Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız cok pahalı ilaçlar ya bana doktor vitamin balık yagı omepa Q10 tarzı kullanıyorm 240 tl olmus herşey ucmus valla ilaçlar
Yapma yav bana sadece inofolic combi önerdi ve senin için çok önemli dedi bu ara maddiyatta sıkıntımız var anca toparlaniyoruz bez fiyatları uçmuş yani düşmesini beklersen ohoooo zor o iş çok Zor yani duscene daha çok yukseliyo hazır cesaretlenmisken yapimde ne bilem ya ins bu ay hepimiz mujdemizi alırız

Kız dur ne regli iğne etkisidir o merak etme yapma ole agır temizlik fln
Valla canım misafir gelecek zamanı buldu işler yetişmiyor mecbur yapacam ama sabahtan beri her an adet olacak gibi ağrım var
Abla rahatsiz ediyorum ama 3 gün önceki gebelik testi silikti çünkü ignenin 9.gunuydu bugun dayanamadim yine yaptim bu sefer kirmizi daha belirgin olmuş iğnenin 11.günü adetime 2 gun var
Ne rahatsızlığı aşk olsun birbirimize destek için burdayız Canım resimleri varsa bize de at büyük ihtimalle hamilesin yarın yine bir tekrarla

İyi bari. Ayy sorma 6 gün bana 6 hafta gibi geldi neyse akşam ailemin yanına gidicez, orada bikaç gün hızlı geçer kalabalıkta
Güzel olur sende kafanı dağıtırsın bebe düşünmeden aklımızı alamıyoruz. Bende kpss çalışmaya başlıycam artık iki haftadır boşladım hep gitti düzen motivasyon falan kalmadı

Arkadaşlar iğnenin bugün 11.günü kan verdim fakat negatif çıktı bu saatten sonra pozitif olmaz olsa illa çıkardı değil mi?

Elimizde olsa keske.. ben bugun test yapmicam 9 gun gosteriyor bata bayram sabahina kadar dusunmuyorum dün yaptim miratech marka erken gebelik testi fiyati 20 tl ve cok begendim kuruma cizgisi bile göstermiyor alirsamda ondan alirim
Benim testlerimde daha hic kuruma çizgisi çıkmadi ona bile sevinemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…