- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 248
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #8.161
İnşallah vardır yarın ak koyun kara koyun çıkar nasılsaE ben de görüyorum kuzuuummmbi de çok net de çıkmamış foto ama yine de baya çizgi görünüyor
Tamamdır balım aklıma gelen herkesi etiketli en kızlar dua edin nolur göğüs uçları zonk zonk ediyo ara ara zonklama oluyo acaba bebekten mi diyorumAy insallah yarin yap at bizide etiketle pazar ya eşim cok evde cok giremezsem kaciririm etiket yap
Bak işte buna katılıyorum 11 ay öyle uğraş çaba verdim ki kayıplarından sonra tamda umudu yitirdim yok nasılsa dedim evd Enis duran test sinirimi bozacak en iyisi yapım atım çöpe dedim olsa anlardım dedim ve kabak gibi çıktı anında banyoda WC de yani dondum kaldım ins herkes yokmus gibi hissediyorum dediğinde bu ay öğrensin bebisleriniCanım ben de senin gibi moddayım dün cok agladım özellikle eşim sagolsun hep teselli etmek için napcagını sasırdı adam bizimde 10 aydır olmuyo 2 çatlatma iğnesi de başarısız maalesef bende sasırmıs durumdayım istememek lazım demekki cok istiyoruz olmuyo
Goguslerde zonklama gibi oluyo mu mesela ara ara sanki kalp orda aktarmış gibi yani acı sizi var o şekil oldumj sende deGöğüslerimde sızı ve uyku hali var batmalar oluyo ara ara rahimde
Ay o 8 18 gibi geçecek emin ol8 gün kalmis kiz mutlaka beni haberdar et ha aklim sende
Uçlarda acı var ama sürekli değil ara ara canım şuan o zonklama karnımda var amaGoguslerde zonklama gibi oluyo mu mesela ara ara sanki kalp orda aktarmış gibi yani acı sizi var o şekil oldumj sende derabbim sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin yavrumu bacım
Niye 2 farklı aldın gitti giden siteden alıyorum ben 20 laboquick ve 2 gebeliği 65 TL sen kaça aldın?Bende bidaki ay icin 10 laboquik 5 surelab aldim gelir kargo pazartesi sali bidaki aya hazirlik yol uzuuuun
Bekliyorum canim mutlaka haziran topigi actim bende inşallah gebesindir değilsen beklerimAy o 8 18 gibi geçecek emin oletiketlerim canım tabi ki hayırlısıyla güzel sonuç alayım
hadi bana da cvp verUçlarda acı var ama sürekli değil ara ara canım şuan o zonklama karnımda var amaiyi mi kötü mü bilmiyorum
Şekerim her türlü bi borcam alır gelirim hayırlı olsunaBekliyorum canim mutlaka haziran topigi actim bende inşallah gebesindir değilsen beklerim
Ya ben kısa boyluyum vücuduma göre de göğüslerim iri damarlar hep vardı beyaz tenli olunca da ordan bi fark yok o yüzdenhadi bana da cvp vergöğsündeki damarlar belirginleşmeye başladı mı?
Doktorlar henüz erken buldu hsg için. Bende her ay doktora gidip yıpranmak istemiyorum artık. Enfeksiyon olduğunu geçen ay fark ettik tedavi oldum akışına bırakıcam. Moral bozuluyor tabi ki.Zaten insanin bisure sonra hevesi gidiyor biran önce anne ol insallah..Hsg falan cektirdinmi kuzu
Tabi ki çok takıca da böyle oluyor ama zor bir süreç annelik istemek de gerekmiyor mu zaten.Canım ben de senin gibi moddayım dün cok agladım özellikle eşim sagolsun hep teselli etmek için napcagını sasırdı adam bizimde 10 aydır olmuyo 2 çatlatma iğnesi de başarısız maalesef bende sasırmıs durumdayım istememek lazım demekki cok istiyoruz olmuyo
Kuzu surelab 5 gebelik laboquik 10 gebelik 62 lira…seninkilerin hepsi gebelik dimi cok iyi almissin bende indireyim gitti gidiyor bakiymNiye 2 farklı aldın gitti giden siteden alıyorum ben 20 laboquick ve 2 gebeliği 65 TL sen kaça aldın?
Yol uzun macera da güzel napalimAhahahah macera başlasın gene
20 ovulasyon 2 gebelik hediyesiKuzu surelab 5 gebelik laboquik 10 gebelik 62 lira…seninkilerin hepsi gebelik dimi cok iyi almissin bende indireyim gitti gidiyor bakiym
Ben evlendim kimse bana borcam getirmedi o klise kalkmis yaŞekerim her türlü bi borcam alır gelirim hayırlı olsuna
Kullandınız mı bir yararı oldu mu sizeÇikolata kisti olup mfk nın advictoru nu kullanan var mı aranızdaa , 5 gündür kullanıyorum merak içindeyim acaba etkisi olacak mı bakalımm
Ovulasyon yapmiycam kuzu ben daha yaa aklim cok karisiyo onda20 ovulasyon 2 gebelik hediyesi
Kullanıyorum yaklaşık 1 aydır pzt doktora gideceğim bakım ne dicek yazarım yorumumuKullandınız mı bir yararı oldu mu size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?