Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemen hemen hepimizin yaşadığı duygusal dalgalanmalar kuzum, sonra regl olduğumuzda yeniden bi sürece yeni umutlarla başlıyoruz. Böyle olmasa insan deli olur zaten. Biz de maddi olarak çok yıprandık oluruna bırakma kararı aldık şimdilik. Sen de biraz nefes alsan, bebeği düşünmeden birbirinizi yaşasanız biraz belki iyi gelir kuzum. İlaçlar da psikolojimizi o kadar etkiliyor ki... Zamanı var tatlım, biz istediğimizde değil olması gereken zamanda olacak

Var inşallah şokunu atlat sakin ol bitti tüm stresli süreç şmdi keyif çıkarma zamanı bu arada öncesi mi sonrası mı birlikte oldunuz hangisi tuttu sencdö
Var inşallah şokunu atlat sakin ol bitti tüm stresli süreç şmdi keyif çıkarma zamanı bu arada öncesi mi sonrası mı birlikte oldunuz hangisi tuttu sence?
Valla dediğim gibi ovülasyon testi ile takip ettim adetin ilk gününden itibaren 11 . Gün yumurtlamayı gördüm yumurtlama öncesi ve çatlama günü birlikte olduk. Bence yumurtlamam ayın 20 sinde oldu 19 undaki birliktelikten olmuştur bence ama iki gün çok şiddetli ağrı çektim kasığımda yumurtlama ve çatlama günü ama benim hep çyle olur yumurtlamam çok ağrılı geçer

Anladım canım bizde pik günleri değerlendirdik sonrası kaldı inşallah bizim de tutmuştur

Selam canım iğneden sonra 4 gün sonra doktor kontrolüne gitmiştim birinin çatladıgını diğerinin henüz çatlamadıgını söyledi alttan muayenede sonra 2-3 gün sonra tekrar gittim hepsinin çatladıgını söylemişti ondan doktor kontrolünde öğrendim yani

Hayırlı olsun canım benim bebiş gobuste kucaklamayi nasip etsin inşallah

Maalesef İğnenin etkisiymiş canım koyulaşmadı silikleşti alttaki bugün ki yaptığım
Yarın tekrar kuzum bence bide sen iki tane çatlatma iğnesi vurulmuştun diye biliyorum sen 14-15. Gününde yapsan daha iyi sanki insallah çizgiler daha da koyulassınnnnn

Ahh ahh napalim iste bekliyoruz gelmiyolar.. Geldiklerinde bi ısırık aliriz popolarindan bu gunlerin hatrina..daha dur senin bata cok var benimde bugun yumurtlama uzerinden tam 14 gün gecti yarin regl olmam lazim ama hic bi belirti yok seninkide daha 3-4 gun var belkide fazla. Suan icin moralini bozma keyfini cikarmaya calis hamile kalmadan bebisli olmadan tek basina olmalarin insanin sonrasinda buna cok ihtiyaci oluyor Keske yakin olsakta sende o doktora gidebilsen gerckten cok iyi dinleyen herseyi anlatan bi doktor insallah banada faydasi olur..

Sultanim gunaydin kuzum nasilsin bugun daha iyimisin
Hala yatakda keyif yapıyorum asko belim cok agrıyo olmasa bebek yok ztn arvles fln içeyim dedim biraz okudum bende hsg çektircekmissin asılama fln nbat tarihin ne zamandı kuzum ne Zaman cagırdı doktor

Hala yatakda keyif yapıyorum asko belim cok agrıyo olmasa bebek yok ztn arvles fln içeyim dedim biraz okudum bende hsg çektircekmissin asılama fln nbat tarihin ne zamandı kuzum ne Zaman cagırdı doktor
Bende ayni kuzum yatak keyfindeyim gece pek uyuyamadik bölündü uykular kızım korktu agladi rüyasinda köpek görmüş yanimiza aldik sonra ben uyuyamadim onun odasina falan gittim anliycagin hala ayilamadim bat yarin ama hic olacakmis gibi belirtim yok bugun yumurtlamanin 14. Günü dünde test yaptim bebek falanda yok.Gecen muayne oldum ya sanirim beni rahatsiz ediyor o beyaz muayne icin acma aparati ondan sonra hafif akintim kasintim basladi ya sinirim bozuldu

Bebiş haberlerini alanlar gözünüz aydın biz denemeye devam. Buradaki desteğe ihtiyacım var. Bugün 20. Gündeyim regl ağrım başladı bu sefer de olmazsa tüp bebeğe başlarız diye konuşmuştuk, 1 kere kimyasal 1 kere de 8.haftada kaybettim

Ahh o muayeneleri sorma ztn yaaa yerimmm ahaha korkmuss annesi valla yatak keyfi en sevdigim hiç kalkasım yok bgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…