Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hangisi kolayına gelirse yap da testi sen

Bugün 24 günümdeyim iki üç güne regl olabilirim daha şimdiden yine olmayacak diye düşünüp moralim bozulmaya başladı of bu kısır döngüden ne zaman kurtulacağım ya artık adete yakın çok takmaya başladım

Bende erkenden yapacaktım ama geçen ay 17.gün adet olunca bekleyeyim dedim.. senin de az kalmış zaman hiç geçmiyor dimiii. Sende belirti gibi birşey var mı
4-5 gündğr akıntı bel agrısı son iki gündür şiddetli kasık agrım var canım bugün bişeyim yok ama

Doğru söylüyorsun eşimdede sürprüz yapmak istiyorum eğer varsa şimdi o evdeyken gidip testte alamam işe başlamasını beklicem mecbur dua edin nooooooluuuuuıuırrrr
İnşallah pozitif sonucu görürsün canım benim. Test yapar yapmaz bize at

Günaydın benimde daha yumurtlama günüme 1 2 gün var ama midem bulaniyor halsizim ahahah ,

Kaçıncı ayindi canim senin

Lekelenme yerleşme olabilir mi canım

Ben randevu hani alalı ya hamile olup gidicem oraya yada adetliyken gidicem oraya işimi sağlama aldım bakalım ne olacak
Daha önce 2 sefer gittim kadin doguma benim durumum farkli 2 dogumum var bide yapisiklik kadin dogum sknti yapmaz yapisiklik dedi hamile kalmak icin ama bisuru kadin yapisikliktan dolayi hamile kalamamis

Günaydın benimde daha yumurtlama günüme 1 2 gün var ama midem bulaniyor halsizim ahahah ,
Sen kesin hamilesin Şuan acayip bel ve kasık ağrım var ve kıvamlı bir akıntı tekrar mı yumurtluyorum ben yaaaa kocamın gözü yaşlı olmaz diyordu yapma diyordu beni sal diyordu

Tam varya onu dicektim biliyomusun sende böyle şey seziyorum ben hislerin kuvvetli bence senin canım bilmiyrum ole bir elektrik aldım kuzum insallah güzel haberler verirsin sende bekliyorum sabırsızlıkla
Bak ayni duyguyu bende snde hissediyorum ya sultanim hatta burda bikac kiside daha hissediyorum olumlu sonuc gibi

Daha önce 2 sefer gittim kadin doguma benim durumum farkli 2 dogumum var bide yapisiklik kadin dogum sknti yapmaz yapisiklik dedi hamile kalmak icin ama bisuru kadin yapisikliktan dolayi hamile kalamamis
Yarın bi gitmişsin rahim duvarı kalınlaşmış kese oluşmuş falan filan Sen şu yaptığın testin fotosunu atsana bize

İnşallah bu şekilde olacak kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…