Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah aynıyız seninle benim de 15 Mayıs bugün adet olacakmış gibi sancıyla uyandım
Valla benim 10 gün kala başladı o ağrı sabahları özellikle. Sanki bugün olcakmışım gibi hissediyorun diye uyandım ama yok aman olmasında çok garip hissediyorum vücudumu ben bu aralar hayırlısı bakalım

Bende de arada mıncırmalat vardı ama bu sabahki bildiğin adet sancısıydı ve akıntı da vardı aynı adet öncesi gelenden. Geçmiyor günler geçmiyor bu arada az önce iki tane predictor erken gebeliği 55 TL ye aldım düşünenler de baksın fiyatı uygun

Ya valla benim de öyle ama cidden artık kendimi mi fazla dinliyorum bilmiyorum aklıma gelince hemem başka şeylerle ilgileniyorum. Ben de yarın ya da salı alıca test biraz daha yaklaşsın bakalım. Ne zaman yapcaksın sen ?

Salı gelir sanırım testler durabilirsem çarşamba sabah yaparım

Kızlar günaydın bebe tıme gebelik testi göremedim ama içinden çıkartınca bu şekilde sanki bı çizgi var gibi bakabilir misiniz. Bu testin güvenirliği nedir bide. Testte 5-20 dakika diyor. Bu fotoğraf 10 dakika olmadan cekildi

Eklentiler

• IMG_20220508_090909.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 82
Hepimize anne olmak çok yakışır. Kimine tekrar kimine ilk, bu yoldaki sonumuz mutluluk olsun. Annelik iç güdüsel bir şey ve kucaklamadan da hissedebilmek bu duyguyu insan olarak ne kadar özel olduğumuzu gösteriyor yarım kalmadan tamamlanalım hep birlikte. Güzel kadınlar günümüz kutlu olsun

Esimle birlikte kullanıyoruz hepsini günde bir defa içiyoruz çünkü kimse cevap vermedi nasıl kullanmamız gerektiğini bilmiyoruz
Telegramda grupları var orda sorabilirsin ama ben sorduğum halde net cevaplar alamadım. İnşallah faydalı olur güzel haberlerinizi bekliyorum

Ay bu neeee çift çizgi bu resmen

Belki bebiş sessizce geliyordur, belki akıllı bıdıktır inşallah modunu düşürmeden bekle, olmazsa da canımız sağolsun, vardır Allah'ın bir bildiği
İnşallah canım benim adet oldum ben sizleri bekliyorum şimdi senin test ne zaman benden önceydi aşılama

Hiç öyle düşünme canım benim olcak inşallah
Canımın içi benim reglim bitti bile 6 gün oldu

Ay inşallah balım yaaa rüyamda bile gördüm herkes beni ariyo sne hamile misin diye ben bile bu kadar emin değilim ha kendimden
Ben rüya falan görmek istemiyorum kürtaj olduğum gebelikteyim gördüğüm rüyaları anlatsam donar kalırsınız. O sebeple haberci rüya istemiyorum sen de anlatma rüyalarını kimseye hayra çıksın inşallah güzel haberler al

Amin kuzum amin inşallah yaaa ben bile sasiridm ilk başta beyaz cozgi vardı 5 dk da böyle oldu
Kuzum gözün aydın öncelikle benimkine de bı bakar mısın bebe tıme marka içinden çıkartınca sanki bı çizgi var gibi

Eklentiler

• IMG_20220508_090936.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20220508_090909.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…