- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #8.181
Bi kaç tane yaparsın canım benim yapar yapmaz bana da haber verGüzel kalbine kurban olurum❤ inşallah güzel haberler verebilirim. Erken gebelik testlerinde çok yanıltıcı sonuçlar aldım ondan daha almam. Günü gelince kaset yapıcam canım.Kaset testlerde de kuruma falan oluyor aslında ama yapacak bişey yok Merkezde olsam direk kan verirdim. Akıntı falan da anlamıyorum sürekli fitil kalıntıları olduğundan. Normalde regle 4 5 gün kala kuruluk oluyordu yani bu aralar kuruluk olması gerekiyor da fitilden onu da anlamıyorum
Bende de cikolata kisti var 5 gündür kullanıyorumKullanıyorum yaklaşık 1 aydır pzt doktora gideceğim bakım ne dicek yazarım yorumumu
Kaç cm ne diyor doktor? ne zamandır istiyorsunuzBende de cikolata kisti var 5 gündür kullanıyorum
Ameliyat oldum ağustosta ama tekrar çıktı daha küçük dedi doktor 2 yıldır istiyoruz klomen ise yaramadı son olarak rahim filmi çekilecek ama ben mfk ya başladım bir umutKaç cm ne diyor doktor? ne zamandır istiyorsunuz
Kız bişi sorduydum su sanahadi bana da cvp vergöğsündeki damarlar belirginleşmeye başladı mı?
Ne sormuştun kuzum en son bana bir şey sormadın ya başkasına mı sordun?Kız bişi sorduydum su sana
Sağlık ocağında yaptırdığım testler 2-3 saate e nabıza düşüyor ama gebelik testi hiç yaptırmadım. Bence düşüyordur sisteme, olmadı arayıp öğrenebilirsin. Gecikme olduğunu söyleyince test yaparlar, ben geçen ay gitmiştim gebelik düşünüyoruz kan değerlerime vs baktırıcam diye, gebelik testi 1 hafta geçsin o zaman yapılır dedi doktorum. Gecikti desem yapardı yani
Bizim sağlık ocağındaki testler 1 gün sonra çıkıyor ama inşallah sonuç e nabıza düşer iki üç saate teşekkür ederimSağlık ocağında yaptırdığım testler 2-3 saate e nabıza düşüyor ama gebelik testi hiç yaptırmadım. Bence düşüyordur sisteme, olmadı arayıp öğrenebilirsin. Gecikme olduğunu söyleyince test yaparlar, ben geçen ay gitmiştim gebelik düşünüyoruz kan değerlerime vs baktırıcam diye, gebelik testi 1 hafta geçsin o zaman yapılır dedi doktorum. Gecikti desem yapardı yani.
Tatlım her ne kadar kendimizi kötüye alıştırıyoruz desek de aslında hepimiz aynı umutla dolu geçiriyoruz her ayı, hevesleniyoruz. Hiç düşünmemek lazım ama pek mümkün olmuyor bu kadar isterken. Bir de tedavi sürecindeysen imkansız tabii. Ama hadi az bi rahatlatalım kafaları. İnşallah sen mutlu haberini verirsin, aşılamadan da umudu kesmemiş oluruzBu ay bende kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama benim de eşim bu sefer oldu gibi şeyler söylüyor. O da beni moda sokuyor.
Bende sen ve R Random3 sancım var dedikçe bende olmadı heralde diyip kendimi hazırlıyorum. bende öyle sancı falan bi dün akşam oldu regl sancısı sabah kalktığımda yine hiç bişeyim yoktu. Hayırlısı bakalım salıya kadar regl gelmezse salı yapıcam testi. Bu ay olmaz sa da artık kendime odaklanıcam bayağı saldım kendimi kitap okumaya başlarım kpss çalışmaya yoğunlaşırım vakit buldukça gezerim. Eşime de diyorum olmazsa yazı kafama göre geçiricem diye. Zaten tayin var bebe düşünemeyiz o arada.
Gittiğim eczanede bebe time vardı ondan aldım bebişim. Regl geçikmesini bekliycem yapmıycam hemen ya zaten olmadı diye bi düşünce sardı beni nasip bakalım test hevesi falan da kalmadıKuzu benimde regle 3-4 gun kala kuruluk olur hep fazla akintim yok zaten kupkuru olurum regl donemin yakin…bu arada artimed alma ciddi kuruma cizgisi var hatta test yapmadan bile belli oluyor..Laboquik cok guzel freely guzel bi test bide miratech erken gebelik testini cok begendim..
Kız bende test hevesi falan kalmadı ya olmadı gibi hissediyorum nedense. Nasip bakalım test yapınca etiketlerim zaten olumlu yada olumsuz.Bi kaç tane yaparsın canım benim yapar yapmaz bana da haber ver
Aha diyorum kafayi yedim ben galiba bugün bat günü gelen giden yok bacım birdeeeee prolaktin goguslerde ara ara zonklama yapmaz demi bu kada rmide bulantısı vs yapmaz demi ya yapsaydı 2 ay öncesinde olurdu ben spirali çıkardım geçen ay bişi yoktu ama bu ay farklı diğer aylara göre goguslerde zonklama baygınlık vs böyle baş dönmesi mide bulantısı koku hassasiyeti sonraaa ne bilim ya acaba bir hafta önce ki yumurtlama mi tuttu noldu bide bunca belirtiyor rağmen gebelik çıkmazsa siyiracak haldeyim bı akıl verinNe sormuştun kuzum en son bana bir şey sormadın ya başkasına mı sordun?
Aşko ya bende bi olmadı gibi hissetmeye başladım test hevesi falan da kalmadı yaTatlım her ne kadar kendimizi kötüye alıştırıyoruz desek de aslında hepimiz aynı umutla dolu geçiriyoruz her ayı, hevesleniyoruz. Hiç düşünmemek lazım ama pek mümkün olmuyor bu kadar isterken. Bir de tedavi sürecindeysen imkansız tabii. Ama hadi az bi rahatlatalım kafaları. İnşallah sen mutlu haberini verirsin, aşılamadan da umudu kesmemiş oluruz
A ad000 bebeğim noldu ya ben 2 gündür pek bakamadım buralara. Test yaptın negatif mi çıktı? Üzülme lütfen, zamanını bekliyor bebişler. Biz isteriz ama Allah en doğru zamanda en güzelini verir
Sanirsma bu soruydu ve cevabini yazmistin bana şimdi hatırladım alt katında şişkinlik var hala krem akıntı kokusuz beyazımsı beynim yandı bacım bı el at banaBak mesela bunu yıkadım kuruma çizgisi olsa kaybolurdu ama ben gözle görebiliyorum o çizgiyi yarın ne cikcak bakalım çok ince bir çizgi varVenev bı baksana ya
Ahhh ben o yüzden hiç çıkaramıyorum çok acıyorKızlaaar ben hayatımda bu kadar çok göğüslerimin acıdığını hatırlamıyorum ya. Bir kaç saattir dışardaydım eve geldim sütyeni bir çıkarttım canım o kadar çok acıyo ki anlatamaö
Beni inlete inlete gelir o reglAşko ya bende bi olmadı gibi hissetmeye başladım test hevesi falan da kalmadı yahiç bi şey yok bende bi dün akşam regl sancım vardı kasıklarımda belimde sabah bebek gibi uyandım gün boyunca da çok iyiydim. Ben zaten regl sancısı öyle çok çeken biri değilim arada bi olur böyle sessiz sessiz gelir regl. Bu ay da öyle olacak gibi görünüyor
Bunu başkasına sormuştunAha diyorum kafayi yedim ben galiba bugün bat günü gelen giden yok bacım birdeeeee prolaktin goguslerde ara ara zonklama yapmaz demi bu kada rmide bulantısı vs yapmaz demi ya yapsaydı 2 ay öncesinde olurdu ben spirali çıkardım geçen ay bişi yoktu ama bu ay farklı diğer aylara göre goguslerde zonklama baygınlık vs böyle baş dönmesi mide bulantısı koku hassasiyeti sonraaa ne bilim ya acaba bir hafta önce ki yumurtlama mi tuttu noldu bide bunca belirtiyor rağmen gebelik çıkmazsa siyiracak haldeyim bı akıl verin
Bana sinsi sinsi geliyor lekelenme ile belli ediyor amaBeni inlete inlete gelir o regl
İnşallah bebiş vardır ve tüm belirtiler onun içindir. Eğer değilse sakın bırakmayın kendinizi verdiğinde de vermediğinde de vardır bir hayır. Ben şuan sadece bekliyorum inanır mısınız reglim 10 gün geçsin anca gidip test yaparım çünkü en son artık delirecektim bir ay adet olmadım. Tamamen psikolojik dedi doktorum hiç bir şey yok ne gebelik ne bir sorun o kadar belirti yaşadım ki hepsini beyin yapıyormuş o günden sonra nasipse olsun dedim ve akışına bıraktım inşallah bir gün sağlıkla bizde kavuşalım bebislerimizeAha diyorum kafayi yedim ben galiba bugün bat günü gelen giden yok bacım birdeeeee prolaktin goguslerde ara ara zonklama yapmaz demi bu kada rmide bulantısı vs yapmaz demi ya yapsaydı 2 ay öncesinde olurdu ben spirali çıkardım geçen ay bişi yoktu ama bu ay farklı diğer aylara göre goguslerde zonklama baygınlık vs böyle baş dönmesi mide bulantısı koku hassasiyeti sonraaa ne bilim ya acaba bir hafta önce ki yumurtlama mi tuttu noldu bide bunca belirtiyor rağmen gebelik çıkmazsa siyiracak haldeyim bı akıl verin
Rahim filmini çektirin o önemli tüpler açık mı değil mi belli oluyor ufak tıkalıklar varsa açılıyor.. Mfk nın hangi ürünlerini aldınızAmeliyat oldum ağustosta ama tekrar çıktı daha küçük dedi doktor 2 yıldır istiyoruz klomen ise yaramadı son olarak rahim filmi çekilecek ama ben mfk ya başladım bir umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?