- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #8.401
Ayyy kuzumm saglıkla tutunsun insallah tebrik ederimmBu sabahki
İşe işe işe bak bak bak şaşı olcaz be son10 gundur testlere isiyom resmenHamile kalirsam 7-8 sene gebelik testi gormek istemiyorum reel olarakatan atsin bakarim yorum yaparim ama ben asla ne gormek ne elime almak ne de işemek istiyorum teste Venev A ad000 S sultansultan90 Elif_edanur_61_61 M MiuLego
Canım ben pek bebek taraflarına bakmıyorum artık burda, iş güç tempolu bir şekilde devam ediyor bayram girdi memlekete gittim derse bi süredir girmiyodum da. Sen naptın nasılsın ne var ne yok bakalım canım
Aşılamadan 10 gün sonra oldu kuzum evet baya erken ben de şaşırdım. Ve bugün tam bitti dedim yeni baştan kanama başladı resmen. Dengesizleşti bayaHadi ya ben orayı kaçırdım mı neden bu kadar erken
Yaa hiç üzülme canım benim önümüzdeki aya kaldı umutlar
Ayyy asko senin test te benimkisi gibi sabah şaşı oldum resmen çok çokk silik sanki ama tekrarlamak lazım asko gene ins geç döllenme fln olmustur kuzum belirginleşirİşe işe işe bak bak bak şaşı olcaz be son10 gundur testlere isiyom resmenVenev Elif_edanur_61_61 M MiuLego A ad000 S sultansultan90
Tekrar gittinmi canım Peki doktoraAşılamadan 10 gün sonra oldu kuzum evet baya erken ben de şaşırdım. Ve bugün tam bitti dedim yeni baştan kanama başladı resmen. Dengesizleşti baya
Hadi insallah kuzum sende asılamaya baslaMerhaba kızlar.Arada bir okuyorum yazdıklarınızı..Hamiş olanları tebrik ediyorum..olmayanlar üzülmesin.Ben kaç gün gezmeklerdeyim..ama aklımdan çıkmıyor..regl olucam biliyorum..çünkü farklı belirti yok..zaten ovulasyon testi göstermedi.11 randevu aldım..bakıcam yeni doktor buldum
Valla ayın 11 randevu aldım..düşünüyorum regl olucam..ondan 11 aldım..Bakıcam bu yeni doktorum nasıl..bu doktor ne diyecek bana..belki takip eder..Denemek istiyorum..sonra duruma bakıcam.Sende durum nasıl?Hadi insallah kuzum sende asılamaya basla
Yahu zaten körüm miyopluk astigmatım kk yüzünden hipermetrop da olacağım bu gidişle.İşe işe işe bak bak bak şaşı olcaz be son10 gundur testlere isiyom resmenVenev Elif_edanur_61_61 M MiuLego A ad000 S sultansultan90
Hadi insallah bende reglimi bekliyorum kuzumValla ayın 11 randevu aldım..düşünüyorum regl olucam..ondan 11 aldım..Bakıcam bu yeni doktorum nasıl..bu doktor ne diyecek bana..belki takip eder..Denemek istiyorum..sonra duruma bakıcam.Sende durum nasıl?
Aynen benim gibi..Hadi insallah bende reglimi bekliyorum kuzum
Merhaba bende regl bekliyorum regl ile birlikte tüp bebek denemesi bakalım sonuç ne olacak. Hamile olanları tebrik ediyorum. Çocuk isteyenlerinde allah kucağını boş koymasın biran evvel çifter çifter versinAynen benim gibi..
Bu ay doktorum bana da pikos tavsiye etti başladım bakalım. Sen nasıl sonuç aldın mi canımİnsallah bakalim sonuc ne olacak sabahta yuksek cikarsa zaten veririm kan dusuktur ama yinede ne olur ne olmaz bi test yaptiririm alerji ilaci kullaniyorum çünkü aslinda aklima ne takildi ben pikos diye takviye edici gida kullaniyorum ya test uzerinde etkisi olurmu ya ondan gosteriyo olurmu pozitif testler assos markasinin pikos diye takviye edici gidasi bak istersen netten
Kiz kuruma cizgisi bile yoookAyyy asko senin test te benimkisi gibi sabah şaşı oldum resmen çok çokk silik sanki ama tekrarlamak lazım asko gene ins geç döllenme fln olmustur kuzum belirginleşir
Ben salı günü progesteron hormonu olcturmeye gideceğim bakalım doktor 21. Gün çağırmıştı. Onun değerinden anlaşılır diye düşünüyorum canım. Gebelik olunca yükseliyor biliyorsunAh be kuzum inşallah gelsin bizim bebeler. Gazman uçuşa geçmedin mi hala?
Hala testler negatifBu ay doktorum bana da pikos tavsiye etti başladım bakalım. Sen nasıl sonuç aldın mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?