- Emoji Skoru
- 1.195
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.721
Bi ver bence ablamlar bana izin vermiyor yarın testin durumuna göre vereceğimGördüm canım inşallah bebisin ilk merhaba deyişidir sanaYa bizde kahvaltıya gidiyoruz merkeze gitmişken kan versem çıkar mı ki yaa iğnenin 11. Günü aşılamanın 10. Günü
Ay çatlatma iğnesinin 12. Günü diye heveslenmek istemiyorum yarın belli olur artıkSagol canim insallah basladim arastirmaya hsg filmini falan kizlar anestezilimi yaptirdiniz yaptiranlar yoksa anestesizmi korkarim kac dkka sürdü korkarim tansiyonum düşer diye endişe ediyorum
Benim 10. Gün silik çizgi bile kalmamıştı canım sen yarın kan ver en iyisiYarın sabah aynı marka test alıp tekrar yapacam duruma göre kan verecem canım ayy heycan yaptım bebiş midir ki
Ay inşallah ya çok da heveslenmek de istemiyorum var mıdır ya
Eveeeettt diğer sayfa da kaldı resmim
Kızzz gerçekten mi yaa yarın olmaz şimdi bana 3 yıl oldu olsun artık ya
Bende araştırdım şimdi 10. Gün hep şüpheli rakamlar çıkmış ya 7 9 12 değerlerle falan ben bekleyim biraz dahaBi ver bence ablamlar bana izin vermiyor yarın testin durumuna göre vereceğim
Ay çatlatma iğnesinin 12. Günü diye heveslenmek istemiyorum yarın belli olur artık
Canım ben üniversite hastanesinde anestezisiz çektirmiştim sadece spekulum canımı acımıştı ilacı sıkarken adet sancısından daha az bir sızlama oldu bütün işlem 5 dk sürmüştü
Canım geçen ay bende 11. gün pozitifti 13. gün negatife döndü tekrar. Umarım senin ki iğne etkisi degildirBugün çatlatma iğnemin 12. Günü sanırım daha etkisi geçmemiş kızlar.
Bence var gibi yaa catlatma ignesi dimi o asilama degil kuzu hep karıştırıyorum onlariBi ver bence ablamlar bana izin vermiyor yarın testin durumuna göre vereceğim
Ay çatlatma iğnesinin 12. Günü diye heveslenmek istemiyorum yarın belli olur artık
Canım ben üniversite hastanesinde anestezisiz çektirmiştim sadece spekulum canımı acımıştı ilacı sıkarken adet sancısından daha az bir sızlama oldu bütün işlem 5 dk sürmüştü
Adet oldum az önce canım. Yarına doktora randevu aldım yine femara ya devam. Tedavide ilk ayım ama yinede üzülmedim değil hayırlısı olsun artıkEvet kuzum kan verdim 1.2 geldi..
Ah inşallah yerleşme kanamasıdır seninki. Sabah etiketle beni testi yapınca
aynı durum bende de oldu adet gününüzü bekleyin en sağlklısı o şekilde belli olurC
Canım geçen ay bende 11. gün pozitifti 13. gün negatife döndü tekrar. Umarım senin ki iğne etkisi degildir
Kafein döllenmeyi zorlaştırıyor evet canim azalt bence bende senin gibi cok içiyordum aylardır günde sadece bir fincanKizlar dogrumu duydum kahve olumsuzmu etkiliyor dediniz filtre kahve iciyordum sabahlari 1 buyuk fincan bazen iki eee ondan mi tutmuyor acaba yani tutmamistir heralde kesin degil tabi de kahvesiz kalcagima cocuk yapmam heheheh dermişim hehehe umarim okadar buyuk etkisi yoktur ya eyvah eyvah yandik cay hic sevmem ama filtre kahveyi elletmem ya hihihi️ ️ ️ ️
Olacağı varsa oluyor yani nasip kısmet iste. Bizde saniyoruz gün aşırı olmazsa olmayacak. Benimde bu ay cok az oldu eşimin nöbetleri yüzünden ama inşallah olmuşturBen geçen ay ilk defa yumurtlama takvimini takip etmedim beyaz akıntıyı takvime göre tam 6-7 gün erken gördüm şaşırdım ama değerlendirdim. Belki ben hep erken yumurtluyordum ve o sebeple olmuyordu bilmiyorum . Geçen ay sadece 3 defa olmasına rağmen tuttu .
Bende bu ay öyle yaptım ama aklimda testlerde kalmiyor değilHanımlar günaydın nasılsınızzz, ben sanırım bu takip işini yapamıyorum çok üzülüyorum mutsuz oluyorum en son çatlatma iğnesinde de olumsuz olunca ben en iyisi akışına bırakayım dedim
Oyle yapicam sanirim artk heheh umarim sıkıntı olmaz tutar bu ay tutmadiysa stresdendir ya stresde etkiliyor degil miKafein döllenmeyi zorlaştırıyor evet canim azalt bence bende senin gibi cok içiyordum aylardır günde sadece bir fincan
Stres beni 11 aydir etkiliyor onu birakmak biraz zor oluyorOyle yapicam sanirim artk heheh umarim sıkıntı olmaz tutar bu ay tutmadiysa stresdendir ya stresde etkiliyor degil mi
Hadi ya iki gunde bir iliskide tutmuyorsa artik yapacak birsey yok yaStres beni 11 aydir etkiliyor onu birakmak biraz zor oluyor
Ay hadi inşallah yaBenim 10. Gün silik çizgi bile kalmamıştı canım sen yarın kan ver en iyisi
O zaman bence 2 gün sonra ver benim aşılamanın 10. Günü bugünBende araştırdım şimdi 10. Gün hep şüpheli rakamlar çıkmış ya 7 9 12 değerlerle falan ben bekleyim biraz daha
Bende öyle düşündüm canım testi tekrar yapacam yarın koyuluğuna bakacamC
Canım geçen ay bende 11. gün pozitifti 13. gün negatife döndü tekrar. Umarım senin ki iğne etkisi degildir
Evet canım İğnenin 12. Günü aşılamanın 10. Günü.Bence var gibi yaa catlatma ignesi dimi o asilama degil kuzu hep karıştırıyorum onlarihsg icin sagol konustum doktorla 3 bin anestezili 1800 anestezisiz dedi.. 2 yer var ikiside sabit fiyat dedi
Erken gebelik testi yap canım istersen. adet döngün de değişmiş olabilir mevsim geçişi yüzünden. benim normalde günün gününe gelir bu ay 3 gün geciktimerhaba kızlarr bana da bir fikir verin lütfen :) geçen hafta cuma adet olmam gerekiyordu hala olmadım 7. günüm bugün. ondan 1 gün önce doktora gittim muayene oldum alttan elle muayene de etti sağ yumurtalık çok hassas dedi evet acıyor ağrım var dedim, yumurtaların çatlamış çünkü sağdan sıvılar var dedi yarın adet olmazsan bekle 1 hafta sonra test yap geç döllenme olabilir dedi. dün akşam kaset test yaptım negatif çıktı hala kasıklarımda sızı var. sizce adet döngüm mü şaştı yoksa geç döllenmenin sonucu daha mı geç çıkıyor? ayrıca 6 aydır korunmuyorum hamile kalamadım ancak hiçbir sorun yok dedi doktorum. adet döngüm çok düzgün asla gecikme yaşamam. bir fikri olan var mııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?