Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman gözün aydın canım hayırlı olsun yarın hemen kan ver
Ama netten baktım yalancı cizgi olabiliyor diyor 6 günüm var daha diye bende emin olamıyorum ben mi görüyorum sadece dedim ama sen de gördün allah kucağımızı bos bırakmasın hic birimizin insallah sağlıkla

Çok zormuş ya bu bebek isteme süreci. Ben çok aceleci bi insanım sanırım. Kaldırmıyo benim bünye. Pes ettim valla. Gelmiyosa kendi bilir o bebe bebeye trip modundayım cidden beklenti içinde olup sonunun hüsran olması ne zormuş ya. Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun inşallah Venev My_Moonlight06 M Mavimiresl M Mrs Electrical Engineer

Bu arada senin doktoru hayran hayran okudum M Mavimiresl ben de istiyorum ondannnnn

Geçmiştir aşko sakin ol inşallah güzel sonuç alıcaksın bende bu akşam başladı adet sancısı belim falan ağrıyor ama böyle 10 dk ağrıyo sonra 5 dk mola veriyor benim regl geliyor galiba kocam da aksine o iş tamam oldu Allahın izniyle diyor. Bakalım nasip dua et benim için de

Bugün herkesin modu düşük anlaşılan yarın sabaha enerjik uyanalım lütfen. Sen de bekle lütfen batı kalan günlerini üzülerek geçirme. Sonu güzel sonu aydınlık

Amiin hepimizin inşallah canım benim ben çok net gördüm
Her zaman hepimiz için ediyorum canım benim sabah testi yapar yapmaz haber vereceğim benim sancılarım da çok şiddetli birden bi giriyor adet olacam sanıyorum o kadar çok

Etiket yap zaten sabah kalkar kalkmaz giriyorum

Canımın içi çatlatma ignesinden olabilir o ilk çocuk deneme zamanlarind abendede çok bel ağrısı yapmıştı rabbim şifa versin bende senle aynı duygudayim doğum günüm yaklaştı malum pazar anneelr günü belirtilere bakarak çok umutlandim ama negatif gördüm evet zor süreç bu yaşadıklarımız ama asla pes etme olur mu eminim bugünleri gülerek konusu az burda eminim çok evham yaptık diyecez sana demesi kolay deme sakın hiç kolay değil ama yaradan bilir işini bekle bakalım bend ebeklemedeyim ins bebislerimiz içerde bize tutunuyor dur dualarimdasiniz her biriniz

Ya kuzum üzülme benim doğum günüm bu ay ..ama işte hiss ediyorum hamilelik yok..sen tek diğilsin..benimde kafam karışık...başka bir doktor buldum..doğum günüme randevu aldım..bıkmış halldeyim

Yavrum bende eğer hamile kalırsam görümcem kötü olur diye sne neden yapiyon baskilarindayim ben spirali cikardigimda onun bebekleri 3 aylıktı yaşıyordu karnında benim suçum ne şimdi zaten kolay hamile kalan biri de değilim iyice sinir ediyolar biri diyo eee kızın 5 yaşında çok uzattım öbürü diyondana küçük ne acelen var oğlum yaşım 28 e geldi benim nörolojik rahatsizligim vardı geçti şükür ilaçlarla 30 yaşından sonraya dahada zorlanicam yanlış anlaşılmasın hala doktor gözetimindeyim nörolog tarafından durumum farklı yani her neyse benim gibi yap zor ama yap it ürür kervan yürür hesabı yani inan bacım gecmiyo o sizi yürekten en iyi ben bilirim

Burda agorunmuyo ama kuruma çizgisi çıkmış yalanda olsa hoşuma gitti ben çıplak gözle görebiliyorum o çizgiyi umuda kelepçe vurulmaz hesabı fakirin umudu iste ben görüyorum ama olsaydı çıkardı bere bat yarın deyip kendimi kandirmiyorum

Eklentiler

• 16518750952343300436368203114481.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20220507_011315_237.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 54

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-07-08-00-01-56_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG20220507075335.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG20220507075214.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG20220507075207.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…