Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebek yerlesirken agri yaparmis

Benimde az kaldı adetime bir belirti yok gelen yok giden yok test yapmaya korkar oldum ilk hamilelikte çok rahattım ya bu sefer nie böyle korkak oldum geriliyorum anlamadım

Çok takıyoruz kafamıza ondan kaç gün var bat
6 yada 7 Mayıs kendimi yoklamaktan fena oldum akintimi geliyo göğsüm mu agriyo hiç iyi durumda değilim aciksasi ilk doğum dan sonra depresyon a girdim 7 yıldır da atlayamadım bir sürü teşhis koydular tedavide oldum ama yok en ufacık şeyde abartıyorum da abartiyorum ama elimde değil çok zor bir durum hayırlı artık

İnsallah askımm sen nasılsın napıypsun düzeldiniz dimi
Cok şükür canım duzeldik sorun yok..benim için annem arastirma hastanesinden kadin dogum doktorundan sira almis özel muayne profesörden..ağrım var diyordum ya aklima geldi bi git dedi…yarin saat 16:50 de sıram var gidecem bakalim ne olacak.. dünde predictor earyl yaptim cok çok silik 2. Cizgi cikti ama guvenemedim aklima resim cekip atmakta gelmedi pazar regl günüm zaten..hayirlisi olsun son gunlerin beklemesindeyz.. Sendende güzel haber bekliyorum hissediyorum duyacam

Ya cok kafaya takiyoruz bende öyleyim ya gece boyu düşünüyorum niye böyle oldum anlamadim annem randevu almis profesörden gece boyu sikayetlerimi siraladim uykumda

Valla öleyiz beynimiz bizle oyun oynuyo neden oldun ole peki iyisin dimi artık

Tam varya onu dicektim biliyomusun sende böyle şey seziyorum ben hislerin kuvvetli bence senin canım bilmiyrum ole bir elektrik aldım kuzum insallah güzel haberler verirsin sende bekliyorum sabırsızlıkla

Valla öleyiz beynimiz bizle oyun oynuyo neden oldun ole peki iyisin dimi artık
Annemi hastalıktan kaybedince artık bilinc altimami işlemis bilmiyorum oğlum olduktan sonra korkularım başladı ölüm korkusu olmucak korkusu hastalık korkuları başladı panik atak anksiyete kaygı bozukluğu ne ilaç kullandiysam o an rahatlatiyo ama bir olay olsun tekrar geri geliyor bir yerim bir şey olmasın yani acikcasi anında giriyorum depresyon a şuan adet olursam bendeki panik atağa bakın kesin kötü birşey var moduna girerim komik bir durum ama insana bir yapıştımi bu durum kurtulamıyor sun

Ya cok kafaya takiyoruz bende öyleyim ya gece boyu düşünüyorum niye böyle oldum anlamadim annem randevu almis profesörden gece boyu sikayetlerimi siraladim uykumda
Ben randevu hani alalı ya hamile olup gidicem oraya yada adetliyken gidicem oraya işimi sağlama aldım bakalım ne olacak

Ciddi. Misin ya ozellıkle erkeklere d vitsmını iyi diye aldık eşim de de böbrek de sorun çıkmıştı yüksek tansıyonndan dolayı

Canım beklemene gerek yokki artık yapmaman hataaa koşşşç
Nöbetçi ecz. Gitmemiz gerekecek arabayla bu sefer eşim merak edip sorucak şuan bu tedavi/gebelik işlerini unutmuş durumda ayın 30u da evlilik yıldönümümüz bende hayırlı bi haber alırsak sürpriz yapmak istiyorum o yüzden cuma gününe bıraktım

Allah rahmet eylesin canım zor bir durum ilaçlar yan etkileri vs cok ağır gerçekten zor süreçlerden geçmissin ama artık ne güzel oglun var bak masallah şimdide ikiyi istiyosun güzel düşün ins olcak kuzum

Kız yarın al bari ahahah iyi dayandın valla varmı belirtin fln peki benimde 11. Günüm 14 de yapcam bende

Allah rahmet eylesin canım zor bir durum ilaçlar yan etkileri vs cok ağır gerçekten zor süreçlerden geçmissin ama artık ne güzel oglun var bak masallah şimdide ikiyi istiyosun güzel düşün ins olcak kuzum
İns herşey güzel olur ne zaman iyi düşünsem bana mı has bilmem hep olumsuzlukla cevaplanir hayırlısı artık Rabb'im bilir

Kız yarın al bari ahahah iyi dayandın valla varmı belirtin fln peki benimde 11. Günüm 14 de yapcam bende
Kasık ağrısı adet öncesi gibi ama onun dışında bana farklı gelen karnımın altında bazen kasılma ve seyirme gibi birşey oluyor.onun dışında ne meme hassasiyeti ne bişey. Arada başım ağrıyor ki bnm başım pek ağrımaz o sayılır mı yarın test alıp cuma yapacağım ya da direkt kan veririm hangisini yapsam bilemiyorum

Bende erkenden yapacaktım ama geçen ay 17.gün adet olunca bekleyeyim dedim.. senin de az kalmış zaman hiç geçmiyor dimiii. Sende belirti gibi birşey var mı

Merhaba kızlar bende de hafta sonuna kadar karnımın alt kısımlarına ani ağrı giriyordu ama bayramdan beri oda yok. Dün biraz belim ağrıyordu oda geçti. Dünden beri ara ara lekelenmem var sadece kahverengi sarı gibi. Adet günü yaklaştıkça belirti kalmıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…