- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #8.961
Dün verdim bugün çıkarBence var kuzum git kan ver bakalım ne cıkcak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün verdim bugün çıkarBence var kuzum git kan ver bakalım ne cıkcak![]()
Geçen ay ilaç kullandım çok düzensizlik yaptı eşimde attı çöpe içme bunları diye bu ay tahminen 11-15 Mayıs arasıFerah ol canım ya var inşallahbat ne zamandı?
Yaa ben senden çok umutluydum bi testi atsaydın keşke
Ben çok inceledim kızlar yok yani eşim nöbette gelene kadar iyiydim şükür namazı falan kıldım ama eşime sarılınca dayanamadımTesti ataydın kuzum bakardık olsun morelini bozma bak ben hala 17. Gündeyim regli olmadımkırmızılar gelmeyene kadar umut vardır ins gelmezler
Ben de 17 yildır oturuyorumA a bende evlenmeden önce kartalda oturuyodum :)
Moralini düşürme sakın.. var zamanı demek ki canım, denemiş oldunKızlar benim test negatif zaten o kadar belirtisizliğe bu sonucu bekliyordum. Nasip böyleymiş inşallah daha sonra kendiliğinden gelir@ad000 R Random3 @sultansultan90
My_Moonlight06
partalina_
Venev
Aşlamanın ihtimali çok düşük ama insan ister istemez cok büyük umut bağlıyor... üzülmeyin ne olur, hayırlısıyla sağlıklıla gelsin yeterkiBen çok inceledim kızlar yok yani eşim nöbette gelene kadar iyiydim şükür namazı falan kıldım ama eşime sarılınca dayanamadımBelli etmiyor ama onunda yüreğinin kavrulduğunu hissediyorum
Yarın muhtemel rehl günüm. En fazla 2 gün sarkar. Testler negatif. 2 gündür yapmıyorum. Regl beklemece bende durumBebeğim yarın predictor gelecek onda çıkarsa vardır çıkmazsa dağılabilirizsen ne durumdasın?
Tedavi dedikleri aşılama mı kuzum?Venev M MiuLego kızlar şimdi hastaneden geldim. Progesteron tahlili yapıldı öğleden sonra çıkacak. Smear testide 15 güne çıkıyormuş. Smear testi çıktıktan sonra tedaviye başlayacaklar yaş faktörü ve amh'tan dolayı. Başta direk tüp bebek dediler ama doğal yolla hamile kaldığım için önce tedaviyi denemek istediler. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
O zaman benden de bir ümraniye gelsinNe cok İstanbullu çıktı bende Ataşehirdeyim![]()
Testin var mı ? Bugün de yap varsa. Başlarındasın çok regline de var ancak artıyordur belkiKan sonucum 2.56 çıktı negatif sanırım![]()
Günaydın ❤❤Günaydınnnn![]()
İstanbulun çini.O zaman benden de bir ümraniye gelsin![]()
Yaptım canım o da silik çıktı 5 dakika içinde strese girdim valla.Testin var mı ? Bugün de yap varsa. Başlarındasın çok regline de var ancak artıyordur belki
1 sene içiyorum..bana yapmıyorCanımlar folik asit gaz falan yapar mı yanerdeyse 1 haftadır içiyorum 2 gündür aşırı midemde ve karnımda gaz var hiç böyle olmamıştım hayatımda bu nedir ya ilaç mı dokundu acabası
![]()
Bende karşı da arnavutköy deyim ama uzağız beeNe cok İstanbullu çıktı bende Ataşehirdeyim![]()
Canım valla orada telaşla onu sormak hiç aklıma gelmedi. Sanırım aşılama yada öncelikle yumurtlama takibi yaparak iğne ile çatlatma deneyebilirler. Smear testi sonucunu götürdüğümde detaylarda netleşir.Yarın muhtemel rehl günüm. En fazla 2 gün sarkar. Testler negatif. 2 gündür yapmıyorum. Regl beklemece bende durum
Tedavi dedikleri aşılama mı kuzum?
Regli tarihine daha varsa yeni yükselmeye başlıyor olabilir canım. O yüzden negatif diye düşünmeKan sonucum 2.56 çıktı negatif sanırım![]()
Kaç gün geçti aşılamadan bebeğim? Üzüldüm.. hepimiz yine hayal kırıklığıyla kapatıyoruz bu ayı galibaKızlar benim test negatif zaten o kadar belirtisizliğe bu sonucu bekliyordum. Nasip böyleymiş inşallah daha sonra kendiliğinden gelir@ad000 R Random3 @sultansultan90
My_Moonlight06
partalina_
Venev