- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.658
- 128
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.861
Bebek yerlesirken agri yaparmisMorelim bozulur diye yapmadım çift çift olcaktı sonra tek olcak sonra bidaha beklicem döncekmi bla bla diye en garantisi 14. Günde tek yapayım dedim valla bugün sıfırım bilmiyorum gece boyu sag kasıgım cok agrıdı sadece apandist diye gidicektim nerdeyse cok agrıdı ama su anda oda cok hafif agrıyo bişey yok
İnsallah askımmBebek yerlesirken agri yaparmis
Çok takıyoruz kafamıza ondanBenimde az kaldı adetime bir belirti yok gelen yok giden yok test yapmaya korkar oldum ilk hamilelikte çok rahattım ya bu sefer nie böyle korkak oldum geriliyorum anlamadım
6 yada 7 Mayıs kendimi yoklamaktan fena oldum akintimi geliyo göğsüm mu agriyo hiç iyi durumda değilim aciksasiÇok takıyoruz kafamıza ondankaç gün var bat
Cok şükür canım duzeldik sorun yok..benim için annem arastirma hastanesinden kadin dogum doktorundan sira almis özel muayne profesörden..ağrım var diyordum ya aklima geldi bi git dedi…yarin saat 16:50 de sıram var gidecem bakalim ne olacak.. dünde predictor earyl yaptim cok çok silik 2. Cizgi cikti ama guvenemedim aklima resim cekip atmakta gelmedi pazar regl günüm zaten..hayirlisi olsun son gunlerin beklemesindeyz.. Sendende güzel haber bekliyorum hissediyorum duyacamİnsallah askımmsen nasılsın napıypsun düzeldiniz dimi
Ya cok kafaya takiyoruz bende öyleyim ya gece boyu düşünüyorum niye böyle oldum anlamadim annem randevu almis profesörden gece boyu sikayetlerimi siraladim uykumda6 yada 7 Mayıs kendimi yoklamaktan fena oldum akintimi geliyo göğsüm mu agriyo hiç iyi durumda değilim aciksasiilk doğum dan sonra depresyon a girdim 7 yıldır da atlayamadım bir sürü teşhis koydular tedavide oldum ama yok en ufacık şeyde abartıyorum da abartiyorum ama elimde değil çok zor bir durum hayırlı artık
Valla öleyiz beynimiz bizle oyun oynuyo6 yada 7 Mayıs kendimi yoklamaktan fena oldum akintimi geliyo göğsüm mu agriyo hiç iyi durumda değilim aciksasiilk doğum dan sonra depresyon a girdim 7 yıldır da atlayamadım bir sürü teşhis koydular tedavide oldum ama yok en ufacık şeyde abartıyorum da abartiyorum ama elimde değil çok zor bir durum hayırlı artık
Tam varya onu dicektim biliyomusun sende böyle şey seziyorum ben hislerin kuvvetli bence senin canım bilmiyrum ole bir elektrik aldım kuzum insallah güzel haberler verirsin sende bekliyorum sabırsızlıklaCok şükür canım duzeldik sorun yok..benim için annem arastirma hastanesinden kadin dogum doktorundan sira almis özel muayne profesörden..ağrım var diyordum ya aklima geldi bi git dedi…yarin saat 16:50 de sıram var gidecem bakalim ne olacak.. dünde predictor earyl yaptim cok çok silik 2. Cizgi cikti ama guvenemedim aklima resim cekip atmakta gelmedi pazar regl günüm zaten..hayirlisi olsun son gunlerin beklemesindeyz.. Sendende güzel haber bekliyorum hissediyorum duyacam
Annemi hastalıktan kaybedince artık bilinc altimami işlemis bilmiyorum oğlum olduktan sonra korkularım başladı ölüm korkusu olmucak korkusu hastalık korkuları başladı panik atak anksiyete kaygı bozukluğu ne ilaç kullandiysam o an rahatlatiyo ama bir olay olsun tekrar geri geliyor bir yerim bir şey olmasın yani acikcasi anında giriyorum depresyon a şuan adet olursam bendeki panik atağa bakın kesin kötü birşey var moduna girerim komik bir durum ama insana bir yapıştımi bu durum kurtulamıyor sunValla öleyiz beynimiz bizle oyun oynuyoneden oldun ole peki iyisin dimi artık
Ben randevu hani alalı ya hamile olup gidicem oraya yada adetliyken gidicem oraya işimi sağlama aldım bakalım ne olacakYa cok kafaya takiyoruz bende öyleyim ya gece boyu düşünüyorum niye böyle oldum anlamadim annem randevu almis profesörden gece boyu sikayetlerimi siraladim uykumda
Ciddi. Misin ya ozellıkle erkeklere d vitsmını iyi diye aldık eşim de de böbrek de sorun çıkmıştı yüksek tansıyonndan dolayıBizde baslamistik ama böbreginde tasi olan ve böbrek hastalari vitamin D yi doktor önerisi olmadan kullanmasin tehlikeli olabilir esim böbrek hastasi ameliyat olcak o sadece omega 3 almisti bi süre burdaki kadinlara tek önerim koenzimQ10 ister tüp bebek yaptiran olsun ister normal ilaclarla deneyen olsun bu koenzim Q10 yumurtalari gelistiriyor 1 senedir yumurtlama görmüyordum testlerim hep silik cikiyordu o günden beri testlerim koyulasiyor yumurtlama oldugunda hücreleri yenileyen bir etkisi var ayrica adet düzensizligini düzenliyor inofolic combi de kullanabilirsiniz icinde inositol var pko lu olanlar kullanabilir
Geçen ay 17.gün adet olmuştum onu biraz daha bekleyeyim dediimmBen 13.gün pozitifi yakalamıştım senin 16 gün olmuş varsada yoksada artık kesin çıkar test yapabilirsin
Nöbetçi ecz. Gitmemiz gerekecek arabayla bu sefer eşim merak edip sorucak şuan bu tedavi/gebelik işlerini unutmuş durumdaCanım beklemene gerek yokki artık yapmaman hataaa koşşşç
Allah rahmet eylesin canım zor bir durum ilaçlar yan etkileri vs cok ağır gerçekten zor süreçlerden geçmissin ama artık ne güzel oglun var bak masallah şimdide ikiyi istiyosun güzel düşün ins olcak kuzumAnnemi hastalıktan kaybedince artık bilinc altimami işlemis bilmiyorum oğlum olduktan sonra korkularım başladı ölüm korkusu olmucak korkusu hastalık korkuları başladı panik atak anksiyete kaygı bozukluğu ne ilaç kullandiysam o an rahatlatiyo ama bir olay olsun tekrar geri geliyor bir yerim bir şey olmasın yani acikcasi anında giriyorum depresyon a şuan adet olursam bendeki panik atağa bakın kesin kötü birşey var moduna girerim komik bir durum ama insana bir yapıştımi bu durum kurtulamıyor sun
Kız yarın al bari ahahah iyi dayandın valla varmı belirtin fln peki benimde 11. Günüm 14 de yapcam bendeNöbetçi ecz. Gitmemiz gerekecek arabayla bu sefer eşim merak edip sorucak şuan bu tedavi/gebelik işlerini unutmuş durumdaayın 30u da evlilik yıldönümümüz bende hayırlı bi haber alırsak sürpriz yapmak istiyorum o yüzden cuma gününe bıraktım
İns herşey güzel olur ne zaman iyi düşünsem bana mı has bilmem hep olumsuzlukla cevaplanirAllah rahmet eylesin canım zor bir durum ilaçlar yan etkileri vs cok ağır gerçekten zor süreçlerden geçmissin ama artık ne güzel oglun var bak masallah şimdide ikiyi istiyosun güzel düşün ins olcak kuzum
Kasık ağrısı adet öncesi gibi ama onun dışında bana farklı gelen karnımın altında bazen kasılma ve seyirme gibi birşey oluyor.onun dışında ne meme hassasiyeti ne bişey. Arada başım ağrıyor ki bnm başım pek ağrımaz o sayılır mıKız yarın al bari ahahah iyi dayandın valla varmı belirtin fln peki benimde 11. Günüm 14 de yapcam bende
Bende erkenden yapacaktım ama geçen ay 17.gün adet olunca bekleyeyim dedim.. senin de az kalmış zaman hiç geçmiyor dimiii. Sende belirti gibi birşey var mıKız yarın al bari ahahah iyi dayandın valla varmı belirtin fln peki benimde 11. Günüm 14 de yapcam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?