmış sonradan artmış hamileydi oda inşallah sizinse öyle olurValla canım en geç 15 Mayıs'ta olmam lazım sanırım. Yani bu hafta içinde. Yumurtlamaya göre bugün 12 günüm
İnşallah öyledir Allah'ım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinDaha çok varmış canım buna göre 2,56 çıkması gayet normal
Amin hepimiz hamiş olalım bu ay inşallahİnşallah vardır gebelik benim de adet 15 Mayıs yarın yapcam artık erken gebelik testini. Burada birinde okumuştum bu civarlar çıkmış sonradan artmış hamileydi oda inşallah sizinse öyle olur
Yaptım canım o da silik çıktı 5 dakika içinde strese girdim valla.
Canım önceki testine göre koyuluk var mı peki? Bariz çizgin var yani bunda da. Koyulaşma varsa süper çünkü
Hadi gerek kalmasın inşallah tedaviye öğleden sonra önden sevinelimVenev M MiuLego kızlar şimdi hastaneden geldim. Progesteron tahlili yapıldı öğleden sonra çıkacak. Smear testide 15 güne çıkıyormuş. Smear testi çıktıktan sonra tedaviye başlayacaklar yaş faktörü ve amh'tan dolayı. Başta direk tüp bebek dediler ama doğal yolla hamile kaldığım için önce tedaviyi denemek istediler. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Yakın zamanda hiç baktıramadım ki doktoruma randevu bulamamıştım kaldı öyle sonra da gidemedim bu ay gidicem işte ama tamda adet günlerine denk geliyo randevum sorun olur mu acaba ertelesem miProlaktine baktın mı canım süt hormonuna o da gebeliği engeller baktır bence
Koyuluk var düne göre canım bu da dünküCanım önceki testine göre koyuluk var mı peki? Bariz çizgin var yani bunda da. Koyulaşma varsa süper çünkü
Sende var bence gebelik yapsanaAlın size ovulasyon testi öncesi ve sonrası daha koyu sabah 8
Testlerim yok piyasadaSende var bence gebelik yapsana
Adet gününde hormonlara bakılır daha net çıkar sonuçlar en geç adetin 3 günü ver bence bütün hormonlarina baktırYakın zamanda hiç baktıramadım ki doktoruma randevu bulamamıştım kaldı öyle sonra da gidemedim bu ay gidicem işte ama tamda adet günlerine denk geliyo randevum sorun olur mu acaba ertelesem mi
Canım sende de var inşallahAdet gününde hormonlara bakılır daha net çıkar sonuçlar en geç adetin 3 günü ver bence bütün hormonlarina baktır
Eczane yakınında varsa koşup alsanaTestlerim yok piyasada
Ben hissediyorum sende de var benceCanım sende de var inşallahbenimki muamma
Tutuyorum vallahi ama zor tutuyorum her eczane baba göz kırpıyor gelsene diye bakmıyorumEczane yakınında varsa koşup alsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?