- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #8.201
İnşallah canım benim adet oldum ben sizleri bekliyorum şimdi senin test ne zaman benden önceydi aşılamaTatlım her ne kadar kendimizi kötüye alıştırıyoruz desek de aslında hepimiz aynı umutla dolu geçiriyoruz her ayı, hevesleniyoruz. Hiç düşünmemek lazım ama pek mümkün olmuyor bu kadar isterken. Bir de tedavi sürecindeysen imkansız tabii. Ama hadi az bi rahatlatalım kafaları. İnşallah sen mutlu haberini verirsin, aşılamadan da umudu kesmemiş oluruz
A ad000 bebeğim noldu ya ben 2 gündür pek bakamadım buralara. Test yaptın negatif mi çıktı? Üzülme lütfen, zamanını bekliyor bebişler. Biz isteriz ama Allah en doğru zamanda en güzelini verir
Hiç öyle düşünme canım benim olcak inşallahKız bende test hevesi falan kalmadı ya olmadı gibi hissediyorum nedense. Nasip bakalım test yapınca etiketlerim zaten olumlu yada olumsuz.
Benim de bazı aylar dokundurmuyor bazı aylar tık yok mesela. Yumurtlama döneminde misin?Kızlaaar ben hayatımda bu kadar çok göğüslerimin acıdığını hatırlamıyorum ya. Bir kaç saattir dışardaydım eve geldim sütyeni bir çıkarttım canım o kadar çok acıyo ki anlatamaö
Eş paketi (bee fodega panace)advictor man women aldimRahim filmini çektirin o önemli tüpler açık mı değil mi belli oluyor ufak tıkalıklar varsa açılıyor.. Mfk nın hangi ürünlerini aldınız
A a mfk nın hangi ürünü nü kullanıyorsunuz bende 1 aydır mfk man mfk women kullanıyorum doktora yazdım tektar gebelik olmazsa eş paketini al dediAmeliyat oldum ağustosta ama tekrar çıktı daha küçük dedi doktor 2 yıldır istiyoruz klomen ise yaramadı son olarak rahim filmi çekilecek ama ben mfk ya başladım bir umut
Pozitif misin canım kaçırdım senin haberleriniBizim sağlık ocağındaki testler 1 gün sonra çıkıyor ama inşallah sonuç e nabıza düşer iki üç saate teşekkür ederim
Bee fodega panacea yı ikinizde mi içiyorsunuz. Günde kaçar tane içiyorsun.Eş paketi (bee fodega panace)advictor man women aldim
Esimle birlikte kullanıyoruz hepsini günde bir defa içiyoruz çünkü kimse cevap vermedi nasıl kullanmamız gerektiğini bilmiyoruzBee fodega panacea yı ikinizde mi içiyorsunuz. Günde kaçar tane içiyorsun.
Man women, es paketi (bee panacea fodega)advictor aldimA a mfk nın hangi ürünü nü kullanıyorsunuz bende 1 aydır mfk man mfk women kullanıyorum doktora yazdım tektar gebelik olmazsa eş paketini al dedi
5 dk da çıktı kızımı acile çıkarıyorumBunu başkasına sormuştuncanım prolaktini hiç bilmiyorum ama göğüsler irileşti bende bayağı o sebeple sormuştum arkadaşa. Fakat ben şöyle düşünüyorum bulantı ve koku hassasiyeti için sanki daha erken ilk gebeliğinde nasıl oldu bilemem ama mesela bende iki gebelikte de 5 ten sonra başlamıştı. Sen hastaneye gideceksin zaten tüm değerlerine baktır bi spirali çıkarman dengeni bozmuş olabilir. Tabi geç döllenme ihtimalin de var ama bu kadar belirti için sanki daha erken
Kızımda da böyleydi 2 kere da ciddi baş dönmesi olduBunu başkasına sormuştuncanım prolaktini hiç bilmiyorum ama göğüsler irileşti bende bayağı o sebeple sormuştum arkadaşa. Fakat ben şöyle düşünüyorum bulantı ve koku hassasiyeti için sanki daha erken ilk gebeliğinde nasıl oldu bilemem ama mesela bende iki gebelikte de 5 ten sonra başlamıştı. Sen hastaneye gideceksin zaten tüm değerlerine baktır bi spirali çıkarman dengeni bozmuş olabilir. Tabi geç döllenme ihtimalin de var ama bu kadar belirti için sanki daha erken
Malesef korktuğum başıma geldi 24.70 olan sonuç 2 gün sonra 20ye düştü... Sanırım kimyasal ptesi doktora gideceğim tamda anneler gününde öğrenmek aşırı üzdüOlmaz inşallah canim neden olsun ki değerin güzel artmış
Canım çok belli çizgiii hadi bebeğin seninledir inşallah muhtemelen geç döllenme inşallah öyledirYorum bekliyorum canlar ilk idrar bu geç döllenme mi olmuş nolmus yavVenev şuan evdne cikiyorum k bakmayın herkese etiket yapamadim
Bundaki çizgi erken gebeliktenden daha belirgin ya hadi boşa çıkmasın belirtilerinEğer bu kuruma olsaydı silinirdi demekki geç döllenme oldu pazartesiye gidip kan vercem yani yarın eşim evde yokken normalde böyle çıkmazdı ay ins vardır ya rüyamda bile gördüm yoksada boynum yaradana karış kıldan incedir hayırlısı olsun ne diyim ama heycanlandim
Hayır adetime 7 gün var beklemedeyimBenim de bazı aylar dokundurmuyor bazı aylar tık yok mesela. Yumurtlama döneminde misin?
Ahhh ben o yüzden hiç çıkaramıyorum çok acıyor
Çok fena çokAhhh ben o yüzden hiç çıkaramıyorum çok acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?