- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #8.041
Canım hamile kalabiliyorsun aslında bu güzel bişey benim 10 aydır kimyasal bile gerçekleşmdi hiçbir sorun yokken hemde üzülme tüp bebek ztn şansın daha yüksek olcak ins en yakın zamanda kavusursun kuzumBebiş haberlerini alanlar gözünüz aydınbiz denemeye devam. Buradaki desteğe ihtiyacım var. Bugün 20. Gündeyim regl ağrım başladı bu sefer de olmazsa tüp bebeğe başlarız diye konuşmuştuk, 1 kere kimyasal 1 kere de 8.haftada kaybettim
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun inşallahEki Görüntüle 3061387 kızlar elim ayağım titriyo heyecandan lütfen bi bakın. Hamile miyim ? Adetime bir gün var. Kaset testlerin yanlış çıkma ihtimali var mı?
İnşallah canım benim 2 taneydi iğne belki o yüzdendirYeniden koyulaşır inşallah bu sefer bebiştençok uzun sürmüş etkisi iğnenin
Büyük ihtimalle öyledir canım bugün kan verecektim ama yarın kaset testim var onuda yapayım öyle vereyimYarın tekrar kuzum bence bide sen iki tane çatlatma iğnesi vurulmuştun diye biliyorum sen 14-15. Gününde yapsan daha iyi sanki insallah çizgiler daha da koyulassınnnnn
Hadi hayırlısı inşallajhHayali bir çizgi çıktı kendi evinde yaptım bişi belli değil öbürünü 2 gün sonra yaoacam hasta olmazsam
Sagol canım, senin de olsun ve sağlıklı devam etsin, Allah kaybını göstermesinCanım hamile kalabiliyorsun aslında bu güzel bişey benim 10 aydır kimyasal bile gerçekleşmdi hiçbir sorun yokken hemde üzülme tüp bebek ztn şansın daha yüksek olcak ins en yakın zamanda kavusursun kuzum
Yat dinlen zor bi süreçten geciyosun insallh biran önce feraha kavusacaksinAhh o muayeneleri sorma ztnyaaa yerimmm ahaha korkmuss annesi valla yatak keyfi en sevdigim hiç kalkasım yok bgun
Merhaba! Canim aslinda burada gördüğüm kadariyla ve cevremde aşılama yaptiran yengem falanda var hemde 6 sefer çok fazla olumlu görmüyoruz cok nadir gebelik olusuyor acaba bu kadar zahmete maddi manevi olarakta değiyormu anlamis degilim banada aşılama dedi doktor ama cokta gerekli gelmiyor sonuclarina göre bence 2 yil gebe kalamayan anneler durumları yeterliyse tum genetik tstleri yaptırdıktan sonra tüp bebeğe yönelmeli diye düşünüyorum.. Bundan fazlasi hem maddi, dahada kötüsü manevi ve zaman kaybiBebiş haberlerini alanlar gözünüz aydınbiz denemeye devam. Buradaki desteğe ihtiyacım var. Bugün 20. Gündeyim regl ağrım başladı bu sefer de olmazsa tüp bebeğe başlarız diye konuşmuştuk, 1 kere kimyasal 1 kere de 8.haftada kaybettim
Yok kuzum ole düşünme belki daha büyük sorunla cıkıcaktı baska seyler olcaktı ole düşün saglıklı tutunarak gelsin bebişler en yakın zamandaSagol canım, senin de olsun ve sağlıklı devam etsin, Allah kaybını göstermesinkaybedince olmaması gerekiyor demek ki psikolojisine girmiştim birkaç ay
Ben de gördümAma netten baktım yalancı cizgi olabiliyor diyor 6 günüm var daha diye bende emin olamıyorumben mi görüyorum sadece dedim ama sen de gördün allah kucağımızı bos bırakmasın hic birimizin insallah sağlıkla
Benim bir yıl önce amh 0.3 çıktığı için geç kalmayalım diye dedi aslında ama keşke doğal yolla olsa da vücudun düzenini hormonlarla aşılarla ilaçlarla bozmasakMerhaba! Canim aslinda burada gördüğüm kadariyla ve cevremde aşılama yaptiran yengem falanda var hemde 6 sefer çok fazla olumlu görmüyoruz cok nadir gebelik olusuyor acaba bu kadar zahmete maddi manevi olarakta değiyormu anlamis degilim banada aşılama dedi doktor ama cokta gerekli gelmiyor sonuclarina göre bence 2 yil gebe kalamayan anneler durumları yeterliyse tum genetik tstleri yaptırdıktan sonra tüp bebeğe yönelmeli diye düşünüyorum.. Bundan fazlasi hem maddi, dahada kötüsü manevi ve zaman kaybi
İnşallah canım, vardır bir hayır diyerek ilerleyebiliyorum zatenYok kuzum ole düşünme belki daha büyük sorunla cıkıcaktı baska seyler olcaktı ole düşün saglıklı tutunarak gelsin bebişler en yakın zamanda
Cok düşükBenim bir yıl önce amh 0.3 çıktığı için geç kalmayalım diye dedi aslında ama keşke doğal yolla olsa da vücudun düzenini hormonlarla aşılarla ilaçlarla bozmasak
Evet düşükCok düşükama iste bazen olmuyo maalesef ve cok fazla yoruyo bu durum seneler sürüyor her ay umutla bekleyiş Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin
Kesinlikle zaten umutsuzluk olmaz bu durumda.. Rabbim biran önce nasip etsin bebisiniEvet düşükelimden gelen şeyleri yapıp gerisine de kader diyeceğim artık napalım, bu sürede umudumu yüksek tutmam lazım
Valla benim amh ım cok iyi seviyelerde hormonlarla kaç aydır vucudum mahvetti bel agrısından kalkamıyorum yatakdan regl olunca da bu ay asılamaya geçiçem bendeBenim bir yıl önce amh 0.3 çıktığı için geç kalmayalım diye dedi aslında ama keşke doğal yolla olsa da vücudun düzenini hormonlarla aşılarla ilaçlarla bozmasak
Ben gitmiyorum siteye ondandır.ev yerleşiyor yenice benim birde ben kilo vermeye karar verdim bebek olayını askıya aldım belki saha iyi olur diye bir çok stresliydim yeni yeni toparlanıyorum bakalım Ağustos yada sonrasında düşünüyorum
Teşekkür ederimGözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun inşallah
İnşallah canım benim 2 taneydi iğne belki o yüzdendir
Büyük ihtimalle öyledir canım bugün kan verecektim ama yarın kaset testim var onuda yapayım öyle vereyim
En doğru zamanda gelecekler inşallah canım umutsuzluk yokÇok zormuş ya bu bebek isteme süreci. Ben çok aceleci bi insanım sanırım. Kaldırmıyo benim bünye. Pes ettim valla. Gelmiyosa kendi bilir o bebebebeye trip modundayım cidden beklenti içinde olup sonunun hüsran olması ne zormuş ya. Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun inşallah Venev My_Moonlight06 M Mavimiresl M Mrs Electrical Engineer
Bu arada senin doktoru hayran hayran okudum M Mavimiresl ben de istiyorum ondannnnn
Evet canım yumurta geliştirici ilaçlar adetliyken kullanılıyor klomen femara letu gibiMerhaba femerayın adetlikten mi nasıl kullanmaya başlıyorsunuz.
Selam canım belirtilerin var mı ne durumdasın? Çok erken ama daha yokluyoruz işte kendimiziEn doğru zamanda gelecekler inşallah canım umutsuzluk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?