- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 248
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.141
İnşallah hamile olursun balımay inşallah ya vallahamile olmasam bile aklımda ogun doğum gününü kutluyucam
Hhahahahahah len şimdi 143 en düşüğüYok bacım geçmez bu zaman kız ben geçen ay onu 109a aldım bak yine fazla ödemişim
Öncelikle hayırlı olsun canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim .Bence değerlendirmelisin yumurtan çatlamış boş geçirme
Yapma yav bana sadece inofolic combi önerdi ve senin için çok önemli dedi bu ara maddiyatta sıkıntımız var anca toparlaniyoruz bez fiyatları uçmuş yani düşmesini beklersen ohoooo zor o iş çok Zor yani duscene daha çok yukseliyo hazır cesaretlenmisken yapimde ne bilem ya ins bu ay hepimiz mujdemizi alırızKız cok pahalı ilaçlar ya bana doktor vitamin balık yagı omepa Q10 tarzı kullanıyorm 240 tl olmus herşey ucmus valla ilaçlar
Aynen önemli olan gebeliğe engel olmaması. Azaldı gibi kanama da. O değilde gün geçmiyor yaaKorkma canım, azalarak bitecek inşallah. Bu da bizim talihsizliğimizneyse ki gebeliğe engel değilmiş önemli olan o
hayırlı olsun, eevveett :)Sizce hamilemiyim?
Valla canım misafir gelecek zamanı buldu işler yetişmiyor mecbur yapacam ama sabahtan beri her an adet olacak gibi ağrım varKız dur ne regli iğne etkisidir o merak etme yapma ole agır temizlik fln
Ne rahatsızlığı aşk olsun birbirimize destek için burdayızAbla rahatsiz ediyorum ama 3 gün önceki gebelik testi silikti çünkü ignenin 9.gunuydu bugun dayanamadim yine yaptim bu sefer kirmizi daha belirgin olmuş iğnenin 11.günü adetime 2 gun var
İyi bari. Ayy sorma 6 gün bana 6 hafta gibi geldiAynen önemli olan gebeliğe engel olmaması. Azaldı gibi kanama da. O değilde gün geçmiyor yaa
Ay ben çok enerjiğim bugün hiç öyle halsizlik yok hamile olanlar yerinden kalkamıyo ben evi kırkladım sabahtanAgzini hayra ac kuzum olmucaz sus
Güzel olur sende kafanı dağıtırsın bebe düşünmeden aklımızı alamıyoruz. Bende kpss çalışmaya başlıycam artık iki haftadır boşladım hep gitti düzen motivasyon falan kalmadıİyi bari. Ayy sorma 6 gün bana 6 hafta gibi geldineyse akşam ailemin yanına gidicez, orada bikaç gün hızlı geçer kalabalıkta
İns kuzummmmmmmİnşallah bu ay olur canım benim
Hadi inşallah Canım
Hadi ya bu kadar sürecek mi bu ağrılar
canım cok tuhaf ya cama dogru tuttunda sankı sılık golge var ama gununde cok gecmıstı dmı?İlk idrarimla yaptım ama var mı yok mu bilmuyorm
masallaaahhh en sevdıgım fotograf yaaaKızlar başka marka da aldım yaptım hemen yine böyle çıktı
testını atsana canım?Abla rahatsiz ediyorum ama çarşamba günü iğnenin 9. günüydü test silik cizgiydi bugun iğnenin 11.gunu adetime 2 gun var test yaptım tekraren bu sefer çizgi daha kırmızı
Evet ya valla ne yapacağımı sasirdimOyy dayanamiyorz yapiyoruz cikacak olan 1 tstlede cikar hem keseye hem psikolojimize zarar veriyorz
Benim testlerimde daha hic kuruma çizgisi çıkmadi ona bile sevinemedimElimizde olsa keske.. ben bugun test yapmicam 9 gun gosteriyor bata bayram sabahina kadar dusunmuyorum dün yaptim miratech marka erken gebelik testi fiyati 20 tl ve cok begendim kuruma cizgisi bile göstermiyor alirsamda ondan alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?