- 5 Temmuz 2021
- 33
- 15
- 8
- 31
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.981
Yok kuzumCanım çatlatma iğnesi yoksa hamilesin
O zaman gözün aydın canım hayırlı olsun yarın hemen kan verYok kuzum
Ama netten baktım yalancı cizgi olabiliyor diyor 6 günüm var daha diye bende emin olamıyorumO zaman gözün aydın canım hayırlı olsun yarın hemen kan ver
Oldu valla öyle kuruma. Kalan testlerim tertemiz çünkü. Gebelik yok eminim çünkü ovü ile de vakıyorum sipsilik. Olsa gebelikte çıkmasa da onda çıkardı.Kuzum böyle kuruma çizgisi olmaz ki ama. Kan testi verdin mi
Geçmiştir aşkoYaaa hiç sorma saatleri sayıyorum kendimi zor tutuyorumya aslında belirti mi bilmiyorum ama çok şiddetli adet sancım var aşılamadan 1 hafta sonra başlamıştı hatta akıntım da vardı ama hep adet olacakmışım gibi o yüzden sanki yok gibi hissediyordum siz iğne geçmiştir diyince içim içime sığmıyor
Amin canım inşallahAmin canım çok sağol.. hepimiz daha fazla aramadan kavuşalım civcivlerimize inşallah
Bugün herkesin modu düşük anlaşılanÇok zormuş ya bu bebek isteme süreci. Ben çok aceleci bi insanım sanırım. Kaldırmıyo benim bünye. Pes ettim valla. Gelmiyosa kendi bilir o bebebebeye trip modundayım cidden beklenti içinde olup sonunun hüsran olması ne zormuş ya. Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun inşallah Venev My_Moonlight06 M Mavimiresl M Mrs Electrical Engineer
Bu arada senin doktoru hayran hayran okudum M Mavimiresl ben de istiyorum ondannnnn
Amiin hepimizin inşallah canım benim ben çok net gördümAma netten baktım yalancı cizgi olabiliyor diyor 6 günüm var daha diye bende emin olamıyorumben mi görüyorum sadece dedim ama sen de gördün allah kucağımızı bos bırakmasın hic birimizin insallah sağlıkla
Her zaman hepimiz için ediyorum canım benim sabah testi yapar yapmaz haber vereceğimGeçmiştir aşkosakin ol inşallah güzel sonuç alıcaksın bende bu akşam başladı adet sancısı belim falan ağrıyor ama böyle 10 dk ağrıyo sonra 5 dk mola veriyor benim regl geliyor galiba kocam da aksine o iş tamam oldu Allahın izniyle diyor. Bakalım nasip dua et benim için de
Etiket yap zaten sabah kalkar kalkmaz giriyorumAmiin hepimizin inşallah canım benim ben çok net gördüm
Her zaman hepimiz için ediyorum canım benim sabah testi yapar yapmaz haber vereceğimbenim sancılarım da çok şiddetli birden bi giriyor adet olacam sanıyorum o kadar çok
Canımın içi çatlatma ignesinden olabilir o ilk çocuk deneme zamanlarind abendede çok bel ağrısı yapmıştı rabbim şifa versin bende senle aynı duygudayim doğum günüm yaklaştı malum pazar anneelr günü belirtilere bakarak çok umutlandim ama negatif gördüm evet zor süreç bu yaşadıklarımız ama asla pes etme olur mu eminim bugünleri gülerek konusu az burda eminim çok evham yaptık diyecez sana demesi kolay deme sakın hiç kolay değil ama yaradan bilir işini bekle bakalım bend ebeklemedeyim ins bebislerimiz içerde bize tutunuyor dur dualarimdasiniz her birinizKızlar selam gerçekten üzgünüm ondan giremedim morelim cok bozuldu bir kaç gün sonra dogum günüm bu ay o kadar cok istemiştimkipazar günü testi tekrarlıcam hatırlarsanız iki yumurtam vardı doktor kontrolünde iğneyle biri çatladı diğeri çatlamamıs demişti diğer çatlamayı 30 nisanda gördüm ilk yumurta tutunmamıs belliki olsa cıkardı pazar günü son kez yapcam belki diğer yumurtama umut bagladım bir de gerçekten dayanamıyorum ovitrella mı yapıyor progestanmı çözemedim ilkindede böyle olmustum belimin agrısından kalkamıyorum sonra bagısıklıgım düşmüştü smdide belim cok şiddetli ya çatlatma ya progestan sanırım bende yan etki yapıyor yada bilmiyorum bebek tutunmaya calısırken içerde savasıyomu tutunamıyomu noluyo bişey benim belimi söküyor resmen aglayıp duruyorum saçma sapan mfk doktoruna da yazdım cevap verdi hemen hemde eş paketini alın dedi oda 1500 lira e kırmızılar gelirse özele gidiyorum bu ay aşılamaya geçiçek sürekli maddiyat doguyor cok şükür ikimizde çalışıyoruz ama maddi manevi yoruldum vallahi kusura bakmayın kızlar bakamadım yazısmalarada üzgünüm M Mavimiresl A ad000 Venev My_Moonlight06 @dceke Niqu @Random3 Elif_edanur_61_61 @Arianaa diğer kızlar bişey olursa etiketleyin beni sizleri görmesemde gerçekten burda bir aile gibi olduk
Ya kuzum üzülme benim doğum günüm bu ay ..ama işte hiss ediyorum hamilelik yok..sen tek diğilsin..benimde kafam karışık...başka bir doktor buldum..doğum günüme randevu aldım..bıkmış halldeyimKızlar selam gerçekten üzgünüm ondan giremedim morelim cok bozuldu bir kaç gün sonra dogum günüm bu ay o kadar cok istemiştimkipazar günü testi tekrarlıcam hatırlarsanız iki yumurtam vardı doktor kontrolünde iğneyle biri çatladı diğeri çatlamamıs demişti diğer çatlamayı 30 nisanda gördüm ilk yumurta tutunmamıs belliki olsa cıkardı pazar günü son kez yapcam belki diğer yumurtama umut bagladım bir de gerçekten dayanamıyorum ovitrella mı yapıyor progestanmı çözemedim ilkindede böyle olmustum belimin agrısından kalkamıyorum sonra bagısıklıgım düşmüştü smdide belim cok şiddetli ya çatlatma ya progestan sanırım bende yan etki yapıyor yada bilmiyorum bebek tutunmaya calısırken içerde savasıyomu tutunamıyomu noluyo bişey benim belimi söküyor resmen aglayıp duruyorum saçma sapan mfk doktoruna da yazdım cevap verdi hemen hemde eş paketini alın dedi oda 1500 lira e kırmızılar gelirse özele gidiyorum bu ay aşılamaya geçiçek sürekli maddiyat doguyor cok şükür ikimizde çalışıyoruz ama maddi manevi yoruldum vallahi kusura bakmayın kızlar bakamadım yazısmalarada üzgünüm M Mavimiresl A ad000 Venev My_Moonlight06 @dceke Niqu @Random3 Elif_edanur_61_61 @Arianaa diğer kızlar bişey olursa etiketleyin beni sizleri görmesemde gerçekten burda bir aile gibi olduk
Yavrum bende eğer hamile kalırsam görümcem kötü olur diye sne neden yapiyon baskilarindayim ben spirali cikardigimda onun bebekleri 3 aylıktı yaşıyordu karnında benim suçum ne şimdi zaten kolay hamile kalan biri de değilim iyice sinir ediyolar biri diyo eee kızın 5 yaşında çok uzattım öbürü diyondana küçük ne acelen var oğlum yaşım 28 e geldi benim nörolojik rahatsizligim vardı geçti şükür ilaçlarla 30 yaşından sonraya dahada zorlanicam yanlış anlaşılmasın hala doktor gözetimindeyim nörolog tarafından durumum farklı yani her neyse benim gibi yap zor ama yap it ürür kervan yürür hesabı yani inan bacım gecmiyo o sizi yürekten en iyi ben bilirimBide işyerindeki kadın bana bugün sen hamilemisin falan dedi yok ddim nerden cıktı ole geldi içimden belin fln da agrıyo bence sen bir test yap dedi içimden ddim ztn bgn test yaptım pazar günü mutlaka yap bana da at dedi bide böyle psikolojik seylerle ugrasıyorum yok ne zaman bebiş yapacaksınız yok sürekli hamilemisin diyorlar
Son gördüğüm adet 29 mart adet olmayı beklediğim tarih ise 1 MayıstıOlur eklerim tabiHayırlı olsun tebrik ederimmm
Sağ salim kucağına alırsın İnshaAllah
Son gördüğün adet 29 Mart mı ?yoksa Nisan mi birde beklediğin adet tarihi neydi ? Ona göre ekleyin sıralamaya
Maalesef İğnenin etkisiymiş canım koyulaşmadı silikleşti alttaki bugün ki yaptığımEtiket yap zaten sabah kalkar kalkmaz giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?