- Emoji Skoru
- 15.647
- Puanlar
- 228
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.761
Bir kaç gün çok az kan geldi..3 gün..aslında doktor dedi istersen bekle..infeksiyon kapa bilirsin..ama ben beklemedimOh atlattin peki cektirdigin ay bebek yapmaya devam ediyomusun yoksa beklemekmi gerekiyor
İnşallah olmuştur canım ne kadar var adeti neAmann bosver okadar ya bi ara ovulasyon testi aldim ...eee yetmedi 3 ayda bir olan insana test mi dayanır nerden yakalicam onu saati saatine cidt cizgiyi uzun iş bende biraktim heee ama 2 gunde bir iliski yasadim test almamak icin oda yumurta olmadi sanirim bu ay ama adet belirtilerim var tabi hayırlısı
8 gun kaldi normalde ama 2 ayda birbadet olan biriyim bu duruma goreyse daha cok var bilemiyorum duzenli olsam tamamda duzenlibdegil genelde 38 gunde veya 35 gunde bir ama işte duzensiz birsey diyemiyorum ama belirtileri var erkenden basladi belirtilerim okadwr gec adet olcak olsam bu kadar belirti yaşamazdim dimi erkenden yani vala kafam karıştı amannn bosvericem az kaldiİnşallah olmuştur canım ne kadar var adeti ne
Bencede boşver ya düşünme düşündükçe insan beklenti içine giriyor. Olmayınca da cok üzülüyor. En iyisi umursamamak ama burda vakit geçirdikce insan stres yapiyors8 gun kaldi normalde ama 2 ayda birbadet olan biriyim bu duruma goreyse daha cok var bilemiyorum duzenli olsam tamamda duzenlibdegil genelde 38 gunde veya 35 gunde bir ama işte duzensiz birsey diyemiyorum ama belirtileri var erkenden basladi belirtilerim okadwr gec adet olcak olsam bu kadar belirti yaşamazdim dimi erkenden yani vala kafam karıştı amannn bosvericem az kaldi
İnşallah kısmet ben 3 kere oldu sadece bu ay olmamıştır diye emindim nerdeyse . Bide gündüz daha etkili diye okumuştum , deneyebilirsinizOlacağı varsa oluyor yani nasip kısmet iste. Bizde saniyoruz gün aşırı olmazsa olmayacak. Benimde bu ay cok az oldu eşimin nöbetleri yüzünden ama inşallah olmuştur
Hayırlısı olsun canımm..Adet oldum az önce canım. Yarına doktora randevu aldım yine femara ya devam. Tedavide ilk ayım ama yinede üzülmedim değil hayırlısı olsun artık
Günün her saati dener olduk nerdeyse olmayinca olmuyor isteİnşallah kısmet ben 3 kere oldu sadece bu ay olmamıştır diye emindim nerdeyse . Bide gündüz daha etkili diye okumuştum , deneyebilirsiniz
Canım benden kırmızı kart geldi@Ayrk L LadyRuby @vrllardanbirben @Maviyiseven @-Nesliii @Feyzaakncc @dilara capgu @Bebisimolsunnf @geceyagmuru @Htc 35
Kızlar sizler ne durumda sınız adet günleriniz gelmiş.. İnshaAllah bebiş haberleri getirirsiniz
Benim normalde önceden hic lekelenme olmazdi sadece geçen ay iki gun kala lekelenme başladı yerlesmedir dedim sevindim iki gün sonra pat diye basladi
Hayırlısı olsun o zaman ya vücudumuzu anlayamıyoruz gerçektenBenim olur canım iki üç gün sonra başlar. Oda normal karşılanıyor aslında. Benim sadece Şubat'ta fazla lekelenmem olmuştu o zamanda prolaktin değerim 51 lere yükselmişti diye olmuştu göğüs ağrım kaşıntı en büyük belirtiydi. Şuan prolaktin değerimin de yükseldiğini düşünmüyorum çünkü 12 Nisan'da bakıldı gayet normaldi. Şuan göğüs ağrım falan da yok zaten neden böyle oldu bilmiyorum
Aynen canım. Her ay yeni bir durumHayırlısı olsun o zaman ya vücudumuzu anlayamıyoruz gerçekten
Öyledir öylediiiir minik kuş geldi, yarın seni annelere transfer edicez inşallahYarın sabah aynı marka test alıp tekrar yapacam duruma göre kan verecem canım ayy heycan yaptım bebiş midir ki
Ay inşallah ya çok da heveslenmek de istemiyorum var mıdır ya
Eveeeettt diğer sayfa da kaldı resmim
Kızzz gerçekten mi yaa yarın olmaz şimdi bana 3 yıl oldu olsun artık ya
Araştırdık elbetteki. Pıhtılaşmam yok. NasipAa 3 mü. Baktılar mı pıhtılaşmaya vs. Araştırdılar mı neler sebep olabilir diye.
En sık karşılaşılan neden kan pıhtılaşması oluyormuş.
Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah sağlıkla yeniden nasip olur
Evet ya stres buyuk etken galiba aslinda dogru strese girsemde tutmuyor girmesemdeBencede boşver ya düşünme düşündükçe insan beklenti içine giriyor. Olmayınca da cok üzülüyor. En iyisi umursamamak ama burda vakit geçirdikce insan stres yapiyors
Cok haklisin cnm, cok onemli soyledigin seyler. Ben ozel hastaneye gidiyorum, ortalama bi yer baska secenegim yok. Dr. ucret odemiyim diye herhalde 10 gunde kontrole cagiriyor. Yani regl zamani gidiyorum klomen, 10 gun sonra gidiyorum catlatma ignesi veriyor. Ama hic catladi mi catlamadi mi diye kontrole cagirmiyor mesela. Ayda 2 kere gorusuyoruz ama bak bu ay kist olustu, 1 ay da oradan kaybediyorum. Kist icin de d.kontrol hapini verdi adet olunca 2.gunu gel dedi. Kontrole bile cagirmadi. Cok saglikli olmuyor. Ozel muayenehane tercih edecegim bu sefer. Senin adina cok cok sevindim. Guzel haberlerini bekliyoruz cnmBenim doktorum belliydi zaten kuzum aralıktan beri kontrollü ilerliyoruz her ay.. spermlere 3 kere bakıldı, hsg çekildi, kan testleri kromozom testleri falan yapıldı, 6 aydır avuçla takviye içiyoruz. Yumurtaların sayısını kontrol ediyorduk sürekli, bu ay sayı iyiyse başlayalım demiştik. Reglin 2. günü gittim dün, normalin üstünde çıktı çok şükür hemen iğnelere başladık… doktora karar verme aşamasında görüşmeler zaman alıyor, bir de başladığında testler kontroller yapılacaksa 1-2 ay erteleyebilir. Ama bazen sorun yoksa direkt de başlanabiliyor.. senin yumurta hassasiyetini anlayıp düzgün tedavi yapacak bir doktor lazım.. benimki aşılamadan biliyor tepkisini yine de 2 günde bir kontrol ederek devam edeceğiz.
İnsallah gönlüne göre bulursun bi doktor gerckten bu doktor konusu cok zor oluyor arastirma hastaneleri devlet hastaneleri cok ilgili olamiyor özeldekiler herseyi 4/4 lük bilmiyorCok haklisin cnm, cok onemli soyledigin seyler. Ben ozel hastaneye gidiyorum, ortalama bi yer baska secenegim yok. Dr. ucret odemiyim diye herhalde 10 gunde kontrole cagiriyor. Yani regl zamani gidiyorum klomen, 10 gun sonra gidiyorum catlatma ignesi veriyor. Ama hic catladi mi catlamadi mi diye kontrole cagirmiyor mesela. Ayda 2 kere gorusuyoruz ama bak bu ay kist olustu, 1 ay da oradan kaybediyorum. Kist icin de d.kontrol hapini verdi adet olunca 2.gunu gel dedi. Kontrole bile cagirmadi. Cok saglikli olmuyor. Ozel muayenehane tercih edecegim bu sefer. Senin adina cok cok sevindim. Guzel haberlerini bekliyoruz cnm
Canım kist oluşmaması için bol bol su iç günde en az 2 litre ve günde 1 saat kadar tempolu yürüyüş yap ve ağrı kesici ilaç vs sakın içme benimde geçen ay yumurtalarım çok erken ve fazla büyüdüğü için aşılamam iptal olmuştu doktor kiste dönüşebilir dedi çok şükür bunları düzenli uygulamamamında bence faydası var oluşmadıCok haklisin cnm, cok onemli soyledigin seyler. Ben ozel hastaneye gidiyorum, ortalama bi yer baska secenegim yok. Dr. ucret odemiyim diye herhalde 10 gunde kontrole cagiriyor. Yani regl zamani gidiyorum klomen, 10 gun sonra gidiyorum catlatma ignesi veriyor. Ama hic catladi mi catlamadi mi diye kontrole cagirmiyor mesela. Ayda 2 kere gorusuyoruz ama bak bu ay kist olustu, 1 ay da oradan kaybediyorum. Kist icin de d.kontrol hapini verdi adet olunca 2.gunu gel dedi. Kontrole bile cagirmadi. Cok saglikli olmuyor. Ozel muayenehane tercih edecegim bu sefer. Senin adina cok cok sevindim. Guzel haberlerini bekliyoruz cnm
Hsg filmini adetin biter bitmez çektirirsen 3 gün enfeksiyon riskinden dolayı ilişki yasak sonrasında yumurtlamanı değerlendirebilirsinBenimde yolum baya uzun sanirim kızlar hsg filmi vs vs vs sanirim bebek işi anca 3-4 aya bulur belkide daha da uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?