- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.121
Ayy darısı benim basıma ya 11 mayıs doğgum günüm ya benimdeAğzımızı bal yesin göbeğinizi bebiş tekmiklesin hepimizin Hemi kızlar içimde tuhaf tuhaf şeyler oluyo bugün daha yumurta akı gibi akıntı geliyo haydi hayırlısı yavAllah'ım eğer varsa bebek bana güzel doğum gün hediyesi olacak
Ayy var valla saglıkla gelsin ins belirtin varmıydıYa valla olmadı anca şimdi gidebildim
Günaydın kuzum aminn bitanemm insallah rabbim bizi sevindirsnGünaydın kızlar.Bu ay edilen dualarımız..kılınan namazlarımız..tutulan oruclarımız kabul olunsun.Şükür bu günüme.Allahın bir bildiği vardır elbet.Sen bana çocuk vermesen bile..ben senden razıyım.Allah bizleri sevindirsin
Amin Allah canımGünaydın kuzum aminn bitanemm insallah rabbim bizi sevindirsn
Ay amin amin canım düşükle sonuclanmaz yine ya kız adete iki gün kala baş dönmesi yaşadım birkaç defa bel ağrısı ve sol tarafım böbrek kısmının altı ağrı giriyordu ve kasiklarim ağrıyordu göğüs şişkinliğim her adette olduğu gibi 2 gün öncede şişti ve ağrımaya başladı yani bunlardı ama zaten her adet olacagjm zaman tüm hamilelik belirtilerini yaşarım yani sadce baş dönmesini yaşamıyorum oyuzden umutlandım allahim isteyen herkese nasip eder insallhAyy var valla saglıkla gelsin ins belirtin varmıydı
Bi tarafımdan element uyduruyor gibiyim de değilim gibi deTatlım işte normalde memelerle ilgili bişey yaşamıyorsan bu çok iyiye işaret çünkü sen ilaç falan da kullanmadın. Allah'ım hadi inşallah gelsin şu bayram şekerleri
Evet herkes farklı yaşıyor regl öncesi belirtileri, bende hiçbi değişiklik olmaz ama ben iğnelere falan yoruyorum tabii çok umutlanmıyorum. İnşallah öyledir
Kuzum günaydın ignenin 13Pardon bilmiyordum canim RABBIM sifaversin
Ya sanki idrar yoluda degil sol kasık kismimda ama sancili baya bugunde devam ediyor endometriozis agrisi gibiKötü ya limonun varza bol bol limonlu su içip wc gitmen lazim
Benim gecen gun böyle cikti kuzum ama digerleri negatif ciktiBen barış görüyorum elim ayağım titriyor şuan bu hiç olmadı bana
Ayy insallah vardirHemen çıktı saskinimmmm hiç olmaz bu bende yoksa yoktur yani kimyasalda bile çıkmadı dusun bak bide buna işaretledim daha erken bence ya kan için sevinemiyorum bile döndüm kaldim
Kuzu 2 testtede pozitif mi ciktiKız korkuyorum ya yoksa diye ya yanimtirsa diye bayram geçsin bat 7 Mayıs elimde bir test daha var tekrarladım yine 3 gün sonra falan titriyorum şuan elim ayağım bzu gibi oldu
Bence çıkmaz canım bi kan ver gel senKuzum günaydın ignenin 13
Gunu bugun gitsem kan tahliline yalancı pozitif çıkar mi yine de
11. Günde iğne etkisi biter canım verebilirsinKuzum günaydın ignenin 13
Gunu bugun gitsem kan tahliline yalancı pozitif çıkar mi yine de
Cok teşekkür ederim Sultancim11. Günde iğne etkisi biter canım verebilirsin
INŞAALLAH hayırlı haber alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?