- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #8.221
Hadi inşallah aynıyız seninle benim de 15 Mayıs bugün adet olacakmış gibi sancıyla uyandımHayır adetime 7 gün var beklemedeyim
Valla benim 10 gün kala başladı o ağrı sabahları özellikle. Sanki bugün olcakmışım gibi hissediyorun diye uyandım ama yokHadi inşallah aynıyız seninle benim de 15 Mayıs bugün adet olacakmış gibi sancıyla uyandım
Bende de arada mıncırmalat vardı ama bu sabahki bildiğin adet sancısıydı ve akıntı da vardı aynı adet öncesi gelenden. Geçmiyor günler geçmiyorValla benim 10 gün kala başladı o ağrı sabahları özellikle. Sanki bugün olcakmışım gibi hissediyorun diye uyandım ama yokaman olmasında çok garip hissediyorum vücudumu ben bu aralar hayırlısı bakalım
Ya valla benim de öyle ama cidden artık kendimi mi fazla dinliyorum bilmiyorum aklıma gelince hemem başka şeylerle ilgileniyorum. Ben de yarın ya da salı alıca testBende de arada mıncırmalat vardı ama bu sabahki bildiğin adet sancısıydı ve akıntı da vardı aynı adet öncesi gelenden. Geçmiyor günler geçmiyorbu arada az önce iki tane predictor erken gebeliği 55 TL ye aldım düşünenler de baksın fiyatı uyguna
Salı gelir sanırım testler durabilirsem çarşamba sabah yaparımYa valla benim de öyle ama cidden artık kendimi mi fazla dinliyorum bilmiyorum aklıma gelince hemem başka şeylerle ilgileniyorum. Ben de yarın ya da salı alıca testbiraz daha yaklaşsın bakalım. Ne zaman yapcaksın sen ?
Ay hadi bakalım heyecanla bekliyorum haberiSalı gelir sanırım testler durabilirsem çarşamba sabah yaparım
Telegramda grupları var orda sorabilirsin ama ben sorduğum halde net cevaplar alamadım. İnşallah faydalı olur güzel haberlerinizi bekliyorumEsimle birlikte kullanıyoruz hepsini günde bir defa içiyoruz çünkü kimse cevap vermedi nasıl kullanmamız gerektiğini bilmiyoruz
Tabi ki bekleyemeyeceğiz ne diyorsun senAy hadi bakalım heyecanla bekliyorum haberiben ne kadar tutabilirsem tutucam kendimi hahah ( tutamadı )
Ay bu neeeeEğer bu kuruma olsaydı silinirdi demekki geç döllenme oldu pazartesiye gidip kan vercem yani yarın eşim evde yokken normalde böyle çıkmazdı ay ins vardır ya rüyamda bile gördüm yoksada boynum yaradana karış kıldan incedir hayırlısı olsun ne diyim ama heycanlandim
Belki bebiş sessizce geliyordur, belki akıllı bıdıktırAşko ya bende bi olmadı gibi hissetmeye başladım test hevesi falan da kalmadı yahiç bi şey yok bende bi dün akşam regl sancım vardı kasıklarımda belimde sabah bebek gibi uyandım gün boyunca da çok iyiydim. Ben zaten regl sancısı öyle çok çeken biri değilim arada bi olur böyle sessiz sessiz gelir regl. Bu ay da öyle olacak gibi görünüyor
Canımın içi benim reglim bitti bile 6 gün olduİnşallah canım benim adet oldum ben sizleri bekliyorum şimdi senin test ne zaman benden önceydi aşılama
Hiç öyle düşünme canım benim olcak inşallah
Ay inşallah balım yaaa rüyamda bile gördüm herkes beni ariyo sne hamile misin diye ben bile bu kadar emin değilim ha kendimdenCanım çok belli çizgiii hadi bebeğin seninledir inşallah muhtemelen geç döllenme inşallah öyledir
Allahimmmm ins geç döllenmeden kaynaklanan bir silik çizgidir tekrarlicam böyle testleri sonra cuma kan veririm adet olmazsam en iyisi buAy bu neeeeçift çizgi bu resmen
Amin kuzum amin inşallah yaaa ben bile sasiridm ilk başta beyaz cozgi vardı 5 dk da böyle olduBundaki çizgi erken gebeliktenden daha belirgin ya hadi boşa çıkmasın belirtilerin
Hahha doğruTabi ki bekleyemeyeceğiz ne diyorsun senbizim ki tırt artislikler
Ben rüya falan görmek istemiyorum kürtaj olduğum gebelikteyim gördüğüm rüyaları anlatsam donar kalırsınız. O sebeple haberci rüya istemiyorumAy inşallah balım yaaa rüyamda bile gördüm herkes beni ariyo sne hamile misin diye ben bile bu kadar emin değilim ha kendimden
Kuzum gözün aydın öncelikle benimkine de bı bakar mısın bebe tıme marka içinden çıkartınca sanki bı çizgi var gibiAmin kuzum amin inşallah yaaa ben bile sasiridm ilk başta beyaz cozgi vardı 5 dk da böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?