- 7 Kasım 2021
- 101
- 65
- 28
- 25
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #8.941
Karın guruldaması bende de var bide adet olacakmış hissiBenimde bat 16 mayıs acayip kasik ağrısı çekiyorum Ağrı bacağıma vuruyor göğüs uçlarımn rengi koyulasmis uykusuzluk desen hat safhada 2 3 e kadar uyuyorum yataktan kalkamıyorum resmen birde sürekli karnım gurulduyor inşallah bebistendir
Ah inşallah bugün test yapacaktım erken diye yapmadım yarın yapcam ama 4 gün kalmış oluyor adeteAynı tarihi bekliyoruz. Benim de belirtilerim size çok benziyor. Umarım güzel haberler alırız
Aa yakın sayılırız ben de Kartal kuzumİstanbul Sultanbeyli kuzum
A a bende evlenmeden önce kartalda oturuyodum :)Aa yakın sayılırız ben de Kartal kuzum
Günaydın canım bu ovülasyon mu gebelik mi ben anlamadım vallahiEki Görüntüle 3062833 kizlar günaydın tekrar denedim bu sabah erken gebelik kalmadı elimde innovitanin vardı. Çok mu silik ya kimyasal felan değildir inşallah. Lh denedim koyuluk var mı diye
Günaydın kuzummGünaydın kızçeler
Kuzum artık senin için en saglıklısı kan testi hem var hem yok gibi bizimde kafamız karıstı sende böyle üzülüyorsun bosuna belki de var yani kan ver kannnnnnnŞimdi bunlara iyi bakın var mı bişi yokmu ben anlamadım ilk 3 dk da çıkan halı bu test artı Med sinirlerim bozulduuuuuuu
Testi ataydın kuzum bakardık olsun morelini bozma bak ben hala 17. Gündeyim regli olmadımKızlar benim test negatif zaten o kadar belirtisizliğe bu sonucu bekliyordum. Nasip böyleymiş inşallah daha sonra kendiliğinden gelirA ad000 @Random3 S sultansultan90 My_Moonlight06 @dceke Venev
Ne cok İstanbullu çıktı bende AtaşehirdeyimA a bende evlenmeden önce kartalda oturuyodum :)
Yaa ben senden çok umutluydum bi testi atsaydın keşkeKızlar benim test negatif zaten o kadar belirtisizliğe bu sonucu bekliyordum. Nasip böyleymiş inşallah daha sonra kendiliğinden gelirA ad000 @Random3 S sultansultan90 My_Moonlight06 @dceke Venev
Sağdaki yeni hcg ise evet var çıkmış çizgiEki Görüntüle 3062833 kizlar günaydın tekrar denedim bu sabah erken gebelik kalmadı elimde innovitanin vardı. Çok mu silik ya kimyasal felan değildir inşallah. Lh denedim koyuluk var mı diye
5 dakikada çıktıSağdaki yeni hcg ise evet var çıkmış çizgi
Yazıyor lh ovulasyon Hcg gebelikGünaydın canım bu ovülasyon mu gebelik mi ben anlamadım vallahi
Ne cok İstanbullu çıktı bende Ataşehirdeyim
Bence var kuzum git kan ver bakalım ne cıkcakYazıyor lh ovulasyon Hcg gebelik
Ben de zor tutuyorum kendimi vallaAh inşallah bugün test yapacaktım erken diye yapmadım yarın yapcam ama 4 gün kalmış oluyor adete
Ferah ol canım ya var inşallah5 dakikada çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?