Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi kaç tane yaparsın canım benim yapar yapmaz bana da haber ver

Bizim sağlık ocağındaki testler 1 gün sonra çıkıyor ama inşallah sonuç e nabıza düşer iki üç saate teşekkür ederim

Tatlım her ne kadar kendimizi kötüye alıştırıyoruz desek de aslında hepimiz aynı umutla dolu geçiriyoruz her ayı, hevesleniyoruz. Hiç düşünmemek lazım ama pek mümkün olmuyor bu kadar isterken. Bir de tedavi sürecindeysen imkansız tabii. Ama hadi az bi rahatlatalım kafaları. İnşallah sen mutlu haberini verirsin, aşılamadan da umudu kesmemiş oluruz
A ad000 bebeğim noldu ya ben 2 gündür pek bakamadım buralara. Test yaptın negatif mi çıktı? Üzülme lütfen, zamanını bekliyor bebişler. Biz isteriz ama Allah en doğru zamanda en güzelini verir

Gittiğim eczanede bebe time vardı ondan aldım bebişim. Regl geçikmesini bekliycem yapmıycam hemen ya zaten olmadı diye bi düşünce sardı beni nasip bakalım test hevesi falan da kalmadı

Kızlaaar ben hayatımda bu kadar çok göğüslerimin acıdığını hatırlamıyorum ya. Bir kaç saattir dışardaydım eve geldim sütyeni bir çıkarttım canım o kadar çok acıyo ki anlatamaö

Ne sormuştun kuzum en son bana bir şey sormadın ya başkasına mı sordun?
Aha diyorum kafayi yedim ben galiba bugün bat günü gelen giden yok bacım birdeeeee prolaktin goguslerde ara ara zonklama yapmaz demi bu kada rmide bulantısı vs yapmaz demi ya yapsaydı 2 ay öncesinde olurdu ben spirali çıkardım geçen ay bişi yoktu ama bu ay farklı diğer aylara göre goguslerde zonklama baygınlık vs böyle baş dönmesi mide bulantısı koku hassasiyeti sonraaa ne bilim ya acaba bir hafta önce ki yumurtlama mi tuttu noldu bide bunca belirtiyor rağmen gebelik çıkmazsa siyiracak haldeyim bı akıl verin

Aşko ya bende bi olmadı gibi hissetmeye başladım test hevesi falan da kalmadı ya hiç bi şey yok bende bi dün akşam regl sancım vardı kasıklarımda belimde sabah bebek gibi uyandım gün boyunca da çok iyiydim. Ben zaten regl sancısı öyle çok çeken biri değilim arada bi olur böyle sessiz sessiz gelir regl. Bu ay da öyle olacak gibi görünüyor

Bak mesela bunu yıkadım kuruma çizgisi olsa kaybolurdu ama ben gözle görebiliyorum o çizgiyi yarın ne cikcak bakalım çok ince bir çizgi var Venev bı baksana ya
Sanirsma bu soruydu ve cevabini yazmistin bana şimdi hatırladım alt katında şişkinlik var hala krem akıntı kokusuz beyazımsı beynim yandı bacım bı el at bana

Beni inlete inlete gelir o regl

Bunu başkasına sormuştun canım prolaktini hiç bilmiyorum ama göğüsler irileşti bende bayağı o sebeple sormuştum arkadaşa. Fakat ben şöyle düşünüyorum bulantı ve koku hassasiyeti için sanki daha erken ilk gebeliğinde nasıl oldu bilemem ama mesela bende iki gebelikte de 5 ten sonra başlamıştı. Sen hastaneye gideceksin zaten tüm değerlerine baktır bi spirali çıkarman dengeni bozmuş olabilir. Tabi geç döllenme ihtimalin de var ama bu kadar belirti için sanki daha erken

İnşallah bebiş vardır ve tüm belirtiler onun içindir. Eğer değilse sakın bırakmayın kendinizi verdiğinde de vermediğinde de vardır bir hayır. Ben şuan sadece bekliyorum inanır mısınız reglim 10 gün geçsin anca gidip test yaparım çünkü en son artık delirecektim bir ay adet olmadım. Tamamen psikolojik dedi doktorum hiç bir şey yok ne gebelik ne bir sorun o kadar belirti yaşadım ki hepsini beyin yapıyormuş o günden sonra nasipse olsun dedim ve akışına bıraktım inşallah bir gün sağlıkla bizde kavuşalım bebislerimize

Ameliyat oldum ağustosta ama tekrar çıktı daha küçük dedi doktor 2 yıldır istiyoruz klomen ise yaramadı son olarak rahim filmi çekilecek ama ben mfk ya başladım bir umut
Rahim filmini çektirin o önemli tüpler açık mı değil mi belli oluyor ufak tıkalıklar varsa açılıyor.. Mfk nın hangi ürünlerini aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…