- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 248
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #8.341
Devir ekonomi devri
Var bebeğim görüyorumSen bunda bişi görüyor musun pekihani suya tuttum citiledim gitmedi bat dündü bugün ikiledim testleri cumaya kadar beklemedeyim gelmezse adet randevum vardı kan vercem hayırlısı
Cuma hastaneye koscam kız belkimmm gecikme devam ederse Çarşamba buda yaparımAyyy hadi inşallaho zaman ya tekrar test ya da direk hastaneye
Ya ben geçen ay bir erken bir normal test aldım 35 verdimSend ehaklisin kız bı test en ucuzu 7 TL erken gebelikler 30 dan basliyo kimi 25 e veriyo ay yazık günah yav özele kan testi sordum 74 dedi anam yok zırnık kalmadı tüm testleri harcadım 2 ayda 500 gittiherif vurçak beni
Kız ben dayanamam o kadarCuma hastaneye koscam kız belkimmm gecikme devam ederse Çarşamba buda yaparım
Ay insallahhh vardır kız dün adet günüm ya ruyasind abeni gören kim varsa 50 kere aradı bugün biride tututrmis oğlan olacak dedim bı dur hele bı olsun sağlıklı şekilde doğsun ister kız isterse Allah erkek versinVar bebeğim görüyorumaman sabahlar olmasın geliyor bizim uşak
Valla benden en düşük o teste 25 aldılar bak gene yıkadım kaybolması çizgi kızımda böyle öğrendim daha önce yalancı çizgiler suda kayboluyordu kuruma çizgisi gibi cikiyo ya hani yalancı çizgi suyla yıkayınca yok oluyo ben çok denedim kızıma hamile kalmadan önce tecrübe sabit bende yani kızımda kaybolmayinca kan verdiydim ama bundan az daha belirgindi o testYa ben geçen ay bir erken bir normal test aldım 35 verdimben mi ucuza almışım hiçte bakmadım kız markasına
Mecbur dayanacam ya endişe ediyorum napim gelmezse zaten garantilicem hele gelmesin adetKız ben dayanamam o kadarcuma nee çarşamba ne
Görmek miSen bunda bişi görüyor musun pekihani suya tuttum citiledim gitmedi bat dündü bugün ikiledim testleri cumaya kadar beklemedeyim gelmezse adet randevum vardı kan vercem hayırlısı
Ay var vaaarr valla vaar baksanaValla benden en düşük o teste 25 aldılar bak gene yıkadım kaybolması çizgi kızımda böyle öğrendim daha önce yalancı çizgiler suda kayboluyordu kuruma çizgisi gibi cikiyo ya hani yalancı çizgi suyla yıkayınca yok oluyo ben çok denedim kızıma hamile kalmadan önce tecrübe sabit bende yani kızımda kaybolmayinca kan verdiydim ama bundan az daha belirgindi o test
Ay insallahhh vardır kız bebissss beklicemde nasi beklicem bugünle 2 gün gecikme oldu ayaklarım çok üşüyor kızGörmek mikuzum baya baya çizgi var burada inşallah cunaya kadar daha da kıpkırmızı olur
İns vardırAy var vaaarr valla vaar baksana
Benim aşılama 12. Gün canım hiç bir belirti yok regl olucam galiba. Benim regl de böyle sessiz sedasız gelirBende arastırırken ögrendim normal asılama yüzde 20-30 iken mikroçipli yüzde 60 a kadar basarısı varmıs senn kaçıncı günün bgn peki belirti varmı kuzum
Kız görmezmiyim beeeSen bunda bişi görüyor musun pekihani suya tuttum citiledim gitmedi bat dündü bugün ikiledim testleri cumaya kadar beklemedeyim gelmezse adet randevum vardı kan vercem hayırlısı
Aman dikkat et kendine bakAy insallahhh vardır kız bebissss beklicemde nasi beklicem bugünle 2 gün gecikme oldu ayaklarım çok üşüyor kızherif diyo kız hasta sakın sende hasta olma
5 dkBenim aşılama 12. Gün canım hiç bir belirti yok regl olucam galiba. Benim regl de böyle sessiz sedasız gelir
Kız görmezmiyim beee
Ayyy bal gibi var işte bu kaçıncı dk da çıktı
Valla battaniyeye sarıldım ayak parmak uçları buz gibiAman dikkat et kendine baksıcak tut ayaklarını üşümesin bebiş
Elf gözlerimle görmüştim Sabah ama yaaa hadi gözün aydın bebeğim kanda da netleşir inşallah
Ay insallah kuzum ya ama benim bu aya yetismez sanirim tüp filmi cektircm sperm testi vercz 24 ünde sonuclari gostercz belki bidaki adete anca denk gelir.. Zaten daha adet olmadim testlerimde negatif regl bekliyorum anliycagin hani yumurtlamadan 14 gun sonra oluyoduk ne gelen var ne gidenHadi bakalım kuzum bende reglim gelsin bende aşılama gidicem ins güzel sonuclar alırız
Bebemm bunu ne zaman yaptin sen belirgin burda ne zaman ciktiValla benden en düşük o teste 25 aldılar bak gene yıkadım kaybolması çizgi kızımda böyle öğrendim daha önce yalancı çizgiler suda kayboluyordu kuruma çizgisi gibi cikiyo ya hani yalancı çizgi suyla yıkayınca yok oluyo ben çok denedim kızıma hamile kalmadan önce tecrübe sabit bende yani kızımda kaybolmayinca kan verdiydim ama bundan az daha belirgindi o test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?