- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.181
Canim hcg 353 cikmis çarşamba 18 ti igne etkisi geçmiş değil miCok teşekkür ederim Sultancim
Gebelikten umudumu kestim sanki bat’a 7 gün var ama erken gebelik yaptim kuruma cizgisi bile cikmadi bu seferİnşallah bir problem yoktur canim belki gebeliktir yada regldir benim de geçen gunlerde sağ taraf çok ağrıyordu sonra 4 gün erken regl oldum sacma bir şekilde hemde aşırı ağrılı geçti
Benimde öyle hayatimda daha hic kuruma çizgisi görmedimGebelikten umudumu kestim sanki bat’a 7 gün var ama erken gebelik yaptim kuruma cizgisi bile cikmadi bu sefer
Kiz hatirlarsin belki ben pozitifi bile gordum yalanci pozitif lerBenimde öyle hayatimda daha hic kuruma çizgisi görmedim
Çoğu gitmiş azı kalmış inşallah bebektendir şimdi ben Şafak sayacağımKızlar benim bgn midem yanıyo cıkardım dünden beri ama benim arada olur regle yakın olur arada o yüzden belirti sayamıyorum akıntım da devam ediyor hadi hayırlısı bugün çatlatma 8. Günüm
Ya o da çok kötü pozitif görüp bisey olmamasi. Bekle biraz bakalimKiz hatirlarsin belki ben pozitifi bile gordum yalanci pozitif lerama simdi kuruma bile cikmadi
İnşallah hamilesindir kuzum ama olursan da gidersin dr a bir güzel hsg mi de çektirirsin bir şey var mı yok mu görürsün. Ama adet olmayacağın için gerek kalmayacakİnsallah olur bak bebis haberleri gelmeye basladi bugun gruptanama benim kist agrisi gibi agrim var yaa sanirim regl e hazirlik ilk idrar yolu sandim ama artinca baktimki kist gibi endometriozis agrisi gibi yapisikligim var ama kistim yoktu ara ara böyle yokluyo
İnsallah asko yaa ayyy hadiii atalım böyle çatır çatır pozitif testleri hepimizz peş peşe vallaÇoğu gitmiş azı kalmış inşallah bebektendir şimdi ben Şafak sayacağım
Ama 2 gündür yapisiklik takiliyo aklima rahim ici karin duvari vs yapisiklik var eski doktorum normal kontrolde gebelik zor olur demişti simdiki bi sknti olmaz dedi neye inancam ya sasirdimYa o da çok kötü pozitif görüp bisey olmamasi. Bekle biraz bakalim
İnsallah senin gonlunden gecen olurİnşallah hamilesindir kuzum ama olursan da gidersin dr a bir güzel hsg mi de çektirirsin bir şey var mı yok mu görürsün. Ama adet olmayacağın için gerek kalmayacak
Canım gebelikte ovülasyon testi pik oluyomuş bence olabilircanım olabilir mi sence valla gözlerim doldu
Yaa geçmiş tabiki hamilesin canım benim gözün aydın testin koyulaşmasından belliydi zatenCanim hcg 353 cikmis çarşamba 18 ti igne etkisi geçmiş değil mi
Yaa inşallah gebeliktendir canımKızlar benim bgn midem yanıyo cıkardım dünden beri ama benim arada olur regle yakın olur arada o yüzden belirti sayamıyorum akıntım da devam ediyor hadi hayırlısı bugün çatlatma 8. Günüm
Kız insallah seninde bebiştendirYaa inşallah gebeliktendir canımbenim de akıntı devam ediyor
Evet canım koyuluk azalmış çatlama olmuş sanki. Dün degerlendirmediysen bugün mutlaka degerlendirSıcağı sıcağına geldim yorum yapın bakalım çatlama başlamış mı sizce? Sanki koyuluk azalmaya başlamış gibi @dceke @Random3 S sultansultan90 M MavimireslMy_Moonlight06 @Elif_edanur_61_61 M Mrs Electrical Engineer ve diğer kızlar
Yaa geçmiş tabiki hamilesin canım benim gözün aydın testin koyulaşmasından belliydiALLAH
Bu arada aramızda 1 gün var kuzum. Benimde 12. Gün bugün. Bizim için de geri sayım başlıyorSıcağı sıcağına geldim yorum yapın bakalım çatlama başlamış mı sizce? Sanki koyuluk azalmaya başlamış gibi @dceke @Random3 S sultansultan90 M MavimireslMy_Moonlight06 @Elif_edanur_61_61 M Mrs Electrical Engineer ve diğer kızlar
ALLAH razı olsun canım benim RABBIM en hayirli zamanda sana ve isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsinYaa geçmiş tabiki hamilesin canım benim gözün aydın testin koyulaşmasından belliydi zaten
Ya sagol canim benim darısı senin başına olur insallhAyyy bebiş geliyor hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?