Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elf gözlerimle görmüştim Sabah ama yaaa hadi gözün aydın bebeğim kanda da netleşir inşallah 🤲 Bana da dua et kııız 2.5 senedir bebe bebe diye ölüyorum inşallah bu ay hayırlı haberi alırım🥰
Kız bebiş olmasa bile ben hepinize dua ediyorum bacım bu bende oldu hadi bana eyvallah demiyorum asla sizi birakmicam hep takip edicem sizi asla birakmicam bacım bu geminin mürettebatı yüz ins vardır hamileyimdir rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin yavrularimizi

Eklentiler

• Screenshot_20220508-205741.png
    Screenshot_20220508-205741.png
    259,6 KB · Görüntüleme: 80
Kız bebiş olmasa bile ben hepinize dua ediyorum bacım bu bende oldu hadi bana eyvallah demiyorum asla sizi birakmicam hep takip edicem sizi asla birakmicam bacım bu geminin mürettebatı yüz ins vardır hamileyimdir rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin yavrularimizi
Gözlerim doldu kız okurken Allah razı olsun iyi ki varsın 🌿🌸 burda birbirimize olan desteğimiz de olmasa naparız bilmiyorum. Kendi adıma konuşmam gerekirse bu kadar dayanamazdım sanırım🤣
İnsallah seninde güzel haberlerini aliriz 🥰
İnşallah bebiş ya 🤲Dünden beri olumsuz hissediyorum canım ya ama Dualarım Allaha emanet inşallah yanılıyorumdur da Rabbim bana mucizemi vermiştir.🤲🥰

Gözlerim doldu kız okurken Allah razı olsun iyi ki varsın 🌿🌸 burda birbirimize olan desteğimiz de olmasa naparız bilmiyorum. Kendi adıma konuşmam gerekirse bu kadar dayanamazdım sanırım🤣

İnşallah bebiş ya 🤲Dünden beri olumsuz hissediyorum canım ya ama Dualarım Allaha emanet inşallah yanılıyorumdur da Rabbim bana mucizemi vermiştir.🤲🥰
Ben sözümün eriyimdir bacım birakmayacam sizi kurtuluş yok benden🤣

Hemen cikti dimi bu testin markasi ne bende umutlanmaya basladim bak bat bugun benim test yaptim pozitif ama regli olmadim daha olurum heralde yaa bilmiyorum ama umutlandimda sanada cok sevindim🥰
Öne bilmem ne işte adı one gibi hiseyle basliyo herife suoriz yapcam diye attım çöpe kutusunu sözde nasip olirsa tabi

Öne bilmem ne işte adı one gibi hiseyle basliyo herife suoriz yapcam diye attım çöpe kutusunu sözde nasip olirsa tabi
Bumu asko iyi bi marka diye biliyorum yorumlari okumuştum hatta almistimda kuruma cizgisi bile cikmadi

Eklentiler

• EF1DFE5A-2FA0-40E9-8BF9-C03BE4394E51.png
    EF1DFE5A-2FA0-40E9-8BF9-C03BE4394E51.png
    353,5 KB · Görüntüleme: 56
Back