- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #8.021
Pazartesi ye kadar beklemek zor olacak diyorsan erken gebelik testi al istersen değişiklik olurAcaba bende hamile miyim ? 10. Dk çıktı
hala devam ediyo siyah çamaşırım resmen bembeyaz süt dökmüş gbi oldu 3gun var bataİnshaAllah gebelikten dir canımm benimde öyle olmuştu süt gini geliyordur ama ben geciktikten sonr gördüm o akintiyi
Hemen hemen hepimizin yaşadığı duygusal dalgalanmalar kuzum, sonra regl olduğumuzda yeniden bi sürece yeni umutlarla başlıyoruz. Böyle olmasa insan deli olur zaten. Biz de maddi olarak çok yıprandık oluruna bırakma kararı aldık şimdilik. Sen de biraz nefes alsan, bebeği düşünmeden birbirinizi yaşasanız biraz belki iyi gelir kuzum. İlaçlar da psikolojimizi o kadar etkiliyor ki... Zamanı var tatlım, biz istediğimizde değil olması gereken zamanda olacakKızlar selam gerçekten üzgünüm ondan giremedim morelim cok bozuldu bir kaç gün sonra dogum günüm bu ay o kadar cok istemiştimkipazar günü testi tekrarlıcam hatırlarsanız iki yumurtam vardı doktor kontrolünde iğneyle biri çatladı diğeri çatlamamıs demişti diğer çatlamayı 30 nisanda gördüm ilk yumurta tutunmamıs belliki olsa cıkardı pazar günü son kez yapcam belki diğer yumurtama umut bagladım bir de gerçekten dayanamıyorum ovitrella mı yapıyor progestanmı çözemedim ilkindede böyle olmustum belimin agrısından kalkamıyorum sonra bagısıklıgım düşmüştü smdide belim cok şiddetli ya çatlatma ya progestan sanırım bende yan etki yapıyor yada bilmiyorum bebek tutunmaya calısırken içerde savasıyomu tutunamıyomu noluyo bişey benim belimi söküyor resmen aglayıp duruyorum saçma sapan mfk doktoruna da yazdım cevap verdi hemen hemde eş paketini alın dedi oda 1500 lira e kırmızılar gelirse özele gidiyorum bu ay aşılamaya geçiçek sürekli maddiyat doguyor cok şükür ikimizde çalışıyoruz ama maddi manevi yoruldum vallahi kusura bakmayın kızlar bakamadım yazısmalarada üzgünüm M Mavimiresl @ad000 Venev My_Moonlight06 @dceke @Niqu R Random3 Elif_edanur_61_61 @Arianaa diğer kızlar bişey olursa etiketleyin beni sizleri görmesemde gerçekten burda bir aile gibi olduk
İnşallah canımPazartesi ye kadar beklemek zor olacak diyorsan erken gebelik testi al istersen değişiklik olurVar çizgi inşallah bebeğin seninledir
Var inşallah şokunu atlat sakin olbitti tüm stresli süreç şmdi keyif çıkarma zamanı bu arada öncesi mi sonrası mı birlikte oldunuz hangisi tuttu sencdö
Valla dediğim gibi ovülasyon testi ile takip ettim adetin ilk gününden itibaren 11 . Gün yumurtlamayı gördüm yumurtlama öncesi ve çatlama günü birlikte olduk. Bence yumurtlamam ayın 20 sinde oldu 19 undaki birliktelikten olmuştur bence ama iki gün çok şiddetli ağrı çektim kasığımda yumurtlama ve çatlama günü ama benim hep çyle olur yumurtlamam çok ağrılı geçerVar inşallah şokunu atlat sakin olbitti tüm stresli süreç şmdi keyif çıkarma zamanı bu arada öncesi mi sonrası mı birlikte oldunuz hangisi tuttu sence?
Anladım canım bizde pik günleri değerlendirdik sonrası kaldı inşallah bizim de tutmuşturValla dediğim gibi ovülasyon testi ile takip ettim adetin ilk gününden itibaren 11 . Gün yumurtlamayı gördüm yumurtlama öncesi ve çatlama günü birlikte olduk. Bence yumurtlamam ayın 20 sinde oldu 19 undaki birliktelikten olmuştur bence ama iki gün çok şiddetli ağrı çektim kasığımda yumurtlama ve çatlama günü ama benim hep çyle olur yumurtlamam çok ağrılı geçer
Vitamin desteği mutlaka al ve her gün yeşillik tabağı ye içini ferah tut Allah ol deyiverince oluyoAnladım canım bizde pik günleri değerlendirdik sonrası kaldı inşallah bizim de tutmuştur
Selam canım iğneden sonra 4 gün sonra doktor kontrolüne gitmiştim birinin çatladıgını diğerinin henüz çatlamadıgını söyledi alttan muayenede sonra 2-3 gün sonra tekrar gittim hepsinin çatladıgını söylemişti ondan doktor kontrolünde öğrendim yaniCnm oncelikle ozel tarihleri cok umursama. Onun geldigi zaman senin icin zaten en ozel tarih olacak. Yani yok d.gunum yok esime d.gunu hediyesi diye dusunme. En dogru zamanda gelecektir zaten. Kisiden kisiye degisir ama gebeligin erken doneminde pek belirti olmaz. Yani tutunamiyor mu gibi seyler yazmissin, boyle seyler dusunerek moralini bozma bence. Nasilki spermin yumurtayla bulusmasini hissedemiyorsak, bebegin yerlesme olayi da hissedilebilecek birsey degil. Dongunun kacinci gunundesin bilmiyorum ama 2. yumurtanin catlamasini nasil tespit ettin. Benim de 2 yumurta vardi, ovu.testine gore catlamisti ama adetten sonra bel, bacak ve kasik agrisi sikayetiyle dr.ye gittigimde catlamayip kist oldugunu ogrendim. Baska bir yolu varsa ogreneyim diye soruyorum cnm. Insallah bekledigin mujdeli habere bu ay kavusursun.
Hayırlı olsun canım benim bebiş gobusteEki Görüntüle 3061391
Bu da erken gebelik testim bu da damlatır damlatma koyulaşmaya başladı. Buraya atınca silik çıktı daha koyu gerçekte ama ikinci idrarla yani ne kaldıysa mesanede onunla yaptım diğeri pozitif çıkınca
Ayy inşallah yaa çok teşekkür ederim Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Eşim ne tepki verecek çok merak ediyorum.Hayırlı olsun canım benim bebiş gobustekucaklamayi nasip etsin inşallah
Yarın tekrar kuzum bence bide sen iki tane çatlatma iğnesi vurulmuştun diye biliyorum sen 14-15. Gününde yapsan daha iyi sanki insallah çizgiler daha da koyulassınnnnnMaalesef İğnenin etkisiymiş canım koyulaşmadı silikleşti alttaki bugün ki yaptığım
Ahh ahh napalim iste bekliyoruz gelmiyolar.. Geldiklerinde bi ısırık aliriz popolarindan bu gunlerin hatrina..daha dur senin bata cok var benimde bugun yumurtlama uzerinden tam 14 gün gecti yarin regl olmam lazim ama hic bi belirti yok seninkide daha 3-4 gun var belkide fazla. Suan icin moralini bozma keyfini cikarmaya calis hamile kalmadan bebisli olmadan tek basina olmalarin insanin sonrasinda buna cok ihtiyaci oluyorÇok zormuş ya bu bebek isteme süreci. Ben çok aceleci bi insanım sanırım. Kaldırmıyo benim bünye. Pes ettim valla. Gelmiyosa kendi bilir o bebebebeye trip modundayım cidden beklenti içinde olup sonunun hüsran olması ne zormuş ya. Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun inşallah Venev My_Moonlight06 M Mavimiresl @Mrs Electrical Engineer
Bu arada senin doktoru hayran hayran okudum M Mavimiresl ben de istiyorum ondannnnn
Sultanim gunaydin kuzum nasilsin bugun daha iyimisinYarın tekrar kuzum bence bide sen iki tane çatlatma iğnesi vurulmuştun diye biliyorum sen 14-15. Gününde yapsan daha iyi sanki insallah çizgiler daha da koyulassınnnnn
Hala yatakda keyif yapıyorum asko belim cok agrıyo olmasa bebek yok ztn arvles fln içeyim dedim biraz okudum bende hsg çektircekmissin asılama fln nbat tarihin ne zamandı kuzum ne Zaman cagırdı doktorSultanim gunaydin kuzum nasilsin bugun daha iyimisin
Bende ayni kuzum yatak keyfindeyim gece pek uyuyamadik bölündü uykular kızım korktu agladi rüyasinda köpek görmüşHala yatakda keyif yapıyorum asko belim cok agrıyo olmasa bebek yok ztn arvles fln içeyim dedim biraz okudum bende hsg çektircekmissin asılama fln nbat tarihin ne zamandı kuzum ne Zaman cagırdı doktor
Parol yokmu parol hamilelikte ve emzirme döneminde kullaniliyorHala yatakda keyif yapıyorum asko belim cok agrıyo olmasa bebek yok ztn arvles fln içeyim dedim biraz okudum bende hsg çektircekmissin asılama fln nbat tarihin ne zamandı kuzum ne Zaman cagırdı doktor
Ahh o muayeneleri sorma ztnBende ayni kuzum yatak keyfindeyim gece pek uyuyamadik bölündü uykular kızım korktu agladi rüyasinda köpek görmüşyanimiza aldik sonra ben uyuyamadim onun odasina falan gittim anliycagin hala ayilamadim bat yarin ama hic olacakmis gibi belirtim yok bugun yumurtlamanin 14. Günü dünde test yaptim bebek falanda yok.Gecen muayne oldum ya sanirim beni rahatsiz ediyor o beyaz muayne icin acma aparati ondan sonra hafif akintim kasintim basladi ya sinirim bozuldu
Varda kuzum fayda etmiyor olmadıgını düşündüğüm için arvls alcamParol yokmu parol hamilelikte ve emzirme döneminde kullaniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?