Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim adet oldum ben sizleri bekliyorum şimdi senin test ne zaman benden önceydi aşılama
Kız bende test hevesi falan kalmadı ya olmadı gibi hissediyorum nedense. Nasip bakalım test yapınca etiketlerim zaten olumlu yada olumsuz.
Hiç öyle düşünme canım benim olcak inşallah

Kızlaaar ben hayatımda bu kadar çok göğüslerimin acıdığını hatırlamıyorum ya. Bir kaç saattir dışardaydım eve geldim sütyeni bir çıkarttım canım o kadar çok acıyo ki anlatamaö
Benim de bazı aylar dokundurmuyor bazı aylar tık yok mesela. Yumurtlama döneminde misin?

Ameliyat oldum ağustosta ama tekrar çıktı daha küçük dedi doktor 2 yıldır istiyoruz klomen ise yaramadı son olarak rahim filmi çekilecek ama ben mfk ya başladım bir umut
A a mfk nın hangi ürünü nü kullanıyorsunuz bende 1 aydır mfk man mfk women kullanıyorum doktora yazdım tektar gebelik olmazsa eş paketini al dedi

Selam kızlar benim de anormal şekilde başlarda sağ yumurtalık tarafında son 3-4 gündür de sağda kaybolup sola gelen yumurtalık ağrılarım var. Yani bugün beni baya ayaktaa aaa diye bi bağırttı ani batmayla. Kasık ağrısı veya adet ağrısı gibi değil ama farklı gibi. Üşütmek veya enfeksiyon gibi bişey olabilir mi. Yada gebelik olabilir mi. Sizin yorumlarınızı merak ettim belki yaşayan da vardır. Bata 5gün var.

5 dk da çıktı kızımı acile çıkarıyorum

Eklentiler

• 1651980265730726771501246462163.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 88
Yorum bekliyorum canlar ilk idrar bu geç döllenme mi olmuş nolmus yav Venev şuan evdne cikiyorum k bakmayın herkese etiket yapamadim

Eklentiler

• 16519803194923916547262830923144.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 87
Eğer bu kuruma olsaydı silinirdi demekki geç döllenme oldu pazartesiye gidip kan vercem yani yarın eşim evde yokken normalde böyle çıkmazdı ay ins vardır ya rüyamda bile gördüm yoksada boynum yaradana karış kıldan incedir hayırlısı olsun ne diyim ama heycanlandim

Eklentiler

• 1651982651715156714810325209171.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 87
Kızımda da böyleydi 2 kere da ciddi baş dönmesi oldu

Anaaa kızlar özelde ne kadar pahalıymış 74 TL kan testi sağlık ocağına dedim ama zaten 13 mayis cuma gidecem doktora

Bundaki çizgi erken gebeliktenden daha belirgin ya hadi boşa çıkmasın belirtilerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…