- 12 Kasım 2021
- 3.580
- 4.388
- 83
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #8.841
Neyyybenim kızım da dün bana diyor ki anne senin karnın ağrıyor ya bence karnında bebek var ondan ağrıyor ben şok hiç konuşmayız yanında o da söylemezdi asla böyle şeyler inşallah malum olmuştur
Yapar yapmaz burdayım canım inşallah totemin bu ay tutmuşturHemen bize haber veriyorsun test sonrası
Yani mesela kardeş çok istiyor ama bu zamana kadar asla demedi böyle bir olay yaşandığında. Doğru diyon herkes çıktığı yeri bilirNeyyycanım benim hissetmiştir inşallah.. sonuçta geldiği yer senden daha iyi hissedebilir orada neler oluyor
Aminnnn canım benimYapar yapmaz burdayım canım inşallah totemin bu ay tutmuştur
Ay sorma bu kadar istediğimi ben bile farketmemişimİnsan çok isteyince herşeyi bebeğe benzetiyo bebeğe yoruyo bende öyleyim
NegatifYaptın mı test merak ettim
Oo.bayaa koyuuuuKızlar çay içtikten 1 saat sonra yaptığım ovulasyon test bugün de böyleChilddevelopment @Rainbowcolours partalina_ M Mavimiresl S sultansultan90 M Mrs Electrical Engineer @Fang @Elif_edanur_61_61
Ben peki cama gelen güvercini bile bebeğe yormuştumAy sorma bu kadar istediğimi ben bile farketmemişim
Heyecan yaptım şimdi bu gece nasıl geçecek şimdiOo.bayaa koyuuuu
Gebelik yap kuzummm.
Anladım canımEvet dogal yolla oldu ama karin ici rahim ici yapisiklik var bende oda tüpleri kapatabiliyormus onun icin aşılama yada tüp bebek kapalilik durumuna bagli dedi
Canım lh'ın koyu gebelik testi negatif ise 2.defa yumurtluyor olabilirsin. Hiç demoralize olma takipte kal tam pik olursa değerlendir. Belki de bu 2.umut asıl sevincin olacaktırNegatif
Asko biraz teste ara ver bence bekle bakalım 2-3 gün regl gelmezse ole tekrarla stres yapıyoruz birazNegatif
Canım ben üniversite hastanesinde oldum anestezili hiç bir ücret ödemedim. Sende bir araştır onu istersenKızlar iyi akşamlar rahim filmi ücretler ortalama nedir,doktor bu ay da tutmazsa bidahaki ay yapalım dedi..bizim maddi durum da biraz iyi değil kenara 3 5 bir şey ayırayım :/
Kızlar çay içtikten 1 saat sonra yaptığım ovulasyon test bugün de böyleChilddevelopment @Rainbowcolours partalina_ M Mavimiresl S sultansultan90 M Mrs Electrical Engineer @Fang @Elif_edanur_61_61
Aynen kuzum iki ihtimali de düşün.Heyecan yaptım şimdi bu gece nasıl geçecek şimdiçok da umutlanmak istemiyorum kuzum sonra üzülmek de var
Canım degisebiliyor ben bu ay 13.gun de regl oldum.Kızlar ben şubat ayında çatlatma olduğumda 20. Gün regl olmusum ya suan 16. Günüm bitiyo yarin 17 cok uzun sürmüyor mu bu kadar uzun süreniniz oldumu sıkıldım artık bebiş yoksa gelsinde yoluma bakayım ya
Bırakalı 4 gün oldu progestanı olmam gerekmiyomu artık vallahi bunaldım ya gögüslerim patlıcakCanım degisebiliyor ben bu ay 13.gun de regl oldum.
Geçen ay 16.gunde olmuştum.
Progestan fitil vs kullandın mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?