Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Send ehaklisin kız bı test en ucuzu 7 TL erken gebelikler 30 dan basliyo kimi 25 e veriyo ay yazık günah yav özele kan testi sordum 74 dedi anam yok zırnık kalmadı tüm testleri harcadım 2 ayda 500 gittiherif vurçak beni
Devir ekonomi devri

Ya ben geçen ay bir erken bir normal test aldım 35 verdim ben mi ucuza almışım hiçte bakmadım kız markasına

Var bebeğim görüyorum aman sabahlar olmasın geliyor bizim uşak
Ay insallahhh vardır kız dün adet günüm ya ruyasind abeni gören kim varsa 50 kere aradı bugün biride tututrmis oğlan olacak dedim bı dur hele bı olsun sağlıklı şekilde doğsun ister kız isterse Allah erkek versin sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin rabbim hepimize yaa hala endişeliyim adet olcak gibiyim heeeeee birde alt katında şişlik var

Ya ben geçen ay bir erken bir normal test aldım 35 verdim ben mi ucuza almışım hiçte bakmadım kız markasına
Valla benden en düşük o teste 25 aldılar bak gene yıkadım kaybolması çizgi kızımda böyle öğrendim daha önce yalancı çizgiler suda kayboluyordu kuruma çizgisi gibi cikiyo ya hani yalancı çizgi suyla yıkayınca yok oluyo ben çok denedim kızıma hamile kalmadan önce tecrübe sabit bende yani kızımda kaybolmayinca kan verdiydim ama bundan az daha belirgindi o test

Eklentiler

• 16520312900921251326806458575085.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 62
Sen bunda bişi görüyor musun peki hani suya tuttum citiledim gitmedi bat dündü bugün ikiledim testleri cumaya kadar beklemedeyim gelmezse adet randevum vardı kan vercem hayırlısı
Görmek mi kuzum baya baya çizgi var burada inşallah cunaya kadar daha da kıpkırmızı olur

Ay var vaaarr valla vaar baksana

Merhabalar canım anne adayları beklemekten hiç vazgeçmeyen bizlerin de anneler günü kutlu olsun. ben de sizlerden biriyim. 6 aydır bebek istiyoruz iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim bat 9 Mayıs ama bakalım inşallah vücudumdaki belirtiler sağlıklı bebeğimin belirtileridir de bu defa geliyordur

Görmek mi kuzum baya baya çizgi var burada inşallah cunaya kadar daha da kıpkırmızı olur
Ay insallahhh vardır kız bebissss beklicemde nasi beklicem bugünle 2 gün gecikme oldu ayaklarım çok üşüyor kız herif diyo kız hasta sakın sende hasta olma

Bende arastırırken ögrendim normal asılama yüzde 20-30 iken mikroçipli yüzde 60 a kadar basarısı varmıs senn kaçıncı günün bgn peki belirti varmı kuzum
Benim aşılama 12. Gün canım hiç bir belirti yok regl olucam galiba. Benim regl de böyle sessiz sedasız gelir
Sen bunda bişi görüyor musun peki hani suya tuttum citiledim gitmedi bat dündü bugün ikiledim testleri cumaya kadar beklemedeyim gelmezse adet randevum vardı kan vercem hayırlısı
Kız görmezmiyim beee
Ayyy bal gibi var işte bu kaçıncı dk da çıktı

Hadi bakalım kuzum bende reglim gelsin bende aşılama gidicem ins güzel sonuclar alırız
Ay insallah kuzum ya ama benim bu aya yetismez sanirim tüp filmi cektircm sperm testi vercz 24 ünde sonuclari gostercz belki bidaki adete anca denk gelir.. Zaten daha adet olmadim testlerimde negatif regl bekliyorum anliycagin hani yumurtlamadan 14 gun sonra oluyoduk ne gelen var ne giden

Bebemm bunu ne zaman yaptin sen belirgin burda ne zaman cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…