Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok onu demiyorum kan testi 2.92 çıkınca ondan önce idrar testi yaptın mıydı.. känd çıkmayan idrrada çıkma diye biliyorum da ondan sordum
Yok direk kan verdim sonra evde boşta bı tane test vardı sinirimi bozuyodu dedik en iyisi yapimde atım çöpe evde durup canımı sikacana dedim adet günü öyle kaset testte çıktı çizgi sonra kan verdim 158 çıktı ben şok ben iptal oldu

İğne fln yoktu dimi iğne etkisi fln değil kuzum
Yok kuzum daha o asmaaya gecmedik doktor ilaç verdi bana inofolic combi nöbetçi eczane buldum saat 9 da aricaklar gidip alcam eczaneden eğer gebelik olmazsa 3 ay içinde öyle takibe alçak herhal henüz bişi demedi bana

Bende umudumu kaybettim şu ağri beni bi korkuttu sanki
Öyle deme ya benim de ağrım var
Yaaaaa çok sevindim canım benim hayırlı olsun inşallah

Ben de gördüm hafif çizgi inşallah vardır. Benim de bata 6 gün var belirtiniz var mıydı
Ben bu ay bir garip oldum nasıl desem akıntım çok oldu yumurta akı gibi uzayan cinsinden birde kasıklarımda sanki her an adet olacak gibi snacim oldu mide bulantısı da oldu ara ara ama hala adet olcakmiskm gibi sancım var ve akıntım devam ediyor beyaz gene geliyo seyirmeler kasılmalar öyle işte aklimd akalanlar bunlar balım ama bu ay ilk defa 2 kere yumurta akı uzayan şekilde geldi biri dün geceden beri geliyordu akşam gene değerlendirdim oburudu 15.ci gün geldi degerlendirmistim 14 ve 16 ci gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…